Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...88899091929394...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 9 rok, 11 měsíce  
Děvčata,tohle mě nerozhodí,nebojte. Žila jsem se schizofrenikem 5 let,vím jaké to může být peklo.Děkuji za podporu,dnes je mi krásně,sny nebyly nic moc,ale ani jsem nic jiného nečekala,mám za sebou procházku se psem a s nejmladší dcerou a teď vařím. Bez kocoviny je den hned mnohem hezčí...
aranka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To jsem ráda že je ti fajn,nenech se špatnými sny vynervovat.já abstinuju 3 měsíce,ale ty sny se občas objeví a dokonce se někdy vzbudím v noci a jsem úplně mimo,přijdu si jak kdybych měla hroznou kocovinu,ale to jsou prostě ty dozvuky a ještě nějakou dobu se můžou objevovat.
anna

Holky jsem ráda, že to zvádáte
Aneta

Je mi jasné,že mám před sebou dlouhý a těžký boj, ale u mě bylo nejdůležitější udělat to rozhodnutí. Stavy s abstinenčními příznaky znám dobře,někdy jsem měla dny,kdy jsem nic nepila,pocení,třes,nespavost,nervozita,to už znám dobře,vím jak to bolí, ale nikdy jsem se nerozhodla úplně,vždycky jsem si říkala: omezím to,to zvládnu. Ve čtvrtek mi bylo jasný, že nezvládnu... Zavolala jsem na anonymní linku alkoholiků, dostala jsem číslo na psychiatra tady v okolí, který se tím zabývá a pak jsem našla tohle forum. Vaše zkušenosti mě posilují ve víře, že zvládnu úplně abstinovat. Díky.
aranka
Fresh Boarder
graphgraph

Tak jak se vám vede holky?
Jitka Nová
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj, v neděli jsem měla jeden úlet - přijeli příbuzní popřát manželovi k narozeninám a přivezli mu víno, nevydržela jsem a jednu skleničku jsem mu upila. Od té doby se držím. Na spaní si beru prášky a už ani ty sny nejsou tak hrozný. mám hodně práce, tak ani není čas myslet na chlast a večer se těším na postel. Tak držte palce, ať to jde tak i dál...
aranka
Fresh Boarder
graphgraph

Re: zvládnu to? Před 9 rok, 10 měsíce  
Tak já zaregistrovala jednu změnu.ještě nedávno jsem cítila odpor k alkoholu,teď jsem na tom tak,že nemám chuť ale necítím ani odpor,alkohol jde prostě mimo mě,snad je to dobré znamení )))
Jitka Nová
Junior Boarder
graphgraph

Ono to číhá, přemýšlí jak na tebe. Pak zničehonic ani se nenaděješ a přijde to, nějaká slabá chvilka, krize. Jsi silnější a snad si s tím poradíš.

Renata by to s tebou probrala víc, ale bohužel jí k vůli pár postižencům prdly nervy a upadla v nemilost.

Pěkný den všem
Lojzička

Takovou krizi už jsem zažila.panika,nervy,dokonce jsem hleděla na flašku rumu....ale zvládla jsem to )))
Jitka Nová
Junior Boarder
graphgraph

Jitka myslim si, ze to je normalny priebeh. Ja som to tu raz porovnavala so vztahom, najprv velka laska, potom nenavist a potom
pride faza lahostajnosti.
Ja som tiez citila odpor k alkoholu len spociatku abstinencie, teraz uz vobec nie a mam nan aj pekne spomienky
Dolezite je ustat tie bazenia a krizy a to, ze mimo tohto obdobia pocitujes k alkoholu uz len lahostajnost je podla mna v poriadku.
Kira

Stránka: 1...88899091929394...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter