Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...949596979899100...108
Dolů
Téma: zvládnu to?
*
Re: zvládnu to? Před 10 rok, 11 měsíce  
Je to olidech. Koukám, moje jméno vzaté do huby několikrát a opětovné navážení do Liby a několikrát skloňované slovo inteligence, ten kdo ho používá si o sobě moc myslí a já nehodlám na nic reagovat, život mně naučil- poučil a občas taky něco plácnu, ale nemyslím to zle

Jsem už doma a u sousedů byla záchranka, psala jsem o tom alkoholička s dítětem a je to něco jiného to vidět na vlastní oči, slyšet dětský pláč, a číst zde ty příběhy...úplně mně při tom mrazí.

Tohle vlákno jsem četla asi měsíc na pokračování a co je se zakladatelkou annou? Držíš se?

Pěkný den
Lojzička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vždy je smutné vidět rodiny alkoholiků, zažívám to často, jsou to fakt hrozné osudy.Nejhůř trpí děti.Chlast je past.
Liba

Koukám že se tu toho moc nezměnilo jak to jde holky?já se jen hlásím že jsem ok,brzo to bude pět měsíců,už to ani nepočítám .chodím se i bavit,samozřejmě chuť je,ale je to jen chuť a ta jde v klidu zahnat,i když je velká
anna

Jak to utíká, co?Je to dobře, že se držíš.I ta chuť časem odezní.
Liba

anna píše:
...ale je to jen chuť a ta jde v klidu zahnat,i když je velká

...zažeň ju(libido/chuť) do voliéry, klietky, koterca alebo prepravky - boxu a vyexpeduj za hranice ľudstva; a nahraď ju úľavou.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ano ano chuť je,nehodlám sedět doma na zadku,chodím i tam kde se pije,nechci se schovávat.ano zanadávám si pak mě to přejde a je klid
anna

Anna, super, ze sa drzis a ze sa chodis aj bavit. Ja som chodila od zaciatku na akcie a ta chut bola spociataku velka, ale stale sa zmensovala. Asi tak po roku som a pristihla, ze aj ked vsetci naokolo mna pili, tak u mna chut napit sa uz absolutne ziadna...Takze Anna, len pekne pokracuj a aj ta chut sa nakoniec vzda
Kira

Kiro děkuji ti za ta slova.ono asi hlavní je,že se bez alkoholu ještě neumím bavit,proto mám na něj chuť.ale taky věřím tomu,že to chce čas a naučím se bavit i bez toho,zatím mě to štve ale to je tak jediné,nehodlám se napít jen proto,abych se bavila
anna

Všimla jsi si někde na akci jak se lidé baí, když pijí?Chvilku je sranda, pak je to trapas, a jen oni si myslí, že je náramně veselo.
Liba

Líbo všimla,to také odradí.a hlavně když mám chuť,vzpomenu si na vše a okamžitě přejde
anna

Stránka: 1...949596979899100...108
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter