Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234567
Dolů
Téma: Když začnu, tak jsem nezastavitelný.
Re: Když začnu, tak jsem nezastavitelný. Před 10 rok, 11 měsíce  
Anonym napsal:
... nemá koule:-D

...*odkladá/prokrastinuje*, až sa definitívne priloží k alko-troskám alebo dementom. (niekedy je to otázka pár dní!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Líba rozhodla, že sem může psát jen ona a bystří abstinenti nebo ukáječi co nevědí ani jak se jmenujou..No tak to si to tu užijte..

Na zdraví
petrch

xxx napsal:
Lidi co jsou sami závislý(je jedno na čem) u mně ztrácej autoritu když mi kecaj do chlastání. Kážou vodu a pijou víno. Kuřáci co jedou jednu za druhou+popíjej a maj keci mě dojímaj. Přestaňte se VŠEMA závislostma a teprv pak někoho sekýrujte, nebo dávejte rady.

No tak s tím se dá jen souhlasit..i když se to tu pár človíčkům nebude moc líbit
petrch

Jo,jo-Libo a Anonyme
pořád jsou lidé, kteří se řídí heslem, že práce šlechtí člověka, ale huntuje tělo-obzvlášť velký problém mají ti ,co nemají koule, to jen na odlehčení
Jinak hezký slunečný den všem!
Helena
Helena

Helena napsal:
Jo,jo-Libo a Anonyme
pořád jsou lidé, kteří se řídí heslem, že práce šlechtí člověka, ale huntuje tělo-obzvlášť velký problém mají ti ,co nemají koule, to jen na odlehčení
Jinak hezký slunečný den všem!
Helena

No tak vy dvě s Libou, která roky chlastala bez práce a nakonec se byla ještě zadara x měsíců léčit z chlastu máte co řikat.Z důchodu se to kecá, když vám každej měsíc chodí minimum.
Do práce ať maže Anonym nebo co to je, ten nemá koule o sobě něco napsat, nemá koule aby měl prachy a nemusel chodit skládat palety a držet šéfovi..A ještě je tak tupej, že tady něco mele o koulích..toť zcela vše o tom duševnim mrzákovi, kterej kdyby měl vocas, tak nehoní tady

Ale holky o vás jsem si myslel, že ještě nemáte sklerozu
petrch

Nevím, co Ty bys tak poradil.Už jsi sám úplně mimo.Zuříš, urážíš....pokračuj, já tě jen můžu politovat, nějak se mně ale nechce.
Liba

Hmmm...pravda bolí co
petrch

PetřeCh,
pochopila jsem, že jste nešel na pivko, proto jsem reagovala a pokud jste zaregistroval, tak jsem psala, že podle vašich příspěvků jste inteligentní-to o těch koulích nebylo z mojí hlavy, ale přišlo mi to docela trefné a tak jsem se snažila to nějak odlehčit.Všichni co sem chodíme určitě víme, o čem je alkohol,proto jsme tady.Navzájem se neznáme a proto bychom se neměli ani navzájem urážet.
Já nejsem s Libou my dvě-i s ní někdy souhlasím,někdy ne-jako s každým.To, že jsem v důchodu je fakt, ale: nikdy jsem se nikde neléčila na státní náklady, určitě neberu minimum a to, kolik mi je,ještě neznamená, že jsem "rudá" učitelka češtiny, nebo prodavačka,nebo čím vším jste měl označil.Já žiju na úrovni a to i z toho důvodu, že jsem si vždycky díky svému vzdělání a jazykovým znalostem uměla vydělat hodně peněz a snažím se v tom pokračovat i nadále, což se mi daří i v důchodovém věku.
Tím se nechlubím, to jen konstatuji fakta, ale i přes toto všechno jsem několikrát skončila na záchytce-i 3,7 promile!
Proto vím, o čem mluvím a i Vám jsem psala,jak dopadly jaterní testy,kdo mi pomohl atd.
Tak toť vše,mejtě se hezky!
Helena
Helena

Vy taky milá Heleno..

PS:jinak na prodavačce nevidím nic špatného, to soudíte vy podle sebe,co si myslíte o prodavačkách osobně
petrch

PetřeCh,
i o prodavačkách už jsem Vám taky kdysi psala, že si jejich,jako jakékoliv práce vážím, což je pravda-ale na čtení a pochopení čteného je potřeba být střízlivý a pak pochopíte víc věcí!
Helena
Helena

Stránka: 1234567
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter