Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456789
Dolů
Téma: Som alkoholicka, ale už viem, čo ďalej
Re: Som alkoholicka, ale už viem, čo ďalej Před 10 rok, 10 měsíce  
Aneto,
pamatuji si na Vás(jsme asi ze stejného města).I já jsem sem přestala psát.Libě se vůbec nedivím,ona nemusí poslouchat ty urážky tady-ona pomohla a stále pomáhá, na rozdíl od některých jejích kritiků.Je nad věcí
Vám přeji vše dobré, taky si sem chodím občas počíst
Helena
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

tak to je dobře, že je Líba v pohodě.....ne vždy se mi styl jejího psaní a uvažování líbil, ale to je spíš můj problém. mě spíš vyděsí výkřiky typu ...dohnali jste ji k chlastu.....něco, co není pravda.Ani nevím, že tu nějaké výraznější urážky proběhly, pravda, nepročítám denně . Ano..asi jsme z jednoho města
Aneta

Aneto,
ani já jsem s Libou se vším nesouhlasila, každý máme svůj názor, ale to ještě není důvod jí sprostě urážet, což se tady začalo poslední dobou dít a to byl taky důvod,proč jsem sem přestala psát.A teď se zrovna ti, co jí nejvíc uráželi diví, co je s ní,ať si každý sáhne do svého svědomí!!!
Ona je v pohodě a já jí to upřímně přeju!
Vám přeji hezké Velikonoce,doufám,že se držíte
Helena
Helena

... napsal:
Dohnali jste jí zpátky k chlastu. Léta se tady snažila pomáhat a vy jste se na ní slitli jako hyeny.

...,
rád/a konšpiruješ, fabuluješ a zavádzaš?

(...pripravuje zjazd AA... )... [...bez urážok.]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Helenko, já se držím a mám se i celkem fajn....jen mě to zarazilo, že sem Líba nepíše, byla jsem zvyklá, že tu dost komentovala.Jdu si vše pročíst a Líbu pozdravujte.
Aneta

Taky mě zajímá, co je s Líbou, protože zde už vůbec nepíše a psala denně. A nevynechala!Doufám, že vše je ok a že nespadla opět do závislosti.Tak myslím si, že tady hodně schází.
Danny

Žiju, nepiju.Odešla jsem odtud, unavovaly mně ty výpady proti mně, zlé, zavádějící, lživé.Je mně líto těch, co hledají pomoc a museli to číst.Vůbec nejsem uražená, naštvaná, pomáhám závislákům léta, znám ty výpady.Ale chráním si svou střízlivost, svůj klid.V květnu mám promoci, v červenci sjezd AA, lidé mně volají, potřebují, ráda pomáhám.Ti, co tu tak štvali proti mně, brzy odpadnou, třeba se vrátím.čas na pomoc si najdu vždy.Každému doporučuji, aby hledal pomoc , když chce opravdu přestat pít, u Anonymních Alkoholiků.Mně zachránili život. právě tento týden mám 11 let střízlivosti.Abstinence je výborná, nikdy bych už nechtěla zpět k alkoholu, to bylo jen přežívání, smutné, nyní jsem svobodná, veselá, v klidu, silná.......
Liba

Aneto a Danny,
v dobách, kdy vy jste sem psaly, bylo fórum ještě v pohodě a hlavně bez urážek.Každý má jiný názor,to je normální a od toho taky fórum je, aby se každý vyjádřil po svém-ale znovu opakuji bez urážek!Ani já jsem někdy s Libou nesouhlasila, ona to dobře ví, ale jak jste obě dvě napsaly, byla to ona, která přispívala pravidelně a vždycky psala k věci-někdy dost tvrdě(já to neumím),ale kdo zná její příběh, tak ví proč.Je dobře, že se k tomu vyjádřila.Je zajímavé, že ji začali jako první postrádat ti,kteří jí urazili nejvíc-tím vůbec nemyslím vás dvě,oni dobře ví,o kom je řeč.
Helena
Helena

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Stránka: 123456789
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter