Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...50
Dolů
Téma: Nechci už dál pít, rady
**
Re: Nechci už dál pít, rady Před 7 rok, 11 měsíce  
Michal napsal:
Jinak kdo by chtěl někdy chat, kludně tu hodím,fb a můžem pokecat.... já identitu neskrývám, je mi jedno co si kdo o mě myslí až na nejbližší držte seee!!

Ahoj, tak ja zatim prvni den. Dokazu mesic nepit, ale jakmile pocet piv prekroci 4, tak vetsinou j ez toho dvoudenni akce, tak drzte palce. Fandim ti. Mohl bych si te pridat na fb, jestli ho tu tedy zverejnis, ze bysme pokecali v chatu? Diky
blabla
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Foreste, měsíc nepít jsem už roky nevydržela. Teď "jedu" druhý týden a cítím se čím dál líp.
Jak dlouho jsi pil?
Budu Ti držet palce
Mně ti tu moc pomáhá
Lusy
Senior Boarder
graphgraph

Jinak ty prvni dny po flamu nesnasim. Cloveku je blbe, depka, nespavost, unava. Hlavne ale ta depka, psychika dela hodne. Po par dnech to zmizi, ale ty vycitky svedomi jsou hrozny. Pritom volny cas vyuzivam k aktivnimu sportu, ale jak rikam, jsem kvartal a musim si davat pozor.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj Lucy. Pil jsem dva dny v kuse. Presneji 28 hodin. No jeste ze mam ten svuj beh. Behani je pro me vsechno, jen clovek nesmi delat hodpodsky kraviny.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Z poslední kocoviny jsem se dostávala dlouho. Ani do práce jsem nemohla. Hlava mě přestala bolet teprve včera..už jsem si myslela, že budu trpět na migrény.
Běhání je asi super..je to nejlevnější sport . Já tomu na chuť nějak nepřišla, ale nějaký sport budu muset začít dělat nebo se za chvíli neunesu začínám ten alkohol zajídat
Lusy
Senior Boarder
graphgraph

No taky ten beh neco stoji, ale takova hruza to zas neni. Zalezi, jak ten beh hodne beres vazne, no. No ja jakoby nastesti tu kocovinu na omdleni dnes nemam, ale depku a nespavost, to jo. Bude to trvat par dni, nez se z toho dostanu. Do patku jsem si musel vzit volno, abych se z toho v klidu dostal.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Věřím tomu, že běhání v přírodě může úžasně vyčistit hlavu.
Jak dlouho máš problém s alkoholem?
Lusy
Senior Boarder
graphgraph

JJ, procisti a pak si to zase v hospode uspinim. S takhle dlouhymi tahy asi pet let, tezko rict. Proste mesic, i dva nic a najednou akce. Ale kazdym tahem pribyva myslenka, uvedomeni si, ze to proste neni normalni. Jeste, ze nejsem "hladinkar", to bych se asi zblaznil. Jak dlouho ty? Taky jsi kvartal?
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Tak necelých deset let jsem pila o víkendech nebo když jsem měla volno. To, že jsem pila víc než bych měla jsem si uvědomovala a snažila se hlídat.
Poslední rok jsem si dávala alkohol denně.(rodinné problémy)Sedmička vína byla na denním pořádku a pět litrů vína stoupla spotřeba za víkend.
Zlom přišel minulou neděli, kdy jsem se nehorázně opila(víno, pivo, tvrdý alkohol) a střízlivěla hodně dlouho.. (deprese, nespavost ,zdravotní problémy,výčitky, soudnost, smysl života).
Zašla jsem na toto forum a od té doby se zatím držím Moc mi to tu pomáhá..
Lusy
Senior Boarder
graphgraph

jojo, me snad nejvi vadi ta nespavost a deprese, trva to i nekolik dni a je to po kazdym flamu horsi a horsi. ja se nekdy divim, kolik toho dokazu vypit/propit. sileny. rekordman. no je to zvlastni no u hladinkaru. ja proste po akci druhy den nemuzu alkohol ani videt. Ale tobe jak bylo blbe, tak sis proste "spravila chut", abys zahnala abstak co.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...15161718192021...50
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter