Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...50
Dolů
Téma: Nechci už dál pít, rady
**
Re: Nechci už dál pít, rady Před 7 rok, 11 měsíce  
Jste spolu pařili, jo?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jo pardon - zapomnel jsem dopsat, ze se mi vybavi Nohavica z jukeboxu z nonstopu. Jinak dalsi pecka, z pondelniho flamu mam nastiply zebra, takze jsem nejakou dobu bez treninku behu. Na spani na bolest jsem dostal tramal 50mg, takze tak. Nj na kole vozralej se z hospody nejezdi.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj, realita je krutá... recidiva... nevím teď už fakt co dělat, protože když jsem byl tak moc odhodlaný a přesvědčený, že to zvládnu a vydržel jsem pouhých 12 dní problém je o to větší.... nestalo se to samo sebou...mnoho okolností, které byly na mě moc včera v jeden den-umřel kamarád, kamarádce se narodilo dítě, jedni z nejlepšách přátel odletěli na 6 měsíců do Skotska-není to obhajoba, je to moje nevyrovnanost a neschopnost zvládnout krizové situace v životě ....a ted co dál?
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj, tak to me mrzi, tak hold znova a vydrzet to. On ten chlast nic nevyresi. Ja ted kvuli nemu nemuzu behat a to me sere tak hodne, ze kdybych mel tu moc, zakazu vsechny hospody. Mam uz proti alkoholu úplnou averzi.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Michale, promiň,ale tohle jsou klasické příznaky alkoholika, jak si to obhájit před sebou a ostatními... Co teď dál - abstinovat znovu, stalo se, hlavu vzhůru a jít dál. Držím palce, já se tedy držím teprve 4tý den, nicméně jsem si prošla léčebnou před 9 roky a taky ten kolotoč, to peklo jsem znovu neplánovala... Už se stalo, to dáš
Pistácie
Expert Boarder
graphgraph

Naprosto souhlasím, že to jsou výmluvy a obhajoby, proto jsem to psal, že se nehájím těžký den, ale neměl jsem šáhnout po alkoholu, ale vyřešit to jinak, mrzí mě to,byl jsem si rak jistý a odhodlaný a celé jsem to zbořil :/ a jak píšete zase znovu, ale je šůto škoda...podlomil jsem důvěru v sebe sama, ale to včera nešlo ustát prostě...
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Psala jsem to tu před pár dny - Landova píseň Je čas odejít je pro mě něco jako je čas se probudit, cituji : Tak zkus být aspoň jednou rytířem a drž se v bitvě prohraný zkus znovu vykročit sil máš ještě dost. Neboj bude hůř tak si šetři bolest pro smrt si hošíku nevyrost..
Nikdo jiný než my sami to za nás neudělá, chápu, že tě to mrzí, je tu spoustu lidí co takhle vstávali a padali nezčetněkrát. Nemá cenu bojovat, spíš se smířit a začít makat na zlepšení komfortu života jako takového. Držím pěsti
Pistácie
Expert Boarder
graphgraph

Re: Prosím o radu, děkuji :) Před 7 rok, 11 měsíce  
Michal napsal:
... nastavil jsem,si v hlavě a sobě co chci a jdu za tím, jednou to poruším jdu se léčit.... a to nechci......zvládnu to!! ty taky! když budeš chtít...Já to zvládnu na 100% už se zlomit nenechám....

Aspoň vidíš, že to nie je také jednoduché, ako sa to napíše. Nie je to len o tom, že chceš. Viac tu čítať, učiť sa a menej siláckych rečí. Chce to trochu pokory. Takých príležitostí, ako si spomínal, bude ešte v živote spústa. Nech sa ti darí.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Re: Prosím o radu, děkuji :) Před 7 rok, 11 měsíce  
Pokora mi chyběla to máš pravdu...! Hodně jsem si věřil víš, minule jsem se zařekl, že když to nedám teď půjdu na hospitalizaci, dám si ještě jednu šanci a začnu více studovat o alkoholismu a pracovat na sobě... divné je, že dnes nemám takovpu tu morální kocovinu co vždy... beru to jako kiks, ale moc si to nevyčítám, zvláštní...
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Jsem rád, že jsem nikdy neměl potřebu zdůvodňovat si, proč pít.
Vždy jsem pil, protože jsem chtěl.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Stránka: 1...19202122232425...50
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter