Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...20212223242526...50
Dolů
Téma: Nechci už dál pít, rady
**
Re: Nechci už dál pít, rady Před 7 rok, 11 měsíce  
Michal, vyčítat si to, znamená zacyklit se.
Výčitky --> chlast --> výčitky ...
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petr N napsal:
Jsem rád, že jsem nikdy neměl potřebu zdůvodňovat si, proč pít.
"Vždy jsem pil, protože jsem chtěl."

..."predstav si tých úbožiakov, ktorí už nechcú, ale musia!"...

"To je silnejší tabak ako Tvoj!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Michal: Clovek si musi v zivote urcit priority. Ja teda sportoval vzdy, ale co jsem zacal behat, zacal jsem i mene pit. Driv to byl flam kazdy vikend, ted tak jednou za mesic, nekdy i za mesice dva. (myslim ten muj dvoudenni). A jelikoz to behani me bavi vic a vic a mam celkem pekny zavodni vysledky, kdyz tu zivotospravu chlastem porusim, hrozne me to sere, po kocovine prijdou nekolikadenni depky. Sportem "procistene" telo se zase zamorilo, co by tomu rekli kolegove, apod... Zkus se venovat ve velke mire taky necemu, co te bavi. Nejaky sport, cetba, ja nevim, vareni. Je to hodne i o lidech, s kterymi se stykas... Dokazeme to!!
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Michale,
upřímně jsem moc nevěřila, že to napoprvé dáš. Spíš jsi psal, že dříve nebyl problém měsíc dva nepit a teď...,no já to znám, nechci moralizovat, jen že ses malinko povyšoval Takže jsme u té tolikrát zmiňované pokory. Držím palce, zase
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Dekuji za podporu!!! Ten pocit velmi dobře znám, také sportuji kolo, běh, tenis, posilovna a neskutečně mě štve když mám kocovinu a den přežívám místo, abych dělal, co mám rád... ale ty výpadky jsou, podcenil jsem to a myslel, že to zvládnu lusknutím prstu, ta pokora mi chyběla, stalo se....jedu dál...
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Michale, přesně! Škoda těch dní o ničem, ztracených, na úkor věcí co máš rád. To mě štvalo nejvíc, psychice to nepřidalo ale tak my tady hrajem pomyslné Člobrdo, jsi zpět na startu tak si to už nevycitej a k četbě doporučuji Nešpora: Zůstat střízlivý a Sebeovládání. Tam toho najdeš
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to je parada, ze se taky venujes sportu. Tak to pak clovek jen kouka, ceho je v hospode schopnej a pri tom, kdyz nechlasta, jak na sobe maka. jo, to znam. ale tak proste, ted sis uz vypil svuj rybnik, snad uz nic horsiho se v zivote nemuze stat, abys zase skoncil u piti, vem si to treba takhle. takze jdem znovu na to.
blabla
Senior Boarder
graphgraph

Šantal děkuji Ti za tip máš pravdu opět na startu děkuji Tobě i Forestovi je to opravdu super cítit podporu a empatii, když člověk "klopýtne" toho porozumění od vás si moc vážím díky! Nevím zda se to sem smí psát, ale kdyby někdo někdy chtěl pokec tak fb Michal Levák...hezký večer
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

To je fakt. Stíhá se najednou tak nějak všechno a ještě zbyde čas. Dny jsou delší, je víc sil, motivace a elánu. Sportovní cíle jsem si nejdříve v té euforii kladla moc vysoké, vlastně všechno, takže pak trochu stres. Časem se to upravilo na nižší nároky a radost z toho, že se to děje se to jde. Ono je fajn i odpočívat!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

I já jsem sportovec, kdysi úspěšný...s chlastem to začalo být se sportem v pr..., energie chyběla, ona i fyzička šla do kytek atd.... Kolem sportu jsem se motala i během chlastacich let, ale s nechutí a jen z povinnosti. Teď se mi ta radost začala vracet, dokonce jsem se trochu vrátila k závodění, no, začíná mě to znovu bavit, zase začínám chápat, proč je to fajn... A dokonce už prisly i první úspěchy....
Jak je ten život snadný.... Bez chlastu....
Jinak michale nezoufej a bojuj....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...20212223242526...50
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter