Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345
Dolů
Téma: to je naprd
Re: to je naprd Před 10 rok, 10 měsíce  
A jeste jedna vec...Zkus si precist knizku : Me syny znicil heroin od Elizabeth Burton."Narazila "jsem na ni,kdyz uz jsem byla ze syna (i sebe) fakt znicena...Neni to spisovatelka.Je to mama,ktera popsala pribeh svych synu (i s "fotodokumentaci").Je to sice o drogach,ale princip zavislosti (nakonec i vyleceni a smrti)...doporucuji vsem...
anoine

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Co tak nepocuvat co ti niekto hovori, ked ani Sam nevies co, a chcel by si to zistit, co tak nerobit si starosti, Teraz mas mensi chaos a ja s toho nerobim tragediu pride cas a co keby sme mysleli na nieco prijemne
mareknovak

Ďakujem za reakcie ste tu všetko skvelý ludia,blbé je že som vtom sám
Luke

Luke,nejsi v tom sam (pokud to myslis takto),je nas vice...
Pokud to myslis tak,ze jsi "na to" konkretne sam...bohuzel,kazdy je na "svuj zivot" sam a obcas muze mit stesti,ze mu nekdo pomuze...
Nekdy ale staci "rozhlednout" se okolo...Pomahaji,aniz to vidis ci videt chces(!)...
Drzim palce...
anoine

ale napísala to,a navyše chlast je horší ako heroin,v živote som nebral drogy okrem chlastu a liekov,keci oničom,pomoc je keď Ťa niekto chytí a povie poď a drží ťa za ruku
Luke

ja mám skúsenosti,že každý Ti len vynadá aj dneska ríno so psom ako som bol,nadával mi nejaký chlap....a to je nadlho
Luke

naozaj Vás prosím o pomoc a podoru,viem som ako ufnukane decko,ale naozaj potrebujem pomoc,pokašlal som si ťivot,ale zomrieť nechcem
Luke

Luke, urcite ta radi podporime, ale musis napisat viac..Co ta trapi, o svojich pocitoch, vztahu k alkoholu.ako casto a kolko pijes?
Ale podla toho co si pisal, ty hlavne potrebujes odbornu pomoc, len pisanie na fora ta z toho asi nedostane, ekdze si na tom psychicky dost zle..Co zajst k nejakemu psychologovi? Tam by si a mohol vyrozpravat a urcite by sa ti velmi ulavilo..Pripadne aj k psychiatrovi, ten by ti zas mohol naordinovat tu sravnu liecbu..
Kira

k pszchiatrovi chodím mám 34 rokov od 18tich,2 krát som bol v nemocnici na psychiatrii a 7 krát na gastre dôli pankreasu,mám diagnostikovanú schizoafektívnu poruchu depresívny typ ,žijem s mamou 67 ročnou má schizofréniu a slabé srdce,je bývalá učitelka,rodina sa nanás vykašlala,starali sme sa o chorú babičku
uloz.to/x9hDzPiW/psych-vysetrenie-jpg
Luke

Stránka: 12345
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter