Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...99100101102103104105...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 10 měsíce  
Ahoj všem: dnes 281. den bez gamblu

Je usmevne, jak moralizuje ten, jehož jmeno se nesmí vyslovit , jak dodava nadeji vsem, kdo by se mohli snazit abstinovat a přitom sam popiji, jak tady jiz několikrát priznal. Ze by jeho komentare mohly byt prinosem komukoliv ze zde diskutujících nebo jen ctoucich - o tom nemůže byt ani reci, jeho jednovetne komentare jsou naprosto smesne. Tak se tady jen tak mihnu abych ho nahodou nerozladil.

Vsem drzim palce, abstinenci zdar.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Lemogu, nic proti Tobě, ale musíš tu furt rozdmíchávat ten svůj ohníček? Dee ač s ním někdy nesouhlasím a též mi v minulosti hnul žlučí sem patří stejně jako Ty a každý jiný. Máme přece společný cíl. Abstinenci. Tak se vykašli furt na popichování a věnuj se tomu, čemu je toto forum určeno. Buď té dobroty.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojky Lemon,

Kluku, nemiř neustále na Dee, nechceme přeci to tu rozhádat, ale naopak spojit se proti společnému nepříteli tj. závislost. Dej mi sem link, který ve tvých řádcích již po několikáté čtu: „ že Dee pije a zároveň abstinuje “ Osobně nemám nic ani proti jednomu z vás, tak to nekaž.
Jinak co se týká Zdeňka z háčkem, myslí to moc dobře, tedy já to v jeho řádcích tak čtu. Vezměme například zdenka zo slovenska, chodí sem .. pláče, že už pít nechce a nebude. Mnoho z nás mu několikrát písne jak začít něco podnikat, pokud to myslí vážně. Najednou se zdenek odmlčí a při jeho příštím přihlášení to jede od znovu a od nuly .. čili házíme tu zbytečně hrách na zeď. Samozřejmě není to jen on. Moc se mi líbí taktéž příspěvky od včelaře. Ale nerad bych někoho urazil. Prostě bych rád napsal, chtěl bych pomoci zkušenostmi každému závislému, jenže to nejde popud dotyčný (á) , není dopita, zde to ventiluje s brekem, že už ani lok a jen co maličko kocovina ustoupí, jede tah na novo.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
[quote] chtěl bych pomoci zkušenostmi každému závislému, jenže to nejde popud dotyčný (á) , není dopita.

No a to je ten kámen úrazu. Až, když člověk prožije to peklo a sám sebe přesvědčí, že už nemůže dál a uvidí jedinou možnost v abstinenci a tak si zachránit holý život, pak přichází ta chvíle prozření.

I já bych chtěl svým příkladem pomoct. Já tu nepíšu o tom jak jsem dopadl abych zamachroval, nebo se chtěl nějak zviditelňovat a už vůbec nejsem hrdej na to jaký hovado jsem byl. Já to píšu popravdě jen proto, abych třeba jedinému člověku ukázal, že s chlastem se člověk dostane do pekel. Též jsem si prošel brečením sám nad sebou, furt jsem hledal odpověď na otázku proč já, kdo, co za to může, že jsem tak na dně. To jsem nevěděl, že lze padnout ještě hlouběji. Až, tam dole jsem si přiznal, že to, kam jsem došel jsem došel sám. Že ten, kdo za to všechno může jsem já, nikdo a nic jiného. Nikdo nikdy mi do huby ten chlast nelil. Byl jsem to já sám. Nejdřív sranda, pak velkorysý přehlížení prvních problémů, pak brek a pak chuť s tím vším skoncovat...
Jednomu jedinému člověku kdyby se mi podařilo prozřít, byl bych strašně rád.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři

brawo, souhlasím... lépe bych to nenapsal. Díky
Víš co si myslím ? že už jen těmi našimi odstrašujícími příběhy, které jsou ve finále téměř totožné, co se týká dopadu na zdravý, pomáháme. Není to frajeřina ani zviditelnění.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Jako zastupce nadsenych dam jak tu nekdo psal musim rict ze me tohle forum pomaha stokrat lip nez pripadnej antabus. A jeste podany s elegantnim humorem!
dana
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 282. den bez gamblu

Abstinence je presne definovana.
Pokud ten, jehož jmeno se nesmí vyslovit, prizna, ze není abstinent, nemam s nim zadny problém. Pokud tady moralizuje a přitom popiji, jak opakuji sam tady priznal, není to dobry priklad pro zde prichozi nebo ctouci. At si v klidu popiji, je to jeho věc.

Tema - chci se stat abstinentem - 31.1.2016
Když jsem se ho tehdy zeptal jak to tedy s tou jeho abstinenci je, zasypal me urážkami a arogantními sebestřednými komentari - napr at si jdu hodit desetikacku.
Je to zly clovek, který navíc zacal vytahovat estebacke metody, zverejnovani jmena a ac bylo stopkou vymazano, nekteri si to pamatuji, jak jsem zaregistroval i po několika mesicich.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Presne tak, netreba hned lamat hul. Ja si myslim, ze prave ty pribehy a zkusenosti pomahaji. Tem, co to jen ctou, tem co zde prispivaji. Dodava to odvahu a clovek najde dobre rady a tipy, jak se s tim vsim vyporadat. Zkusenost je prisny ucitel. Je pravda, ze kdyz clovek zazije to peklo, tak ma motivaci skoncit..takhle to mam ja. Jsou to nekdy velmi surove podavane pribehy, ale proste to tak je. A despekt urcite nemam, prave Ladovo prispevky jsem cetl vlastne jako prvni, kdyz jsem si hledal neco o abstaku a jak to maji ostatni. Naopak vas obdivuju a proto vim, ze to lze zvladnout. Ja z toho nikdy radost nemam, kdyz se takhle striskam. Jak psal Zdenek, zadna vymluva neni dostatecna.Nicmene ja nektery veci neberu jako vymluvy, spis nebezpecne okolnosti, ktere proste prehlidnu. Jako jedno vim, nesmim se napit vubec, jinak proste nestavim a jedu az na konecnou. Neni to jednoduchy boj. Je to vsechno v hlave. Budu bojovat dal. Jak tady mnoho lidi psalo, pravdou je, ze musi clovek chtit sam. Kazdopadne verim, ze kdyz tomu clovek veri a snazi se a duveruje tomu procesu, ze s tim skoncuje, tak uspeje a pak muze sve zkusenosti poslat dal a pomahat druhym, aby to nevzdavali. Takze dekuji vsem, kteri sem pisi, je to ohromna podpora.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 10 měsíce  
Zdravím,
využívám toto volnější vlákno o všem abych si sobecky ulevila,vypsala se...třesu se, bojím se...
Jdu na to již mnou spomínáné vyšetření v jiném vláknu, které jsem oddalovala (to vyšetření) co to šlo. Podle předbežných vyšetření by to mělo být v pohodě, ale...jestli i tam nejsou metastázy, je nutné i tohle opakované vyšetření po nějaké době. Před letama uspěšně, dle mudr až vysoce odoperováno jinde, ale prevence zda se to neobjeví i jinde...Nevím jak bych to ustála, bojím se, třesu se.
Na 10h tam mám být a já mám strach jak to dopadne a jak to ustojím, kdyby...
No, co se týče chlastu držme se a máváám všem do dálky)))toto je z jiného soudku, ale nevím jak by to v prípadě negativního výsledku se mnou zamávalo, já vím výmluvy, ale bojím se...
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 10 měsíce  
Tak tam valím, urovnala jsem si myšlenky v hlavě, ať dopadne jak to dopadne do obchodu nepáchnu pro pití, to by stejně nic neřešilo. Už jsem klidnější a svoji střízlivou cestu si nenechám ničím narušit i nadále. Takže zatím pořád čistá od chlastu, připomněla jsem si výhody svého nepití a pojedu v tom i nadále.
Neporuším to, nechci to porušit. Pomohlo mi to sem napsat.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...99100101102103104105...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter