|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 10 měsíce
|
|
Stopko, myslim na Tebe, drzim palce, ozvi se pak a drz se...
|
|
|
|
|
|
|
Stopka, aj ja na teba myslim a budem dufat, ze to dopadne dobre.. Verim, ze si v ziadnom pripade svoju triezvost vziat nenechas, nech sa deje co sa deje..S chlastom by ti potom po vytriezveni bolo este 1000 krat horsie a ty to dobre vies...Drz sa...
|
|
Kira
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Stopko, úplně ti rozumím, chápu. Nějak podobně jsem to měl dřív taky, ale už tam tehdy nebyl ten impuls, že bych to zalil. Vyšetření dopadlo zle a pak už se to jen prohlubovalo. No a co, nějak je mně všecko teď jedno, "užívám" si invalidního důchodu co jde, těším se na maličkosti a jsem starší pesan, nemám už nic moc důležitého, děti, rodiče, a dcera je dávno dospělá a ať už si vede svůj život jak chce, otevřel jsem jí dveře, napsal to na mně jasně a stručně, pochopit by to měla a čas zpátky nevrátím.
Věř si, ikdyby, tak co, to zvládneš!
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Moc Vám děkuji za rekace a povzbuzení
Mám to už za sebou, vše dopadlo bez nálezu. Radost doma neskutečná))) Opět na čas pokoj. Operaci jsem měla ještě v době kojení, ta dopadla dle mínění mudr nadmíru výborně, takže mě hlídá a já mám pocit , že pořád hledá, co už nění. Kontroly mám co půlroku,ty mi tak nevadí, to je přímo u něj. Jednou za rok a půl, já to vždycky natahuji...výmluvama, mám celkovou i s jiným vyšetřením, kde se zesumarizuje v COPu předchozí vyšetření a přidá se i vyšetření navíc a vyhodnotí, no a tam nerada chodím, prostě bojím se...co kdyby se to někde objevilo.
Takže nikde zatím nic, ještě jednou Vám dík za podporu. Šla jsem tam již smířená, ale jak moc , to i tak pochybuji, páč to by se popravdě ukázalo v případě jiného výsledku. I tady si říkám, že je něco mezi nebem a zemí, páč ten nález co jsem tenkrát měla, tak mudr říká, že je to s podivem, jak již od té doby nikde nic a to říkal tenkrát, nepočítejte s tím, že se to výrazně zlepší a dneska..opět bez nálezu))))bez léků, bez ničeho, prostě nikde nic. Mám radost!
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 10 měsíce
|
|
Ale Lemogu\ Vlastimile....a ty jsi abstinent? Samozřejmě nejsi. Já na rozdíl od tebe ale vím, o čem píšu. 282 dnů bez gamlu...psával si i bez cigaret...že tě to baví počítat....jsi posedlý čísly....inu gambler. Jinak v léčebně byli i dva gambleři..nevěděli co s nimi, tak je léčili z alkoholismu...vrátili se z vycházky nalití jak žoci....gamblerství je skutečně něco jiného než alkoholismus, vulgo nevíš o čem na tomto fóru píšeš.
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ty, jehož jmeno se nesmí vyslovit, trochu pritlac, to byla velmi slaba reakce.
Ale prosim az za chvili, ted , jak jsem posedly temi cisly, propočítávám kombinace pro sazku na vecerni zapasy.
Nicmene, jak jsi hloupoucky, reagoval jsi presne tak, jak bylo mym umyslem. Nechal jsi děvčata a všechny kdo se snazi abstinovat pomoci tohoto fora napokoji a soustredil se na me.
Bravo, tak pojd, ukaz ze dokazes, skoroabstinente.
|
|
Lemog
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Vážení přátelé, A N O.
Unisono jsme se shodli, že smysl našich krátkých setkání je splněn. Jen je to třeba občas připomenout. A to byl účel mého plácnutí do vody. Do vody v našich rybníčcích, do vody, kterou nyní buď pijeme, nebo chceme pít.
Za sebe říkám, že si velmi Vážím všech, kteří reagovali a všech, kteří se zamyslili. My, co jsme si jednou s démonem zadali, jsme poznamenaní. Jen někteří to ale vědí. Jak jsem se již svěřil, jsem poznamenaný také. Antidepresiva, rozpadlé vztahy a další blablabla.
Dost.
Naše závislost, na čemkoli, je vliv karmické zátěže. Proč někdo, kdo vyrůstal v harmonickém dětství, je vzdělaný a má přehled stejně skončí na závislosti?
Znal jsem doktora filozofie se znalostí 6ti jazyků, kterému se jeho jazyk nevešel do huby od chlastu.
Znal jsem majitele realitní firmy, který miliony prohnal mašinou. Pán v letech. Kde to viděl? U rodičů?
Lemogu, naše intimita zastírá pravdu. Můžu klidně tvrdit, jaká jsem čistá lilie a jsem při tom denně na stračky. Protože mě nevidíte.
Nejde vůbec o to, kdo a jak přispívá do "našeho dvorečku", ale důležité je, že má zájem buď naslouchat, vnímat anebo se dělit o poznatky.
Děkuji Vám všem, že jste.
Zdeněk
|
|
Zdeněk
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Zdeněk napsal:
Vážení přátelé, A N O.
Unisono jsme se shodli, že smysl našich krátkých setkání je splněn.
...Děkuji Vám všem, že jste. Zdeněk
Zdeňku,
děkuj "karmě", že jsi a pořád střízlivíš do ztracena...
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Tak pozor, dovolil jsem si udělat exšperiment.
Synátor si dal do ledničky lahev se slivovicí. Taková ta tenounká, vysoká, co se do ní lijou unikáty. A já jen namočil jazyk, vážně jen zvlhla špička.
Lidi, proběhla mi hlavou myšlenka, že je škoda že nepiju!!!
Kurňa, já snad dostal chuť!!!
Jasně, že mám vyhráno, nedám si, ale po devíti letech to zase zaklepalo na vrátka.
Čertík nikdy nespí...
Zdeněk
|
|
Zdeněk
Senior Boarder
|
|
|
|