Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...101102103104105106107...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 10 měsíce  
Zdeňku, popravdě mě to potěšilo Tak nějak jsi zlidštěl, předtím mi to přišlo jako rady od někoho dokonalýho co má vše pod kontrolou a vlastně není jako my.
Jinak já mám zas rýmu a kašel, ležím a připadá mi, že teď chytím vše, co kolem letí. Aspon nemyslim na chlast.
Stopko, to je fajn, ze Ti to dobre dopadlo a Perte, Ty se drz a uzivej aspon jak to dá...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdeňku, ty též rád dráždíš kobru bosou nohou co?

V neděli jsem se naštval a rázně začal řešit rozpory s mou milou. Po menší slovní roztržce to skončilo jako to končívalo vždycky. Bouchl dveřma, naštvanej sedl do auta a směr obchod... Stál jsem tam na tom místě, kde jsem stával vždycky, když jsem si myslel, že mám sakra důvod se ožrat. Tentokrát jsem věděl, že chci všechno, ale ne se ožrat. Normálně jsem o tom přemýšlel a celou dobu, ač nasrán, jsem věděl, že tentokrát to nechci řešit chlastem. Vyloženě jsem si hledal důvod proč bych se mohl ožrat. Neožral jsem se. Do krámu si zašel, koupil tři sáčky sušenek a už sklidněný jel domů. Docela zajímavá zkušenost. Je vidět, že i hranice racionálního myšlení se posouvá k normálu.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ono by to asi chtelo s tou Tvou milou vyresit jinak, nez odjezdem, co... Ja mam zas manžu v hospodě, kulec a fotbal. Uz to ani neresim...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

To jsi dobrej, Vcelari, ze jsi to takhle zvladnul..parada.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Manželka byla rozbitá. Večer jsem jí opravil. Potřebovala protáhnout komín :o) A je klid.
Jinak jsme jí v neděli nastínil svůj úhel pohledu a pak je lepší vypadnout a nechat to chvíli uležet.

Tou abstinencí jsem nějak reorganizoval mozek a zároveň s potřebou chlastání se mi zároveň mimoděk podařilo potlačit i sexuální pudy. U ženy, je to obráceně. Co abstinuju jí neseru a tudíž vyžaduje jistou náklonost o to více. No a já to nějak nestíhal. Takže asi tak. Člověk hledá řešení a nakonec zjistí, že to nejjednodušší je nejúčinnější.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Luxusne vysvetleno..
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Hlavní příčinou špatného vztahu je neuspokojený chlap nebo ženská - oboustranný egoismus v praxi. (ani jeden nemá ruce nebo pomůcky)
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Zdeněk napsal:
Tak pozor, ...

Čertík nikdy nespí... Zdeněk

...a na zádech má pytel plný pokušení, viď?
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Krásně rozjetá debata.
Vítej Šantalko, zasejc jsem měl o Tebe strach a ona rýmička.
Hodně mě ten pocit překvapil, vteřinka se slovy "že by?".
Víte, lidičky, já jsem upřímný a netajím své pocity a tady je rád prezentuju, hlavně že je komu.
Včelaři, jsi úžasný vypravěč s otevřeným srdcem, vážím si Tě.
Zdravím "Ja".
Tak nevím, kolik flašek dneska v republice vyschne na zlost, po tom příšerném výkonu našich rádoby fotbalistů.
Jak řekla Růžičková "s takovym materiálem do Evropy". Raději se neukazovat, stejně není s čím.
Dobrou, Zdeněk
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Zdravím jsem tu nový a také se snažím abstinovat. Moje pití přesáhlo všechny meze. Nejsem typ člověka který se rád svěřuje jsem takový stydlín Začal jsem pít asi před rokem par piv denne a postupne to narustalo. Teď jsem schopný vypit 15 piv a ráno vstávat do práce nateklej jak Kobliha.zničenej a naprosto nepouzitelnej. Hlavně moje chování v opilosti je naprosto zběsilý dřív jsem takový stavy neměl byl sem veselejší a v pohodě. Poslední dobou je to přesně naopak jako bych se rozdvojil a byl někdo uplně jiný. Hnusnej a zlej nepříčetnej magor. Ublížil jsem svým chováním lidem na kterých mi nejvíc záleželo a teď jsem v koncích. Deprese výčitky svědomí opravdu nic hezkyho. Už třetí den jsem bez piva zatím se držím jsem rozhodnutý skoncovat s tim navždy a začít znovu s čistým štítem. Budu moc rád za Vaše rady a názory nemám kolem sebe moc lidi a dusit to v s obě rozhodne nechci protoze mám strach ze mě to zase svede tak se sveřím aspoň vám. Děkuji a Hezký večer přeji všem
Honza
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...101102103104105106107...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter