|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 5 měsíce
|
|
Měli byste vyjet do Vatikánu, společně, abyste nabyli poznání, prý tam papež pozval jako Merkel "uprchlíky" tak snad by tam mělo být správné kulturní obohacení
Omlouvám se, mám nějak tendenci všecko odlehčovat, tak už mlčím a pěkný zbytek dne 
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 5 měsíce
|
|
|
Jo, mel jsem..vypadalo to, ze zemre, kdyz se nenapije. Vis, v ty dobe jsem si neuvedomoval, ze mu tim vlastne nepomaham. Je to hroznej pohled, kdyz vidis, kam az to vede. Chudak,.je jen kost a kuze. Kdyz jsem mu rikal,.aby se najedl, at si.koupi jidlo..rekl: Nebudu si to tim kazit. A kdyz je po vsem, tak place, jak to vsechno dopadlo. Rikal jsem mu: Ty vole, tak si alespon dopredu nakup jidlo a az vsechno prochlastas, tak ti zbyde alespon to. Marna snaha. Kdyz ma penize, tak je opet kralem situace a hrde prohlasuje: Jsem alkoholik a jsem na to hrdy. A nebo: Chlast, ma vlast. Vim, je to asi kruty, ale je to tak. Kdyz jsem se ho ptal, jestli jeste o neco usiluje nebo tak, rekl mi, ze mu jde uz jen o to mit alkohol a na vsechno ostatni sere. V jistym bode se pro nej alkohol stal bohem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Ladis, no jo, 4 dny. Zezacatku ok. Pak uz ne, rejpani, hadky, vymejsleni si...
Jedem na vodu, Berounku na kanoich a pak sami dva do V. Tater na tury. Vody se bojim  ale chci si verit.Ty jedes kdy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A čo pre Teba znamená pokora?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepodcenovat, mit respekt, nebrat jako samozrejmost atd. Je to pak ruku v ruce, v tomto pripade k abstinenci, ne k chlastu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka napsal:
Je tam asi ta pokora, kterou potrebuju.
Inz.ponuka:
...ponúkam vákuové balenie odpustkov, trpezlivosti, pokory, viery a triezveho kritického myslenia priamo zo svätostánku RKC.
Zn.: Aj abstinujúcim ateistom a agnostikom... IHNEĎ!
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Diky  to beru 
|
|
|
|
|
|
|
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 5 měsíce
|
|
Scorpio:
"Dionýzos a Boh hlupákov majú z neho určite radosť!" 
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Šantál,
Skryje u Rakovníka - skryjská jezírka, úžasná příroda i řeka, užiješ si. Tatry také super. Já valím hned v sobotu po svátcích. Snad to přežiju a nebude v letadle Allahu Akbar 
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|