Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...114115116117118119120...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Zdravím,
Sochař, cituji: " Neexistuje žiadna cesta kompromisu..."Branislav Jobus.
přesně tak.
Káče vítej zde zkus magnézko, ale to je pouze ta praktická rada na ten třes rukou, bude to chvilku trvat, než se tělo vzpamatuje.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pert, mas pravdu momentalne jsem v totalnich srackach. Sotva jsem vylezla z postele a funguji a stararam se o rodinu. Telo rezignovalo a uz nemuzu klepu se, zvracim a to jsem kalila jen dva dny. Ty stavy jsou cim dal horsi.Do lecebny nemuzu nastupuji za par tydnu do prace a musim se dat do kupy. Jo a uvnitr trpim strasne moc((c
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Kace,
ty to taky das drzim Ti palce.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Káče,
je to pár měsíců, co jsem v totální kocovině, která se nějak už vymkla, měl jsem pocit, že šílenství se fakt už už dostaví-ale dolezl jsem ke kompu, nějak našel tohle fórum a při pokusech pít kafe pobryndal klávesnici, no, nějak jsem se sem doštrachal. Nenásleduje příběh zázračného osvícení, či uzdravení, pomohlo mi to "pouze" nasměrovat touhu, kterou jsem v sobě měl stejně už celý roky: dostat se z kolotoče chlastu, nechlastu, střízlivění, opětovnýho padání do toho.
No, nepiju už pátý měsíc. To by mi dřív přišlo nemožný, neuvěřitelný. Ale fakt to jde. A je to příjemný, někdy i radostný-dokonce.
Je fakt, že si teď připadám, jak veterán, co tu mele svuj kolovrátek. Asi si to sám potřebuju pořád uvědomovat, na sebejistý rady se necítím. Uzdravení žádný se nekoná, nemůže konat. Alkoholik nebo piják, to je úplně fuk, nepiju a hotovo, taky se zasekni, že nebudeš pít dnes a zítra, o věčnost se nestarej-já teď vím alespoň jistě věc, kterou jsem nevěděl-jde to.
Zaekni se a vydrž. A každý den je to pak lepší.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

"Najít příčinu."
Neexistuje. Člověk pije, protože je alkoholik. A je alkoholik, protože pije.

Hledat "proč" je ztráta času, dobrýho ke střízlivění. Někdo chlastá, že ho máma mlátila, někdo chlastá, že ho zbožňovala-a tak dál. To je kolotoč, víření a vždy důvod zajít na jedno, sáhnout po flašce. To ta zkur závislost jen hází cukrátko do pastičky, aby zaklapla.
Tohle jsem našel v Nešporovi, tak to házim do pléna:"Střízlivost je snadná cesta pro složité lidi, kteří mají komplikovaný problém."
A ještě:
"Nejlepší je abstinovat, ať je příčina jakákoli."
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Každý z nás si něco nese sebou, zážitky, traumata, ty prožitky jsou pro jednoho nic, zapomene, jede dál, co nezabije posílí, pro druhého je to bolest na celý život. A tak buď vedu vnitřní spokojený život, anebo se trápím, hledám únik a sáhnu po droze. Ve výsledku je to jedno, jestli bylo první pítí a až pak třeba deprese nebo napřed depky, pak pití. Anebo začnu pít jen tak, z nudy, kvůli odvazu, posilnění... Chlast to vevnitř mozku postupně předělá a ta zdravá část si časem uvědomí, že pití je cesta do záhuby a snaží se z toho najít cestu ven. To uvědomění je první krok a druhý snaha to řešit. Vyhledal bych Káčule jakoukoliv pomoc, vyzkoušel všechno, jde o život! Nepodceňujte to. Není to hned, chce to vůli, čas, trpělivost a žádné další selhání, které vás bude hlouběji zahrabávat. Kousni se, nezblázníš se. Změnit se je těžké, ale čteš tady a vidíš, že to jde.

Je to dokola a moc písmenek, rozháraná psychika to přeletí a nemůže najít klid, ale snad to k něčem bude... doufám
pert
Platinum Boarder
graphgraph

je tady někdo z Litvínova? totorex@seznam.cz Před 8 rok, 9 měsíce  
ahoj hledám spřízněné duše z mého města petr
petr741
Fresh Boarder
graphgraph

Pro mě si už prisla zubata, mam ji za zady. Srdce mi skace z tela ven a uz nemuzu.Tem co zvladate nepit klobouk dolu. Ja pomalu umiram a to mi je tricet. Jsem byvala fotomodelka a skoncila jsem jak alkoholicka troska. VSEM CO SE SNAZITE NEPIT TAK NEPIJTE JINAK SKONCITE JAK JA (((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katko,
kup si vitamíny B1, B12, B6 + B-komplex, dále minerály hořčík, draslík, ostropestřec mariánský. Ze začátku klidně ve vyšších dávkách. K tomu cukry.
A přestaň umírat.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Re: je tady někdo z Litvínova? totorex@seznam.cz Před 8 rok, 9 měsíce  
Zdravím,
využijte na to vlákno -volnější pokec , nezakládejte kvůli tomu nové vlákno.
S pozdravem
Stopka

Přesunula jsem Vám to sem.
Přeji všem hezký den
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 13/07/2016 16:27 Provedl: Stopka.

Stránka: 1...114115116117118119120...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter