Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...116117118119120121122...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
petr741
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: je tady někdo z Litvínova? totorex@seznam.cz Před 8 rok, 9 měsíce  
děkuji
petr741
Fresh Boarder
graphgraph

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
No ze Zdendy je mně též smutno, měl termím nástupu do léčebny, psal kdysi v červnu, a teď je to zas ta stará písnička. Řešit prácu, finance? Minule jsem ještě doufal, že to dá, ale už sem taky zlomil hůl, jak ta jeho mama

Zdendo, Katko, já vám též držím palce, ale mám obavy... jen přejde absťák a budete v tom lítat znovu a znovu... vy si tak rozbijete drně... a půjde o život.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Stopka, Včelař, Sochař, Petr a další...

Dovolená za odměnu abstinence... Více než super, asi ale podlehnou svodům... to výjimečně zvládnu ne ?

Oni ostatní nevím, ale Ty Laďo to zvládneš, ne?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave,
je vše v pohodě, ne? Dovolená se Ti vyvedla, tak snad je z čeho čerpat energii?
Napiš více jak tam bylo, já v Bulharsku zrovna nikdy nebyla, tak jsem zvědavá.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Já měl jednu úču, která mně písemky vždycky doškrkala, zkontrolovala a zjistila, že se sekla v bodech, známce, často sem jí to vracel, že tam má chybu... ona taky popíjela, to já jako dítě netušil, až zmizela a měla nás pak stará panna protivná abstinentka- tak si vyber

Ne Stopko, stane se, na chyby se vykašli a nejsi pako

Vzpomněl sem si eště na Deeja, jestli si dá v létě sklenku, jakože podlehl svodům nebo jen aby se neřeklo... Nezávidím, o takovou úroveň bytí já nestojím
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Když ono je to těžký... Léčebna třeba u mě nepřipadá v úvahu, mám doma čtyřletý dítě a milujícího chlapa... Mám pár minut od baráku neskutečně úžasnou segru, která mě už z alkoholismu podezírá, ví to, věřím tomu, ale nepřiznám jí to, nemám odvahu Jsem unavená ze všeho toho stereotypu, jsem unavená ze světa, jsem prostě přecitlivělej debil, kterej by rád spasil svět, ale místo spasení přichází jen zprasení Myslím si, že u mě byl impuls v době, kdy zemřela máma. Všichni se zhroutili, ale já to neuměla, někdo musel fungovat. Takže to zbylo na mě. Jo, trošku bolestínskej přístup, ale bohužel realita. A od tý doby to na mě postupně padá a já nevím, kudy kam... Je to možná pro spoustu lidí blbý, ale je to tak. Prostě nevím, jak dál
Káče
Fresh Boarder
graphgraph

Perte,
děkuji za shovívavost. Už jsem to spravila. Jak jsem si ráno pročetla zde příspěvek od Ladislava, tak jsem mu chtěla honem napsat, protože cítím z jeho příspěvku kolísavost.. a v tom spěchu jsem si neuvědomila, že jdu přes nástroje úprav.
Kdybych večer nebyla takový spachtoš, tak jsem mu mohla napsat už večer, ale mám i notifikaci příspěvků na mobil, ale prostě já chodím ráda brzo spát.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

To Katka:
Hele dáme to, máme na to! Nechci do sebe rvát žádný prášky, ne zbytečně... Bude-li to nezbytný, udělám to, ale...

Dnes ráno mi segra řekla, že vypadám hrozně, že jsem přibrala, že jsem opuchlá, strhaná, že taková jsem nebývala... Má o mě větší starost, než můj táta Docela mě nakopla. Já na sobě žádný změny ve vzhledu nevidím (snad krom tý váhy... jo, nehlídám se jako dřív, tak je to asi znát ), ale to taky nic moc neznamená... Jsem zmatená, nepamatuju si základní věci, jsem věčně unavená, bez nálady... Ono na tom něco bude...
Káče
Fresh Boarder
graphgraph

Zdravím,
tam je důležité, teda aspoň pro mě bylo, potom co jsem si uvědomila a přiznala, že jsem alkoholička a že s tím chci něco dělat kvůli sobě, tak je potřeba mít ze začátku to "chráněné zázemí" nebo jak to nazvat. To co poskytne léčebna. Jestli si to můžete sčásti nějak vytvořit doma, já bych to bez toho nedala. Nebo aspoň antabus?
Zvažte to.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...116117118119120121122...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter