Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce
|
|
|
|
|
|
|
Re: je tady někdo z Litvínova? totorex@seznam.cz Před 8 rok, 11 měsíce
|
|
děkuji 
|
|
|
|
|
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce
|
|
No ze Zdendy je mně též smutno, měl termím nástupu do léčebny, psal kdysi v červnu, a teď je to zas ta stará písnička. Řešit prácu, finance? Minule jsem ještě doufal, že to dá, ale už sem taky zlomil hůl, jak ta jeho mama
Zdendo, Katko, já vám též držím palce, ale mám obavy... jen přejde absťák a budete v tom lítat znovu a znovu... vy si tak rozbijete drně... a půjde o život.
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ladislav napsal:
Stopka, Včelař, Sochař, Petr a další...
Dovolená za odměnu abstinence... Více než super, asi ale podlehnou svodům... to výjimečně zvládnu ne ?
Oni ostatní nevím, ale Ty Laďo to zvládneš, ne?
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ladislave,
je vše v pohodě, ne? Dovolená se Ti vyvedla, tak snad je z čeho čerpat energii?
Napiš více jak tam bylo, já v Bulharsku zrovna nikdy nebyla, tak jsem zvědavá.

|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Já měl jednu úču, která mně písemky vždycky doškrkala, zkontrolovala a zjistila, že se sekla v bodech, známce, často sem jí to vracel, že tam má chybu... ona taky popíjela, to já jako dítě netušil, až zmizela a měla nás pak stará panna protivná abstinentka- tak si vyber
Ne Stopko, stane se, na chyby se vykašli a nejsi pako
Vzpomněl sem si eště na Deeja, jestli si dá v létě sklenku, jakože podlehl svodům nebo jen aby se neřeklo... Nezávidím, o takovou úroveň bytí já nestojím 
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Když ono je to těžký... Léčebna třeba u mě nepřipadá v úvahu, mám doma čtyřletý dítě a milujícího chlapa... Mám pár minut od baráku neskutečně úžasnou segru, která mě už z alkoholismu podezírá, ví to, věřím tomu, ale nepřiznám jí to, nemám odvahu  Jsem unavená ze všeho toho stereotypu, jsem unavená ze světa, jsem prostě přecitlivělej debil, kterej by rád spasil svět, ale místo spasení přichází jen zprasení  Myslím si, že u mě byl impuls v době, kdy zemřela máma. Všichni se zhroutili, ale já to neuměla, někdo musel fungovat. Takže to zbylo na mě. Jo, trošku bolestínskej přístup, ale bohužel realita. A od tý doby to na mě postupně padá a já nevím, kudy kam... Je to možná pro spoustu lidí blbý, ale je to tak. Prostě nevím, jak dál 
|
|
Káče
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Perte,
děkuji za shovívavost. Už jsem to spravila. Jak jsem si ráno pročetla zde příspěvek od Ladislava, tak jsem mu chtěla honem napsat, protože cítím z jeho příspěvku kolísavost.. a v tom spěchu jsem si neuvědomila, že jdu přes nástroje úprav.
Kdybych večer nebyla takový spachtoš, tak jsem mu mohla napsat už večer, ale mám i notifikaci příspěvků na mobil, ale prostě já chodím ráda brzo spát.
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
To Katka:
Hele dáme to, máme na to!  Nechci do sebe rvát žádný prášky, ne zbytečně... Bude-li to nezbytný, udělám to, ale...
Dnes ráno mi segra řekla, že vypadám hrozně, že jsem přibrala, že jsem opuchlá, strhaná, že taková jsem nebývala... Má o mě větší starost, než můj táta  Docela mě nakopla. Já na sobě žádný změny ve vzhledu nevidím (snad krom tý váhy... jo, nehlídám se jako dřív, tak je to asi znát  ), ale to taky nic moc neznamená... Jsem zmatená, nepamatuju si základní věci, jsem věčně unavená, bez nálady... Ono na tom něco bude...
|
|
Káče
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Zdravím,
tam je důležité, teda aspoň pro mě bylo, potom co jsem si uvědomila a přiznala, že jsem alkoholička a že s tím chci něco dělat kvůli sobě, tak je potřeba mít ze začátku to "chráněné zázemí" nebo jak to nazvat. To co poskytne léčebna. Jestli si to můžete sčásti nějak vytvořit doma, já bych to bez toho nedala. Nebo aspoň antabus?
Zvažte to.
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|