Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...117118119120121122123...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 10 měsíce  
Napíšu jen, že v r.87 jsem byl v Karpatech a celá vesnice v lihu, chodili s náma průvodci věčně pod vlivem... tohle sem nezažil ani na Urale, tam ti Rusové byli co se týče hor jaksi zodpovědnější. No a zarazil mně i ten jejich jednotný obdiv k Čaušeskovi, to v Bukurešti už plivali na zem a za dva roky ratata a pak sem tam byl po pěti letech, no a že by si nějak pomohli se říct nedá...

Pije celý svět, na horách, pod mořem, snad i na vesmírné stanici, prý tam zkoušeli vařit pivo

Před chvílí déšť ustal a je mně líp, chystáme se ven nakoupit, pak cukrárna a tak, budu se snažit to natáhnout do večera, je příjemně... pěkný den
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stopka, ještě nevím zda se dovča vyvedla, zrovna se válím jako to čuně u bazénu a nechce se mi na pláž. Dal bych studenýho ))) ještě tu budu týden.

Ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Rychlo šup studenou sprchu!

ahój
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave,
tady je zrovna škaredě. Sem navlečena v mikině u compu a přemýšlím co dneska budu dělat. Se máš Závidím a přeji Ti to. Užij si to a bez chlastu.
Jestli budeš chtít , tak sem vlož nějakou fotku přírody, moře...ať zde máme taky kousek pohody.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Hele, já bych v Bulharsku rozhodně alkáč nepil. Fakt, že ne. Ani trochu.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 10 měsíce  
Ladislav a o com to teda je? Vzdy predsa musis zacat tym "1,2,3 uz nepijem".

inak ja som po troch tyzdnoch v rodnom meste, takze kazdy den stretavam ludi ktorych som nevidela rok, niekedy aj dlhsie. je to same "podme na jedno" a podobne.
celkom som to zvladala, mala som denne jedno-dve piva a cravings ma vzdy presli ked som si spomenula na tie depresie a polutovaniahodne stavy pocas zatahov... abstinencia na vychodnom slovensku lezie do penazi, pivo je lacnejsie ako voda alebo nealko radler, v krcme je vam luto dat peniaze za pigi caj alebo instantnu tri v jednom kavu preto chodievame skor do cajovni a kaviarni, no nie vzdy s tym vsetci suhlasia.
preto som vcera skoncila v krcme, vypila som dve piva a hrusku. z toho mi este nic nebolo, ale keby kamaratka nevyhlasila ze ideme domov lebo zajtra (dnes) skoro vstavame, tak by som asi neodolala a dala si viac.
som rada ze to tak neskoncilo a som rada ze o tyzden uz idem domov, do ineho mesta. popravde neviem, co si o tom mam mysliet. vzdy tu pisete ze uplna abstinencia je jedina cesta, ze inak to proste nejde.
Andrea Dulova
Junior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena

Já nevím, jaká je tvoje cesta, u mě to po nějakém čase abstinence, vždy propukalo tak jako u tebe teď-nejdřív zlehka, třeba jedno, dvě piva, panák-a pak to šlo zas dost rychle do opíjení se, kocovin, zmatku, depresí, třeštivý hlavy, no, víš, co myslím. Tak jsem to stopnul úplně, což nebylo tak jednoduchý, ale teď pro mě platí: "Neexistuje žiadna cesta kompomisu." Uvidíš sama, no. A asi docela rychle-přeju ať to nebolí.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Káče - tohle tady kdysi napsala o přecitlivělosti a pití - Reminiscence - TESAT DO ŽULY!

"Citlivost a empatie jsou dar, pozitivní vlastnosti, obohacující život zdravého člověka. Jenže alkoholici nejsou zdraví a to, co považují za citlivost, je u nich přecitlivělost, emoční labilita, úzkostnost, depresivní ladění, někdy dokonce vyžívání se v sebemrskačství. Velmi oblíbené je také utápění v sebelítosti a domnělých křivdách celého světa. V pozdějších fázích alkoholismu už pití samo o sobě způsobuje chemickou nerovnováhu v mozku - depresi - a člověk už se nedokáže radovat z věcí, které by ho dříve potěšily. Tohle je pak třeba dlouze se po nastolení abstinence učit. Mozek má maglajs v tom, co by mělo být příjemné a co ne, má rozhozený systém odměňování... Uzdravit se z alkoholismu není jen v tom, přestat pít. Je třeba změnit celý styl života, naučit se, že příjemný pocit odměny přijde po nějakém vynaloženém úsilí. Pomáhání si drogou je lež a slast na dluh a postupně dochází k citovému oploštění, ztrátě citů, apatii, aroganci, sarkasmu, rouhání se o smrti atd."

Mimochodem, Reminiscence, to by mě zajímalo - jak se máš?
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stopka, bazén jen pro mě, mávám vám
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave,
parádní pohoda,užívej si to. Jestli Ti vyjde chvilka piš a dej o sobě vědet. Ještě moře youtubni, jestli se Ti bude chtít.
Taky mááávááám
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...117118119120121122123...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter