Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...124125126127128129130...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Pardon že do toho vstupuji, léčebny zázračné nejsou, ale opravdu pomůžou z nejhoršího. Já držel po léčbě rok a půl, do osudné Plzně. Jenže jak se člověk otřepe, začne si namlouvat... Osobně osud také dost pokouším, pokora mi nic moc neříká, ale obava tu je. Dobré však je i skutečnost z celkově prodělané lecby.

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ono i tohle je účel léčeben...hlavně u mladých....dát je do kupy a vrátit aspoň na čas do života.....a snad časem prozřou...někteří
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim, vas.. Abych jen porad necetl, tak taky neco napisu. Chodim nyni na AA a je to uplne super. Mel jsem z toho strach, ale"neco"mne tam tahlo. Najednou se hodne veci zmenilo. S alkoholem uz nebojuji. I jsem zjistil, ze kdyz jsem mezi lidmi, co piji, tak mne to nelaka. Jen reknu, ze jsem alkoholik a ze proto nepiju. A konecne jsem opet zacal cvicit, posilovat.. Uplne jinej pohled na vsechno. Opet se mi vratila prirozena schopnost mit dobrou naladu. Drzim vsem palce. Alkohol je nicitel vseho. Kdyz si uvedomim, co vsechno me telo a mi blizci vytrpeli, je mi z toho zle. Jsem vdecny, ze nyni se rysuje neco noveho, neco, co ma smysl.
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Jinak právě sedím v restauraci na pláži a jsem po vydatné večeři v tak krásné pohodě. Komunikuji s vámi a cítím se fajn. Výběr mezi sezením 14 dní doma, nebo zde ? Jani K, kde jsi ? Stopka viděla jsi něco z toho mého účtu ? Mám zas něco poslat, či stačí ...
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Nevím, co je alkohol dobrý, ale vím, že je zlý pán.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Nedalo mi to a i takhle po ránu jsem sem zašel, začínám být na těchto stránkách závislý, ale na to se neumírá, jak na chlast, nadopován vitamíny, magneskem...., připravena dvoulitrová cola, oholit, osprchovat,a zase po nějaké době budu v práci střízliv.
Jinak absťák klasika, třes, a atd. však znáte.
Pepa
Junior Boarder
graphgraph

to dee: no trošku to zní jak z ženskýho časopisu, ale proč ne? Třeba to rád někdo zkusí. Jinak tohle neni hlavní náplň a jediný cíl mého života je to jen doplnek, kterej ti pomáhá cejtit se líp a o to přece jde ne? nechceš chlastat proč? protože se chceš cejtit dobře. A i když nechlastáš, můžeš se cejtit ještě líp, když najdeš věci co tě baví, inspirujou a pomáhají ti žít líp.. Hezkej den bez hatu!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Návrat ze skautskýho tábora ok, ani sekerkou jsem se nemajznul. A jen pro pobavení a na důkaz, že ta stará prožluklá svině, ten had-chlast je vskutku všude: jako velká pocta přišlo pozvání, neb bylo jakési výročí, na noční čaj do stanu starých veteránů, skautských vedoucích. No a s velkým pomrkáváním a tajnostma kolovala flaštička, ale fakt jen flaštička rumu, historky ze starých časů. Kdybych byl tak někdy v tom prvním měsíci střízlivění, připadalo by mi to snad jako ďábelský s tou zvichřenou, ještě hysterickou myslí. Teď jsem se fakt musel usmívat. A to sem tam nikomu nevykládal o svým alkoproblému, jen jsem se usmíval a s díky odmítal a byla snad brán za pravověrnýho.
Ano, chlast je absolutně všude, ale prostě-jde to.
Držte se, zasekněte se, když se to povedlo jednomu a já se za "vítěze" teda rozhodně nepovažuju, tohle je do smrti-tak se to povést může.
Jde to-to vodpřisáhnu klíďo na borovej svitek!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Pepa:
Dobry start do tydne - drz se!

Jinak ber to prosim jako tezce subjektivni nazor jednotlivce ale me se na zvladani abstaku ze vseho nejvic osvedcili energeticke napoje. Zkousel jsem vitaminy, magnesium, ruzny bylinny caje ale alespon v mem pripade mi to prislo uplne na nic. Naopak kdyz bylo opravdu mizerne tak znatelne ulevily Redbull nebo Monster. V nejhorsich dnech klidne i pres litr denne. Jo, je to drahy ale chlast je drazsi a ne, opravdu to neni zdravy jenze litr vodky denne je zcela jiste mnohem nezdravejsi...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke napsal:
Pepa:
Dobry start do tydne - drz se!

...ale me se na zvladani abstaku ze vseho nejvic osvedcili energeticke napoje. Zkousel jsem vitaminy,...

...Naopak kdyz bylo opravdu mizerne tak znatelne ulevily Redbull nebo Monster. V nejhorsich dnech klidne i pres litr denne. Jo, je to drahy ale chlast je drazsi a ne, opravdu to neni zdravy...

...je to "iba" výmena jednej tvrdej drogy za dve: *taurín aj kofeín* sú tiež návykové látky ako niektoré lieky = sú agens = koreň závislosti.

(Trpí najmä srdce, ale aj obehová sústava, prenosy impulzov atp. ...)
Úplne najhoršia droga je rafinovaný cukor - sacharóza!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...124125126127128129130...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter