Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...152153154155156157158...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
myslim to absolutne vazne.Vzdyt becko se prave pouziva pri lecbe alkoholiku a zrejme tim,ze dodava potrebne latky vcetne B.Zacala jsem ho pouzivat kvuli zacpe a zjistila jeho dalsi ucinek na nervy.Snizilo se mi tenkrat to bazeni.Takze ted to do sebe opet cpu
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nerolli začal bych se na Tvém místě pořádně léčit u psychiatra, říct mu, že se Ti psychické problémy zhoršily po narození dítěte a ať napíše antipsychotika. Chce to čas než léky zaberou, navýší se dávky a když nezaberou tak aby ses cítila líp tak se změní. Věř tomu, že správné léky Ti pomůžou víc než alkohol nebo léky s mizernými prášky.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Nerolli napsal:
Vzdyt becko se prave pouziva pri lecbe alkoholiku

Alkohol "spaluje" mimo jine vitaminy B. Pokud pijes je tedy vhodne vitaminy B adekvatne doplnovat. Teoreticky by dostatek vitaminu B pri piti mel omezovat vliv alkoholu na nervovy system a zaroven by dostatek vitaminu B mel v pocatcich strizliveni tlumit potrebu alkoholu. Nebylo to ovsem nejak experimentalne overovano a prokazano pokud vim.

V kazdem pripade pokud mas pocit ze Ti pomaha, proc ne? Ale dej pozor - i Beckem se lze predavkovat, jakkoliv by to melo byt bez vaznych nasledku.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

pert napsal:
Nerolli začal bych se na Tvém místě pořádně léčit u psychiatra, říct mu, že se Ti psychické problémy zhoršily po narození dítěte a ať napíše antipsychotika. Chce to čas než léky zaberou, navýší se dávky a když nezaberou tak aby ses cítila líp tak se změní. Věř tomu, že správné léky Ti pomůžou víc než alkohol nebo léky s mizernými prášky.
no už jsem měla i koktejly 13 prášků. Antipsychotika už beru, myslím, že mi pomohly, ale pak zas přestaly fungovat, aniž bych pila. Vím, že i to vše spouští náročná péče o díte, ale už se začíná osamostatňovat a je víc parťák. Sedím doma a černo, nemůžu vylézt z postele a ani z bytu.Balvan na hrudi. Ted měly výpadek v Rivotrilu, tak jsem dostala Neurol, tak mi pro změnu bylo děsně z vysazení Rivotrilu. Musím se prostě naučit žít s psycho problémama a že jsem labil na furt a nějak to kočírovat. Psychoterapie 1300Kč/50minut, přijde mi uplně k ničemu, dr furt mlčí, prý je to pak správná psychoterapie.Tak deset vět za sezení Do toho se mi ještě právě přidaly jarní deprese a to jsem myslel, že musím do blázince ještě před měsícem tak jsem to ukočírovala nakonec sama. Ale jedu si pořád stejně. Už nechci platit za všelijaký nejistý procedury.
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph

Mám známého, pár let jsem ho neviděl... měl peklo se ženou a začal pít, pak bral léky a celkem se držel, moc nepil, ale psychika se nelepšila. Psychiatrička mu navýšila léky, nechtěla je měnit, vypadal na pohled mizerně. Tak šel k praktickému a ten mu dohodil jiného vstřícnějšího psychiatra a ten mu ty staré prášky- asi ketilept- střihem vysadil, tak mu bylo čtrnáct dnů blbě a na chlast ani pomyšlení a ty nové léky zabraly víc, tuším to byl olanzapin, začal na 5mg, skončil na dvaceti- jak mi to popisoval a byl z toho ospalý, v noci spal jak mimino, no a za čas vypadal daleko líp, cítíl se líp a tak mu to snížil na deset mg a bylo to fajn. Jasně, že občas něco v hlavě přišlo, ale rychle to odeznělo a závislost na chlast vyvinutou neměl, časem našel novou známost a na ten driják co bral-bere už neměl odvahu pít...

Cesty jsou různé, takže zkoušet je, na toho blázna psychouše se vybodnout- jako koktejl 13 prášků! Jiný doktor, přírodní léčba- bylinky nebo meditace atd...

Dobrou a drž se
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Nerolli,

na tvém místě bych se vykašlal na BZD. K těm kvasnicím bych přibral hořčík a vápník a D3 a snažil bych se omezit četnost chlastu.
Benzodiazepiny jsou nouzovka. Možná by pomohla klasická AD typu SSRI, ale dostatek vitamínů a minerálu dělá divy.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

No BZD jsem dost omezila. Zjistila jsem, že dokážu už usnout i bez nich. SSRI mám Sertralin už 300mg, Quentiapin 300mg. Naposled mě dr.tak nasral, když jsem psala, že nemám Rivotril a zřejmě absták, tak prý mám pít vodu tak jsem ještě měla Risperdal a ten jsem zavrhla, když jsem byla total mimo. Tento rok mi od blázince pomohly doslova zázračné kakaové boby(pouze celé a nepražené). Už mi nepomáhal ani Rivotril, obrovskej balvan na mě ležel a černo. Tak ty boby jsem vždy snědla 4 a do půl hodiny mi začala povolovat ta tíha na hrudi a uvolnění celého těla. Jak kdyby to byl nějakej chemickej lék. Mé další kámošce to také moc pomáhá.No snažím do sebe sypat co se dá. Nějaké čajíčky už nefungujou.Za těch xxlet co mi tedy krom chemie pomohlo, byly ty boby a jsou za pár korun, ale jsou teda hnus.Roskousat, nedejchat a řádně zapít.Tak třeba to tady někomu taky pomůže.
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph

A kde se koupi?
Blanka
Fresh Boarder
graphgraph

Zdravím,
Blanko kakové boby koupíš ve zdravé výživě, nebo dej do vyhledávače...linky jsem dávat nechci)))Lepší jsou opravdu ty nepražené. Je tam zachováno více látek.Mimochodem mě hrozně chutnají.
Kdysi jsem tu i psala, že mají vysoký obsah mimo jiné i horčíku. Nahrazuji nimi v součastnosti tablety Mg, tak raději si užívám a to i chuťově ty kakao boby.
Je to, ale pouze praktická rada, zbytek je v hlavě.
Přeji všem krásný den
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

A kde se koupi?
Blanka
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...152153154155156157158...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter