Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...153154155156157158159...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Blanka napsal:
A kde se koupi?
Blanko,
dej si do googlu, vyhledávače nepražené kakaové boby a máš to. Nechci sem vkládat link, byla by to reklama .
Nebo zajdi do obchodu se zdravou výživou. Mají je i v v jedné drogerii, ale to jsou pražené a nemají je moc dobré, odzkoušeno.
Blanko, jak zvládáš s abstinenci?Myslím, že jsi psala, že jsi pila hlavně pivo, jestli se nepletu. Já taky začínala pivem...
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 03/08/2016 08:36 Provedl: Stopka.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

a taky ho maj v sítích jedné drogerie(nechci psát která, aby to nebyla reklama).nebo se dají koupit na netu. Mně tedy pomáhají ty obrovsky pro mě nechutný(nepražené, celé a takovou slupku maj na sobě-komplet sníst).Mám tu pytel těch, které se dají docela jíst a jsou sekané a ty mi tedy moc nepomáhaj.Docela jsem jako koukala, že to třeba neporadí doktoři tenhle zázrak.Ani BZD mi nepomáhaly na ten otřesnej balvan a černotu.Hlavně nejíst na noc, dost zahání spánek.
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph

Neroli,
souhlasím, mají vynikající učinky.
Já už je jim přes rok. Objevila jsem je , když jsem byla na dni otevřených dveří jedné malé české čokoládovny. Od té doby na ně nedám dopustit. To už jsem nepila a vyhledávám takovéto akce)))
Je mi jasný, že je to pouze ta praktická rada, ne celkové řešení.
mááávááám
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 03/08/2016 10:16 Provedl: Stopka.

Mám spíš pocit, že Nerolli do blázince málem dostal ten doktor a jeho léčba. Já vím, že je to těžké najít tu správnou kombinaci a pak jak se to vysazuje a mění dochází k psychostavům břichabolům, ale ještě jí strčit k tomu všemu Risperdal... To je jak ten blázen felčar co udělal z jednoho tady přispívajícího závislého na Neurolu.

Na druhou stranu několikaměsíční hospitalizace by Ti pomohla, byla bys stále pod dohledem a namíchali by to snad konečně tak, aby to sedělo. Nejhorší jsou léčebny, kde drží léčbu ambulantního psychiatra za každou cenu, po měsíci Tě vylifrujou ven a pak si hodíš mašli, žiju teď na Moravě a o Kroměříži jsem slyšel hrůzostrašné historky...

Zdar a sílu, mizím, mějte se střízlivě pěkně
pert
Platinum Boarder
graphgraph

no koktejl 13 ks jsem mela pred 3mi lety.Ted jsem mela jist 300sertrslin,300quentiapin,risperdal.Ja mam za sebou otresne kombinace.Mela jsem jeste lamictal,ktery nemel ucinek zadny.K tomu jeste rivotril.Ted je mi docela ok,ale nevim co do budoucna se zhorsenim stavu na jare.Jen ty boby me drzely.uz jsem premyslela nad odjezdem k mori na tu dobu.Ale co zas s ditetem,kdyz chodi do skoly a otec se nestara.No proste zajimave stavy I bez abstaku.Zrejme se vyhybat stresu,ale copak to jde dnes?
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph

mavam a bobum zdar
Nerolli
Fresh Boarder
graphgraph

Dobre strizlive sedme rano
Krtku je to tak, manzel je v praci kazdy vecer, ale nenudim se. Dat do poradku dum po tydnech uklidu s lahvi zabere dost casu. Nastesti jsem po dvou letech abstinence nepila tak dlouho, takze navrat k realite neni tak narocnej, jasne, chute jsou, ale zvladam je lip nez jsem cekala. Zdeno, Katko, jak jste na tom? Mimochodem, dik za Vcelarovy prispevky - na plnou hubu, clovek se probere...
Tereza
Fresh Boarder
graphgraph

TERKA..si zlatá,že sa zaujimaš..sme taká komunita.Nepijem a je mi zle.Chce to čas...No tie roky pitia...zanechajú stopy a niekedy fatálne.Zvládaš to? Myslim všetko,nepiť..rodinu..záujmy..hm? Tak sa drž a nepočitaj dni bez chlastu..načo?škoda,že nevidiš môj kalendár.. všetko dobré
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke napsal:
.... Naopak jako nejhorsi nepritel strizlivosti se ukazal volny cas, presneji nevyuzity volny cas ktereho je po vypnuti chlastaciho stroje casu vic nez je zdravo....Po trech mesicich jsem o 10 kilo lehci, vlil jsem nove nadseni do konicku ktere jsem nastesti nikdy uplne neukoncil takze v nohach mam nachozeno/nabehano skoro 1000km (snazim se davat minimalne 10km denne, o vikendech treba 20-30km vylety) a po nekolika letech uz zase neni problem 100 kliku po ranu na rozehrati.... Zustava nespavost kterou jsem se zatim rozhodl lekama neresit a obcasne neprijemne silne zachvaty depresi ktere resim totalnim fyzickym zrusenim se pri sportu. Bazeni prozatim spolehlive "zabijeji" energeticke napoje. Stale jsem na 1,5-2l Pepsi MAX denne kterou resim silenou chut na sladke coz asi uplne neni uplne OK ale je to stale mnohonasobne lepsi nez sedmicka nebo litr vodky den co den, tyden za tydnem a mesic za mesicem. Samozrejme mam strach z recidivy. Vim ze prijde, statistiky mluvi jasne a jen doufam ze budu dost silny na to abych ji prekonal. Mam strach z toho jak me roky chlastani zridily. Fyzicky se citim fajn (s ohledem na 40tku na krku vlastne skvele) ale prave ted mam stale prilis velky strach jit na nejake komplexni vysetreni. Musim to vydrzet aspon rok, pak tam zajdu... jestli jatrum nebo slinivce zbyva par mesicu tak se stejne neda nic delat.

Zdar máš to hodně podobné s tím bažením ve volném čase, sportem, PC hrama, knihama a ba i tou nespavostí...(10 kg dole) jako bych to psal já sám ...akorád já už mám 50-tku na krku a bez léčebny to nešlo...a ČÍSLO je 6x větší...Jinak s tím sportem se mi povedlo se už slušně přetrénovat bohužel až do zranění (víkendy: ráno běh pak cross-fit a večer gym a přes tejden co to šlo několik měsíců no-rest ...a potom buuuuum bez varování).. Na Zaklínači mám hóóódně hodin (dní... ) Fallout to samý...
S těma játrama a slinivkou to nemusí být zas tak špatné, to už by se asi už projevilo. Játra mají velkou schopnost regenerace, mě je dávali dokupy v léčebně dva měsíce...slinivka to už je horší - to je zabiják, ale pokud tě nebolí pod levým žebrem, nezvracíš po jídle...tak by měla zase fungovat.
Ta nespavost může taky souviset se sportem a stravou, zkus si vygůglit "syndrom přetrénování" mě už to dvakrát "skolilo" no a recidíva...jo to mám strach taky, ale přijít přece nemusí a když tak jenom ve snu sny o alkoholu se mi občas zdají teda fest i po téměř dvou letech abstinence.
Tak ať se daří pane kolego nepít a "nepřepálit" to se sportem
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

caute,
zajtra idem na festival a asi viete ako tieto akcie vyzeraju - vsade plno ludi a este viac chlastu.
mam strach, lebo neviem ci to zvladnem, pricom cele leto sa pomerne slusne drzim. iste, mala som preslapy ale neboli ani zdaleka take tragicke ako pocas mojej najzlatejsej alko ery. myslim ze robim slusne pokroky a prave to mi dodava falosny pocit bezpecia a robi ma menej ostrazitou. motivuje ma to, ze viem aka na seba budem pysna ak nepodlahnem tomu vabivemu hlasku v podvedomi, ktory hovori "jedno pivo ta predsa nezabije". citam si to tu aspon par minut kazdy den a dost mi vase prispevky pomahaju, tak vas prosim, aby ste mi pomohli aj teraz aspon tym, ze mi budete drzat palce.
Andrea Dulova
Junior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena

Stránka: 1...153154155156157158159...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter