Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...155156157158159160161...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Včelaři,
teď si mě připomenul po čem jsem sahala ráno já....okamžitě najít něco alkoholického a pak , když se to sklidnilo, tak něco kyselého. My máme doma v zimě nakladané zelí od tchýně a v léte kvašáky , ty dělám já ...takže volba byla jasná.
V jedné ruce vyprošťovák a v druhé okurek, nebo zelí a někdy zavináče...
No a pak jsem jela dále v pití.
Už to nechci zažít...Blbě mi bylo a pořád dokola...ani s chlastem, ani bez něj, začarovaný kruh to byl.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No a vidíš, v tom zelí je též: hořčík, draslík, vitamíny B a další + kyselina mléčná. Všechno co se hodí na záchranu po kalbě. Kvašáky - to jsou kyselé okurky?

Též až, když jsem si přečetl jak funguje metabolismus, tak jsem pochopil proč se na angínu dělá mix: rum, mlíko a med. Alkohol z rumu odvede to špinavou práci a mlíko s medem je pro tělo'(mlíko pro játra, med pro srdce), aby se zbavilo toho alkoholovýho hnusu.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ouuu zavináče miluju ...

A propos, je zajímavé, jaký je rozdíl mezi Fantou a Mirindou. To bych ani neřekl, ale bude to zjevně podobné, jako s Colou vs. Pepsi, dvě odlišné chutě.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Včelaři,
kvašák, není tak úplně kyselý okurek, ale je to kvašený okurek.
Nechává se to kvasit v studené, ale předem převařené osolené vodě s ingrediencema)))
U nás se pije i ten lák)))
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 05/08/2016 13:27 Provedl: Stopka.

Já zas šlapu zelí :o) Za pár týdnů bude čas. Mám na půdě staré velké krouhadlo po babičce. Už aby to bylo.

Mimochodem, myslím, že je příhodný čas pro sklízení ostropestřce. Mám ho všude. Chodím, loupu hlavy, dloubám semínka a vařím čaje. Zasadil jsem pár semínek před pár lety a díkybohu se tu brutálně namnožil a tak roste téměř všude, kde se nehýbe s hlínou. Mám ho i za plotem a výborně supluje funkci ostnatého drátu.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Pavel:
Diky moc za podporu! Z problemu spojenych s pretrenovanim mam dost strach protoze zatim je sport asi hlavni sila ktera me spolehlive drzi od flasky. Prijit o nej by bylo spatny . Uklidnuju se tim ze jsem nezacal "nanovo" ale i pres chlastani jsem se snazil kondici porad jakz takz drzet a pravidelne jsem cvicil. Snazim se hlidat tak to snad bude dobry. Zaklinace mam rozjetyho jednicku, dvojka ceka na disku a na trojku bude potreba upgrade graficky karty ale ten ma jeste cas . Hyckam si na disku DOSBOX a sbirku starych her pro pripad ze bych treba na tyden a vic onemocnel abych mel co delat a na stejny ucely si syslim knizky... takova krabicka posledni zachrany na zabijeni volnyho casu .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

DavidN napsal:
Já bych jen s dovolením narazil na tu nespavost vs. konzumace energetických nápojů, respektive poměrně velkého množství PEPSI.

Asi mas pravdu. To jak v tezkem prusvihu jsem mi doslo zacatkem podzimu 2015. Zacal jsem zkouset abstinovat a nasledovalo cca 6 mesicu neceho cemu rikam "palebna priprava" - par dni namol pak par dni strizlivy, tyden strizlivy pak tri dny po sobe litr vodky denne a tak dal. Maximalne jsem se snazil sledovat co mi spousti bazeni, co mi naopak pomuze odolavat, zkousel jsem jak na me funguji abstaky (parkrat jsem si schvalne poradny vyvolal) atd. Prave pri tehle "pokusech" jsem vicemene nahodou zjistil jak moc mi ty energetaky pomahaji. Aktualne je omezuju a rad bych je do konce leta uplne vypustil. Pepsi je jinej problem - jak jsem vypnul chlast tak mam silenou chut na sladky. Deset nebo patnact fidorek zhltnu behem par minut, pekac pocukrovanych kynutych buchet nacpanych spoustou sladkeho tvarohu nebo cely dort na posezeni... to neni jidlo to je normalne oralni orgasmus . Pepsi MAX (bez cukru) mi funguje jako nahrazka toho sladkyho a rad bych se ji taky casem zbavil ale zatim to moc nejde. Co se tyce spanku tak spim 6-7 hodin denne ale trva mi dlouho nez usnu a treba 10x-15x za noc se probouzim. Roky jsem usinal ozralej takze predpokladam ze organismus proste "zapomel" jak usinat a spat normalne a casem se to srovna - snad - urcity zlepseni tam je po trech mesicich nakonec videt.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stopka:
Persen... pisu si . Dneska musim do lekarny tak vyzkousim. Diky moc...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Se divím, že Ti nikdo neporadí třezalku. Nesmí se prej používat dlouho, ale pomáhá a to i mě. Já jsem schopnej si namlejt kafe zabijáka a usnout. Když jsem se v tom alkoholdování furt motal, tak jsem ani nevěřil, že jde usnout čistej. Teď usnu i do minuty :o) 100% střízlivej. Je to o stavu mysli. Já teď dokážu vypnout. Je pravda, že také nemám žádný zásadní věci, které bych měl v posteli před usnutím řešit. Jeden zlozvyk z minulosti, ale mám. Dost často usínám s běžícíma dokumentama. Např. o válce. Nevím jak se Ti dabéři jmenujou, ale i kdyby dabovali teletubies, tak usnu jak mrtvý dítě. Též na mě spolehlivě zabírá Historie.cs a povídání Jiřího Grygara o vesmíru. Např. povídání o cestě vesmírem. Málokdy když mluví o cestě imaginární raketou s rychlostí světla vydržím za Měsíc :o)
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke napsal:
DavidN napsal:
Já bych jen s dovolením narazil na tu nespavost vs. konzumace energetických nápojů, respektive poměrně velkého množství PEPSI.

Asi mas pravdu. To jak v tezkem prusvihu jsem mi doslo zacatkem podzimu 2015. Zacal jsem zkouset abstinovat a nasledovalo cca 6 mesicu neceho cemu rikam "palebna priprava" - par dni namol pak par dni strizlivy, tyden strizlivy pak tri dny po sobe litr vodky denne a tak dal........

.....Co se tyce spanku tak spim 6-7 hodin denne ale trva mi dlouho nez usnu a treba 10x-15x za noc se probouzim. Roky jsem usinal ozralej takze predpokladam ze organismus proste "zapomel" jak usinat a spat normalne a casem se to srovna - snad - urcity zlepseni tam je po trech mesicich nakonec videt.

No, taky dobré. Teda ta chuť na sladké mě překvapila, s Fidorkami docela síla, to bych asi nedal ... pokud takhle doplňuješ cukry v extrému, tak jsi asi musel nemálo přibrat nebo se pletu? Nicméně asi lepší než chlast, ale jak to omezit, že?

Co se týče mě, tak se děsím, jak budu já usínat a spát bez toho Neurolu, po tolika letech, ale na druhou stranu chci jít podobnou cestou, jako Ty a naordinovat si velkou zátež (sport, dlouhé procházky a ve finále možná i posilku), sám jsem zvědav, co se se mnou bude dít, pak dám určitě vědět, jak to probíhalo a jaké jsou změny neb neplánuji ani do budoucna tuto zónu opustit, je to pro mne opravdu studnice informací a především zkušenosti lidí, kteří zápasí s démonem alkoholu.

Jdu do toho 50/50, ale věřím, že se mi to povede, takže pak poreferuji.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Stránka: 1...155156157158159160161...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter