Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...162163164165166167168...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Jirka foxus napsal:
Prohyril jsem se, že moje vnitřnosti by asi ani vlk nažral.

Vlk možná ne, ale rak určitě jo.

Vzhůru do toho.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ale pak by ten rak zemřel krutou a bolestivou smrtí
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Včelař. Mesiac som nechlastal .a citim sa ako bez života..Fyzicky som OK. no psychika.Mám chviľu smútok..potom extázu..som blázon. Som homo sapiens sapiens.. aj teraz pijem...borovičku.ja pivár...ámen tma
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to ti včelaři lehce závidím,ale mám v práci služební auto a autem jezdím do práce, zkusil jsi zapijet kořalku kvalitním mlékem? Je to sice na posjání,ale účinné na neutralizaci. Alespoň u mě.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Včelař..ty Cassanova :-)hold ujmi se toho.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Jirka foxus napsal:
Nicméně jsem dneska četl zdravotní problémy alkoholiků a bohužel už jsem asi ve vysokém levelu. Od podrážděného žaludku, problémy na velké potřebě, třasu,depresí. No, třas řeším občas neurolog a nepitim, ale nejdéle jsem nepil tři týdny, tak nevím,co by přišlo pak.

Tak vitej do klubu...

Podle toho co popisujes mas nejvyssi cas s tim zacit neco delat. Co prijde po trech tydnech nepiti je naprosto individualni. Muze to byt pocit nadseni, euforie a sily ale stejne dobre to muze byt vycerpani, pocity slabosti a deprese a nebo vsechno dohromady. A s velikou pravdepodobnosti pocity bazeni, neodolatelne nutkani se napit a tvrda valka ve ktere se neberou zajatci se svym vlastnim mozkem touzicim po chlastu.

Na druhou stranu primo tady na foru jsou lide kteri na tom byli stejne i hur nez Ty a uspesne s chlastem bojuji a vyhravaji. Da se to zvladnout...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Jirko, jo, ten rak to schytá, ale společně s ním by mohla letět i Tvá tělesná schránka. Jinak já vypiju strašně moc mlíka. Nosí mi ho tu soused přímo z kravína a třiapůl litrová konvička mi stačí na dva dny. Já piju mlíko ke všemu. Nemám problém i ke knedlozeluvepřu. Holkám jsem na jaře ukazoval, že i na třešně nemám problém.
Vida toho, že játra potřebujou bílkoviny, sežral jsem strašně moc sýra. Je fakt, že si nedokážu představit půllitr jamesona řízlej s mlíkem, ale když jsem v rámci samoléčby trávil chřipku rum s medem a mlíkem mě držel v komatu od pátku do neděle. A žádnej problém.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jirka foxus napsal:
ale mám v práci služební auto a autem jezdím do práce, zkusil jsi zapijet kořalku kvalitním mlékem? Je to sice na posjání,ale účinné na neutralizaci

Uffff... a do Drageru jsi zkousel dychat? Po par dnech kropeni vypnout a merit si co par hodin jak telo odbourava? Aby jsi nebyl hodne prekvapenej - pro ozraly bezne casove tabulky odbouravani rozhodne neplati - jak do plusu tak do minusu . Na to auto fakt pozor, staci jedina nehoda (kterou jsi ani nemusel zpusobit Ty), dychnes a jedes... do konce zivota muzes byt v dluzich.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Nemyslím, že bych to řešil s mlékem před řízením auta. To si nedám nic dva dny. V práci dávají foukat,ale i na teď prolitej žaludek, to zapijet mlékem dělá dobře. Jasně, každý spaluje jinak. Já si dám jedině o volnu, rad u toho jím, vařím, prej i velmi dobře, tak se na mě často nic nepozná, ale o to je to zradnejsi. Se rozloučim, budu předávat směnu. Jo,není to prdel, to tu každý asi ví, tak zatím ahojky.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Lenka ono to prejde len je to najhorsie vydrzat. ja tiez som iba lezala, ci spala ci co vlastne robila a pritom som stale myslela na ten chlast. ten bol moja modla. zial aj teraz mam tie myslienky ze len raz si dam ale viem ze nemozem a preto svoju mysel zamestnavam vsetkymi moznymi aktivitami. tie stavy su fakt des ked sa tak na to teraz spatne pozeram
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...162163164165166167168...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter