Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...163164165166167168169...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
zdenek napsal:
Včelař. Mesiac som nechlastal .a citim sa ako bez života..Fyzicky som OK. no psychika.Mám chviľu smútok..potom extázu..som blázon. Som homo sapiens sapiens.. aj teraz pijem...borovičku.ja pivár...ámen tma

No a Zdenku co čekáš, že Ti na tohle asi kdo tady bude říkat. Sorry, ale to je škoda slov. Jasně, že psychika musí být v hajzlu, když do sebe lijem něco co nám tu psychiku drží úplně někde jinde, než by byla za normálních okolností. Čekáš snad, že přestaneš pít a za tři tejdny bude vše OK? Já tu psal, že až po pěti měsících jsem se začal cítit dobře. Bez výkyvů. Prostě jsem si začal uvědomovat sám od sebe jak je dobré, že nepiju. Neboj, znám ty návaly euforie a síly, které přicházejí a odcházejí jak vlny v moři. V prvních dnech úplně normální. Jo, počítá se každej den, ale až po pár měsících se tělo vyhrabe z toho nejhoršího. Též jsem byl a cítím se stále více unavenej než normálně. Zkus si něco přečíst o cirhoze jater. Neustálá únava je jeden z průvodních jevů. Neříkám, že já, nebo ty jí máme, ale nedivil bych se ani u jednoho z nás. Kdysi jsem tu psal, že si nechám udělat komplet testy. Zatím jsem nesebral odvahu. Ale přičítal bych to jednak tomu, že tělo aby se opravovalo, tak potřebuje spát. A za druhý a to hlavní, čemu bych to přičítal je: Že chlastáme, brečíme, chlastáme, válíme se v zechcaných peřinách, brečíme, chlastáme, hovno děláme a proto jsme po pár letech líný jak prasata. A ono to chvíli trvá, než se do toho člověk zase dostane. Ale všechno se dá překonat. Ty jsi sám, co Ti brání jít spát, když přijdeš z práce? Já tu též někde psal, že v prvních týdnech jsem byl schopnej prospat i 20 hodin denně. No, není se čemu divit, když si čerstvě abstinující norek prodělává delírko a je tejden vzhůru.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

tak to som nedokazala spat tolko. ano Včelaři brecime a valime sa v zachcanych perinach.Ten smrad a vsetko s tym je des
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Tak tomuto jsem docela unikl,snad jen dvakrát za ty roky a to jsem byl tuhej snad dva dny. Když musíš, tak musíš. A ještě pár let budeme nosit stejně pemprsky, tak vydržíme.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Nechci to zlehčovat, je to pak síla.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Včelař. Mesiac som nechlastal .a citim sa ako bez života..Fyzicky som OK. no psychika.Mám chviľu smútok..potom extázu..som blázon. Som homo sapiens sapiens.. aj teraz pijem...borovičku.ja pivár...ámen tma

Zdeno,

možno si evolúciou spontánne novovyvinutý poddruh:

"Homo non-sapiens borovičkus slavicus" s IQ-liquidus.

Už čoskoro bude dostať "tekutý rozum" aj v šumivých tabletkách.

(Vypiješ to a vyšumí Ti z hlavy úplne všetko, nielen borovičkus!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja....nie..nie a ešte raz nie.Som len zmàtený..v tomto šialenom svete...Alkohol nie je môj cieľ..vy to.nechápete...som v dvoch svetoch...Teraz urobim praobčajnu vec..idem kosit travnik.Vŕta mi v hlave myšlienka dňa : som dosť dobrý? pre život
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Ja....nie..nie a ešte raz nie.Som len zmàtený..v tomto šialenom svete...Alkohol nie je môj cieľ..vy to.nechápete...som v dvoch svetoch...Teraz urobim praobčajnu vec..idem kosit travnik.Vŕta mi v hlave myšlienka dňa : som dosť dobrý? pre život

Zdeno,
"tak trocha Ti rozumiem - chľastal som poctivých 33 rokov."

"Ako borovička zvyšuje IQ?"

(Postupne alebo skokom do mínusu?) (A kosačka?...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

zdendo (sk),

tak teď opravdu nevím jak to uděláme s tou sázkou, stejně tak momentálně nevím co ti poradit. Vždyť jsi už chvilku držel. Začni znovu, třeba se mnou a Lenkou ... co ty na to ?

Leni, z tvého psaní cítím, že je ti zle, věř mi, že si to umím představit, jedno vím, stejně jako já si dáš čirou vodu a společně pro dnešek zapomeneme na alkohol, dnes tu není, neexistuje. Kdyby něco ? beru tě k sobě na detox, Nácinka nás pohlídá

včelař,

tak už jsem se toho modrého dílu zbavil, zajel jsem na otočku do práce a dal vrátnému , keci budou, to je jasný, ale zdraví je jen jedno. Musel jsem i do obchodu, zítra musím vytvořit hodně dobrý hovězí vývar. Šel sem kolem regálů s chlastem, zvedl se mi kufr
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Dobrý den,
už chvilku sleduji tuto stránku, ale nevím jestli se budu ptát ve správném tématu.
Žiji s přítelem rok a půl. Ze začátku to bylo fajn, nebo jsem to jen nevnímala. Ale přítel je podle mě alkohilk, bohužel si to nechce přiznat. První rok bylo pravidlem, že ráno po noční vypil 8-9 piv. Podle něj na lepší spánek. Po probuzení to byly 3 kousky k obědu. A takhle se to táhlo každý den. Bohužel, když jsem řekla cokoli proti nedejbože se mu snažila pivo zakázat bylo zle a já chodila s barevnýma očima a polámanýma prstama...Vydržela jsem to rok a pár měsíců. Potom jsem se balila k odchodu. Začal slibovat že přestane, ale stalo se tak maximálně na měsíc. Od té doby si dal denně tak 2-3 kousky. Sem tam ulítl a propil celou noc pomalu do bezvědomí. Naštěstí nepije tvrdý. Dva měsíce zpátky si nechal napsat antabus. Tvrdil, že ho bere pravidelně no dneska se po návratu z hospody (pil asi po 70 dnech) přiznal, že ho bral pouze měsíc. A považuje za úspěch, že měsíc vydržel i bez antabusu tak zbytek antabusu vysypal do záchodu.. Myslíte, že někdo jako on je schopný se z toho sám dostat? Pro něj ty 3-4 piva s klukama nejsou pití (a když někdy ulítne tak co. je chlap tak si to může dovolit). No nevidí jak se potom chová. Nechci ho opustit, ale nedokážu další rok žít se strachem kdy mě zas zbije a jak se po práci vrátí domů.

Díky Lucka
Lucie Mazáková
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce  
Lucie, on tě zase zbije. Nepřestane, lže, to nejsou 3-4 piva. Jestli jsi svatà Lucie, obětuj svůj život alkoholikovi a jeho opakovanÿm krachům. Jestli chceš żít utíkej.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...163164165166167168169...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter