Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...165166167168169170171...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Strašně moc Vám děkuji za Vaše reakce a rady. V podstatě jste mi napsali to samé, co mi říkají mí přátelé a známí. Bohužel jsem hloupá a zkusím mu dát ještě šanci. Pořád mám špetku naděje že by to mohlo jít. Ditě jsme plánovali, ale po dnešku mám na společného potomka jiný názor. Společný majetek taky naštěstí nemáme. Takže pokud se odhodlám odejít, bude to během chvilky.
Lucie Mazáková
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ono to tak trochu vyzerá, že si si chcela potvrdiť od nás, alkáčov,čo Ti poradili známi. Lucka, každý človek je jedinečný, ale mi alkoholici máme veľa spoločného. Často sú tie naše príbehy a skúsenosti ako cez kopirák. Vieme ako rozmýšľa alkoholik a čo všetko vie urobiť pre to, aby dosiahol svoje. Ak si sa teda rozhodla dať mu ešte šancu, NESMIEŠ ustúpiť. Nedaj na sľuby, len na skutky. Žiadne od noveho mesiaca, noveho roka a pod. BUĎ TY ALEBO ALKOHOL.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Hlúpa nie si, len asi trochu blbo zamilovaná
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Nee to jsem si potvrdit nechtěla. Spíš mi jde o to jestli je možné, že se změní, i když teď lže a podvádí. On pořád říká, pojď odstěhujeme se a bude to všechno v pohodě. Že je to tady tím prostředím a kamarádama co se mu smějí že je podpantoflák a žena, když poslouchá doma svojí ženskou.Ale podle mě by to byla akorát chyba a ke změně by to nevedlo. Nechtěla jsem aby to vyznělo jak "ujišťování" za to se omlouvám. Spíš už opravdu nevím jak dál a potřebovala jsem radu od někoho, kdo má podobnou zkušenost.
Lucie Mazáková
Fresh Boarder
graphgraph

Prepáč Lucka, som to blbo napísal. Len som chcel napísať, že už si to preberala aj so známymi a zrejme nevieš ako ďalej. Pozri na Včelárika. Ten roky chlastal a teraz už nepije. Takže sa to dá. Ale tiež píše, že to trvalo roky a že nikdy nebol agresívny. Ta jeho žienka musí byť svätica, že ho nenechala. Možno je toho schopný aj ten Tvoj. To nikto nevie. To musí dokázať on sám. Ide o to, či je toho schopný hneď teraz. Ak nie, či si ochotná znášať ubližovanie a čakať na zázrak až ho osvieti ako Včelarika v lese.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Lucko, promiň, ale děláš hloubost. Ten, kdo se takhle rozpije. Může nepít, ale vždycky je šance, že znova začne. Jo, mě to zatím jde. Co, ale já vím. Bude tomu tak zítra, za týden, za měsíc za rok? Přál bych si to. Jak kvůli sobě, protože jsem našel neskutečnou chuť do života a svět mě baví jako nikdy předtím. Přál bych si to kvůli ženě a naší malé.
Ta šance, že se to zase neposere, je malá. Pár procent. Kolik je pár víš viď? Chceš to riskovat? Teď nemáš co ztratit. Později můžeš přijít o úplně všechno. Možná i o život. Do téhle nejistoty chceš přivést dítě? Nebo nedejbože začneš chlastat taky... To pak je úplně konečná.

Vem rozum do hrsti a Ti jako alkoholik povídám. Zdrhej. Já sám ze sebou bych dávno nebyl. Já sám sebe nenáviděl za to, že jsem chlastal, ale chlastal jsem furt. Furt jsem měl důvody. Přestěhovat se? Bude chlastat, protože nikoho nezná a co jiného mu bude zbejvat. Dítě? Jako motivace a důvod k nepití? Budeš těhotná, nebudeš mít náladu na sex - důvod se napít. Po porodu, nebudeš mít chuť na sex - důvod se napít. Samotné narození potomka - masakr. Budeš stahaná péčí o potomka - důvod se napít protože spadne Tvůj malý alkoholiček z lopatky. Já bejt Tebou s tím co vím jak to chodí, tak zdrhám. Může se stát, že přestane, ale pokud ne, tak už to bude jenom horší. Nám, když jednou něco projde, tak ne, že bysme si vážili, že jsme měli z pekla štěstí (abych nepoužíval ty sprostý slova) my jdeme příště ještě dál.

Vem rozum do roky. Pamatuj si, že na alkoholiky platí přísnost.

A Krtku, mě v lese neosvítilo. Mě tam zhasínalo a já dostal prachsprostej, sobeckej strach o ten svůj zasranej život, ze kterého jsem se chtěl vypít.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Lucie..jmenuješ se shodou okolností jako moje sestra...té nemůžu pomoct,ona to nechce slyšet. Moje matka mě vychovávala celkem drsné, dnes poznávám, že v mnoha věcech mela pravdu..Ale jedná její ráda do života je bez diskuze. Cituji : pokud se tě muz dotkne jinak,nez že tě chce pohladit nebo pomazlit, poprvé a naposledy.,je jedno za jakých okolností, je jedno pod vlivem čeho......může být podruhé..a to nemusíš přežít...
leah
Junior Boarder
graphgraph

Možno ťa tam neosvietilo, to vieš len ty čo to bolo. Ale ak som to správne pochopil, vtedy nastalo to rozhodnutie. Aj keď zo strachu o holý život. Ono je to to isté ako keď alkoholik povie, že išiel na liečenie z vlastného rozhodnutia, dobrovoľne. Ale za tým "dobrovoľným" rozhodnutím vždy niečo je, nejaký dôvod. Ináč by tam nikdy nešiel. Aspoň ja mám na to taký názor. Tak isto ako aj za tvojim rozhodnutím bol ten strach.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Tenkrát jsem si řekl, že když to s chlastem nejde, tak na to půjdu bez chlastu... A i sám jsem šel do Budějc a chtěl se nechat zavřít do Červeňáku. Viděl jsem to jako spásu.

No, ale stejně mi otrnulo a v listopadu jsem prochlastal zas dva tejdny vkuse, a pak ten zážitek, kdy jsem v absťáku kupoval vánoční dárky a věděl, že jestli to neskončí, že je kupuju naposled. A stejně jsem se já kurva v lednu zase na čtyři dni zprasil. Ale ty obě dvě poslední pijatyky už byly takový křeče. To jsem prostě poslechl svůj alkoinstinkt a šel zas řešit věci které se mi děly chlastem. Ale věděl jsem, že tak ne. No a ten leden to byl už jen takovej záchvěv ikdyž pěkných pár litrů kořalky zas padlo. No a od tý doby to jde. Samo. Takže jsem toho asi vypil tolik, že i po osmi měsících mi dělá nedobře představa, že bych měl pít. A zpětně mě i pořád mrazí při pomyšlení na ty alkopsychozy a neuvěřitelnej smrad, kterej mi šel zkrz kůži. To jsem cejtil normální dehet. A jelikož jsem měl fakt nahnáno tak jsem si dal, že zabojuju a zkusím přeží dva měsíce, abych vůbec měl šanci zažádat o transplantaci jater. V těch chvílích jsem věřil, že jsou hýn.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři, oceňujem Tvoje úprimné príbehy. Tie stavy poznám. Ja na také verejné písanie o sebe nemám. Aj keď mám už vo svojom veku tiež niečo za sebou. A tiež štyri liečenia. Teraz sa už len snažím aplikovať to, čo ma tam učili. Musím sa vyvarovať chyby, ktorú som spravil minulú jar po dvoch rokoch abstinovania.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...165166167168169170171...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter