Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...178179180181182183184...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Velke diky za podporu! Fakt je ze nebyt tohoto fora a lidi a pribehu tady tak by ma cesta ke strizlivosti byla nejspis o dost klikatejsi a narocnejsi.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

včelař,

v tom případě ti přeju všechno nejlepší k narozeninám

PS: mělo to nějaké pokračování ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Zajímalo by mně jaký máte názor na bývalého učitele policejní akademie Karla Kadlece, který dnes v podvečer opět boural do dvou aut a odmítl dechovou zkoušku i odběr krve ? Před rokem na Vinohradech naboural 29 aut a měl tehdy přes 1 promile
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo děkuji. Pokračování to mělo takové, že jsem místo piva čapl klobásu, zabouchl lednici a jel domů. Sejde s očí sejde z mysli. Jen mě zarazilo kolik pozornosti si vyžádalo to pivo, když tam je takhle studený rajcovně vystavený.

A přesně jak Dee říká, ignoruji alkohol. Ale stejně se naskytnou situace, kdy si člověk musí říct NE ty přece nepiješ....

Včera jsem byl na Živitelce. Krásně tam bylo vidět jak ta společnost je nasáklá chlastem. Minimálně každej třetí chlap tam pod kůží něco měl. Přijdete na stánek a všimnete si, že za pultíkem má schovanou flašku whisky. Takových věcí si všimnu úplně stejně jako si všimnu v davu tisíci žen té jedné, které stojí bradavky. Prostě to ty oči přitahuje. Za dvě hoďky jsem to prošel, jdu v Budějcích na Piaristický. Přijdou dvě kočinky a nabízejí mi Jagermaistra ze zkumavky. Prej ulovte si pane svého Jégra...

Jsem šťastnej za každý den který prodlužuje mé abstinování. A díky tomu, že jsem z něj vyškrtl chlast je báječnej.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Názor je ten, že ten chlap v tom pěkně lítá. Pocit moci a schopnosti známostí všechno zahladit ho nechává s pocitem všemohoucího řádit dál. Kriminál asi nedostane, ale ono je to jedno. Díky chlastu nakonec stejně skončí špatně. Aby jsme se ho tu jednou nedočkali... a bude psát jak se v jedné písni zpívá: www.metrolyrics.com/viva-la-vida-lyrics-coldplay.html

O tom, jak mocný kdysi byl a teď je mu to úplně prd platný.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Mimochodem jsme se včera dozvěděli,že jsme s dcerou přijati do hudebky na výuku hry na akordeon. Ona bude stavět vše od začátku a já začnu na základech, které jsem budoval osm let studia hry na klavír s tuctem let praxe coby varhaník www.youtube.com/watch?v=CJr8XzTyIr4
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři-nákup Budvaru. Neděs.
Jsem velice odhodlán za nějaký ty měsíce oslavit roční abstinenci- ovšem v pokorným měsíčním odstupu za tebou!
A protože sem si vědom, jakou představu už to slovo "oslavit" na našem modelářským fóru vyvolává, hned dodávám-CHLASTE, NO PASARAN!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Zajímalo by mně jaký máte názor na bývalého učitele policejní akademie Karla Kadlece, který dnes v podvečer opět boural do dvou aut a odmítl dechovou zkoušku i odběr krve ? Před rokem na Vinohradech naboural 29 aut a měl tehdy přes 1 promile

Laco,

..."Dajme mu šancu!"...(môže si ho rozhojdať/rozhoupat.)
[...alebo, že by jeho celého pohojdať?...]

(...odporúča, aj: kpt. Novák alias V.Vydra ml.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj kamaráti.

Dnes som prešiel vyše 50-kilometrovú túru. Keď som sa ráno vyškriabal na hrebeň a pozrel kam chcem ísť, prvý dojem bol "no ty brďo, to je príliš ďaleko, to asi nedám..." Ale prestal som na to myslieť takto, len som sa tešil na najbližšiu osviežovaciu zastávku alebo rázcestie a užíval si cestu. A uzavrel som so sebou dohodu, že ak to nepôjde, nebudem si nič vyčítať a zídem do doliny k ľuďom, autobusy chodia. No ale nebolo treba, prešiel som to. A pri pohľade späť sa musel pochváliť "teda, človeče, to je pekná diaľka, dobrý si!"

Chcel som na toto "našróbovať" nejakú metaforu v zmysle "netreba sa stresovať ak sa cieľ zdá príliš ďaleko, skús pokiaľ to pôjde", ale v hlave to znelo akosi lepšie. Veď vy rozumiete.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Téma volnější pokec, tak pridám ešte jednu vec bez vulgarizmov.

Jeden dlhoročný abstinujúci alkoholik hovorí "neverím keď niekto nevie odkedy presne abstinuje, KAŽDÝ si to pamätá". Ja som to v minulosti vedel len približne, kým som si v alkohole po úspešnom kvartáli nezaplával znovu. Ale teraz si presne pamätám deň, snáď je to dobré znamenie.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Stránka: 1...178179180181182183184...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter