Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...182183184185186187188...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Karel Václavek napsal:
To je na chlastu to nejlákavější, že dokáže spravit špatnou náladu. Vyloženě deprese neodstraní, ale na stavy úzkosti funguje alkohol bohužel perfektně.

Nejenom spatnou naladu. Nejistota, strach, trema, stres, prepracovani... takhle jsem zacal pit ja. Dlouho byl alkohol skvely a spolehlivy sluzebnik a pomocnik. Vzdycky delal to co mel a vlastne za to ani moc nechtel - nez se vymknul z pod kontroly a zacal inkasovat uroky.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak. A ted jsem se normalne zesrala. Pardon za to slovo, ale jinak se to neda rict. Normalne jsem za dverma slyšela rozhovor kolegu a kolegyn za něco, co jsem udelala, a ze me zaluji a ja pujdu sedet. Jsou to všechno uzasni lide a ja je slyšela, jak mi sproste nadavaji. Uplne jsem se sesypala, myslela jsem, ze me odvezou! Az po pul hodine mi doslo, ze to jsou hlas v me hlave. Nikdy jsem nebyla psychoticka, ani nejevila zadne znamky patologického chovani (az na chlast). Jak se tomu říká? Paranoidni alkoholicka psychóza? Super! Fakt super, do prdele. (Pardon). Tak tohle ne, vzit život si nenecham. To mu nedaruju. Lidi, chlast je ****!!! To prece nechceme! Je nas! Ne chlastu! Nechceme umřít ve strasnych stavech, ale s lidmi, které milujeme!!!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Ja byla vždycky vecne vytlemena, se vsim hned hotova "herdek" baba! Milovala jsem život a před rokem všechno v prdeli. Jen chlast a na me ted ze zrcadla cumi hnusna opuchla drzka. A to piju - jakoze dost tak rok a pul. A život mam před sebou. A nebo za sebou - zalezi, jak se rozhodnu.
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

A su nasrana a rikam si proc ja?! Kdybyste vedeli, co všechno se za ten rok udalo... neverili byste. Chlast posranej, kdo ho vymyslel?!?! Urvu mu koule. A povesim za bambusa toho, kdo to povolil legalne prodávat!!!!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

A pardon za moje expresivni vyrazy.
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

ANDREA....máš psychózy.Paranoja sa blíži...vysađ chlast a budeš ok..časom.Budeš v poho...ak budeš CHCiEŤ!Si Moraváčka ,že?to.len pomimo.Daj sa do kopy,Sme tu všetci na jednej lodi.a potápa sa.Titanic nezvláda ťažobu chlastu.Niektorí sa zachránia..na člne../včelař,sochař,ja,a...đalši/ drž sa holka !
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Andreo, vypadá to, že si užíváš halucinatorních psychoz. Jo, ty hlasy známých co na rovinu říkají co si o Tobě myslí... to známe. Já takhle jednou utekl z práce, protože jsem slyšel, že po mě jdou policajti, protože jsem v Linci srazil 15 cyklistů... Pokud jsi doma, tak keep calm and listen Ono vlastně slyšíš co si sama o sobě myslíš Ty sama. Mě to docela pomohlo. Jen je třeba sedět doma, poslouchat a nic nepodnikat. Já takhle jednou běhal po vesnici ve tři ráno a honil souseda, protože jsem na tuty věděl, že mě nějakým zařízením odposlouchává a, že mě i vidí. Masakr. Pokud jsi v práci, tak radši mlč a dělej, že je Ti zle. A ono je viď? Tyhle psychozy jsem míval tak 3. až 6. den abstinování. Dobrý je, že Ti ty hlasy ze začátku nadávaj, ale postupně Tě začnou chválit Ale to až v druhý půlce. Taky se to může střídat... Já takhle jednou prodával včely a ty hlasy mě chválili jakej jsem dobrej obchodník a já je fakt prodal za dvojnásobek. Drsný je, že člověk si vůbec neuvědomuje co slyší reálně a co se mu zdá... Když v tomhle stavu řídíš auto, sečeš trávu, tak můžeš slyšet též různé zvuky. Až časem jsem zjistil, že puštěný větrák v autě fakt nehraje Bacha a sekačka na trávu fakt nehraje dechovky.

Též možná budeš mít pocit, že dokážeš telepaticky komunikovat s lidma. Jsou to zajímavý zážitky.

Musím se tomu smát. Teď už můžu.

Drž se a nepí.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

A co se týče toho chlastu. Tak když to vydržíš, tak za pár měsíců zjistíš, že jsi vlastně byla strašně blbá, že nikdo nikdy Ti ten chlast do huby nelil. Žes to byla vždycky Ty a nikdo jinej. Já od tý doby mám rád úsloví: Každý svého štěstí strůjcem.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Andrea napsal:
alkoholicka psychóza?

Jo, jo . Rekl bych ze mas za pul minuty dvanact zacit to vazne resit. Dalsi krok muze byt uz delirium.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Kdyby měla delírium, tak se tu ani nezaloguje. Já si nebyl schopnej ani vzpomenout na to jak se jmenuju, natožpak řešit zapomenutý heslo. Každopádně sama si říká, že má život před sebou, nebo taky za sebou. Chudák holka ani neví jak blizoučko je pravdě. Opravdu teď záleží na jejím rozhodnutí.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...182183184185186187188...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter