Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...185186187188189190191...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 9 měsíce  
Promin, ale jde mi o život! Tak se ptam! Dekuju moc za rady... snad to zvladnu tohle ((
Andrea
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Andrea,
jako tah 140 hodin? Bez jídla, nealko pití?
Co se toho spánku týká, tak pokud se Ti chce spát, tak se maximálně nadopuj vitamínama a jdi si lehnout. Spánek sám o sobě regeneruje.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ja chlastala rok v kuse a delirko nebylo. Uklidni se koukni na film a pak se snaz usnout. Zitra snad bude lip. Ja chlastam spoustu let, ale nikdy jsem nemela halusky.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katka ideš nanovo?Do práce ..no..ako to vidiš?Ďalej...ja mám plány..no uvidím.Nech sa to kryštalizuje.Ako žiješ?Nech sa nám darí hlavne Tebe.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Proc je mam ja, proooc je mam jaaa, zkousela jsem si lehnout a zdal se mi minisen, hral o me karty kurt cobain a další, kdo byl v nebi a kdo v pekle - nevim... ale bylo to docela vtipny, ja byla vtipna , no... pak mi jedna pani rekla, ze zaridi, abych sla domu brzo... a ze az budu potrebovat, kdykoliv se na ni muzu obrátit... no a meli jsme nastoupt do vytahu... a pak jak kdyby mi někdo vrtl do nohy - super. vnimala jsem to jak v noze, tak sluchove a vyltla jsem... no tak ja nevim, jestli takhle vypada delirko? Deckaaa, at ty hlasy nejsou ( od sousedu "jede" tv a rve jako svina... zitra 4.den, to snad uz neprejde...deckaaa, ja sa vratim!!!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Andrea,

ja som sa rozhodol prestat aj presne kvoli tym nocnym psycho stavom.
Mne staci vypit aj par svojitych vodiek, cim viac tym horsie a den nato k veceru, uz to zacina, vies ja mam z toho chlastania aj uzkostnu panicku poruchu ze som chlastal na ADecka a Neurly, Xanaxy asi 6 rokov, niekedy len preto aby som vobec v bare vydrzal a mohol sa bavit.

Prednaposledy co som sa opil, ako som zaspaval, som mal take hnusne halusky, ze frajerka co spala vedla mna, si sepkala takym hnusnym hlasom, ze som sa opil, ze mi dobre tak, uplne taky hnusny nezruzumitelny sepot, uplne odvtedy mam pocit ze si tym pitim pritahujem asi z krcmy demonov ... vies strach
V noci nemozem potom spat, a ked zaspavam, tak uplne tlaky v hlave, akoby isla prasknut, alebo som sa siel zblaznit, tak silne nastartovana, bal som sa ze chytim epilepticky zachvat, ale aj cez take stavy som nedokazal prestat, presiel max tyzden a siel sa opit zasa.

V minulosti , som este maval, stavy niekto tomu rozprava old hag syndrom, take spankova paraliza, no tiez bolo ine kafe, neviem ci toto bolo z chlastu, lebo som to mal este skor ako som zacal pit, kazdopadne, tie sepoty a nocne desy, cely spoteny, mi asi zato nestoja, a urobil si este aj paradne dlhy na kreditke, tiez som si stale myslel ze ved ja to mam pod kontrolov, budem piut menej, nikdy to neslo, tak mi tu poradili A klub, som velmi zvedavy ale aj ustrachany ze to nedam, 1 kamos byvaly alkolik povedal ze jedine liecenie mi pomoze, dat si to v kecke doporiadku, ze to je hlbsie, ale takskusim to ambulatne, ja som len chcel napisat ze nocne halusky poznam, este nie biele mysi, ale uz sa to len zhorsovalo, bojim sa toho,

Dnes mam 4 den od poslednej party v piatok, som ochorel, tak lezim v postely dolamany, myslim na Vas bojovnici Pekny Vecer
stef
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž

Andrea napsal:
Proc je mam ja, proooc je mam jaaa, zkousela jsem si lehnout a zdal se mi minisen, hral o me karty kurt cobain a další, kdo byl v nebi a kdo v pekle - nevim... ale bylo to docela vtipny, ja byla vtipna , no... pak mi jedna pani rekla, ze zaridi, abych sla domu brzo... a ze az budu potrebovat, kdykoliv se na ni muzu obrátit... no a meli jsme nastoupt do vytahu... a pak jak kdyby mi někdo vrtl do nohy - super. vnimala jsem to jak v noze, tak sluchove a vyltla jsem... no tak ja nevim, jestli takhle vypada delirko? Deckaaa, at ty hlasy nejsou ( od sousedu "jede" tv a rve jako svina... zitra 4.den, to snad uz neprejde...deckaaa, ja sa vratim!!!

Zdravím,

taky jsem tady ty stavy měla.
Třeba odníst plasty, byl to kousek, ale to byla tenkrát psychocesta.
Pamatuji dodnes a podobně. Nicméně v té době, v počátku ...není síla na nic jiného, jenom přežít sama pro sebe nadechnout se a lehnout...a čekat hrůzy... z minuty na minutu...i ty moji pavouci, ale vše je pryč.

Pro Andrea
.....moje stavy u chlastu, taky něco obdobného, ale s velkým rozdílem, nedokázala bych je s okamžitostí sdílet, natož písemně, opakovaně a s diakritikou a tady s těma))))smajlíkama ...
Nemá se to riskovat bez odborné pomoci..Doporučuji.

Držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 31/08/2016 11:28 Provedl: Stopka.

Dekujuuuu, dekuju vam vsem moc! To jsem strasne moc "rada", ze je nas vic, ze v tom nejsem sama... ja se bala, ze mi jeblo uz definitivne... a ze se toho nezbavim a jebne mne. Dekuju! Snad preziju i ja!Stopko, jak dlouho jsi je mela Ty? A diakritiku mi to opravuje samo, ale stejne blbe
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Andreo, to vydrzis jde jen o par dni. Pak je to o necem jinem nechtit chlast. Jak dlouho kalis? Jsi mladinka podle stylu psani;))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Andreo, počítej, že ty hlasy Tě budou provázet tři dny. Též se lekneš maličkostí. Spadne ze stolu propiska a uvidíš jak se budeš lekat. Jednou jsem v takovým stavu sekal zahradu a našel jsem místo, kde si slepice vyhrabali díry v zemi ve tvaru kříže. Nekecám ve tvaru pravidelnýho kříže složeného z pěti jam. To bylo psycho...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...185186187188189190191...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter