|
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 3 měsíce
|
|
Ahoj Láďo!
Přesně tak. Jdu modelovat s vámi, i když u nás to má i jiný význam, ale já vím, jak to myslíte vy. jinak budu opět chodit na jógu, jen nevím, kdy mi koleno dovolí pozdravit slunce tak, jak se má 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka napsal:
Ahoj Láďo!
Přesně tak. Jdu modelovat s vámi, i když u nás to má i jiný význam, ale já vím, jak to myslíte vy. jinak budu opět chodit na jógu, jen nevím, kdy mi koleno dovolí pozdravit slunce tak, jak se má
Šantalka,
najprv si domodeluj kolienko → potom oživ dušu cez *súrja namaskár* a aj Hélios sa k Tebe pridá.
Abstinovať aj triezvieť môžeš pritom súčasne a naraz.
Si šikuľka a zvládneš aj (3 v 1), tri činnosti aj duchovno-duševné pochody naraz a v jednom dni.
Duch obýva dušu v hmotnom tele a spolu dokážu mnoho.
(Dokonca aj vyrovnane stabilizovať psychiku a v celibáte od drogy/alkoholu bez absťákov pokojne a v mieri celkom (vy)triezvieť.)
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
15. 9. začíná kurz, půjdu se aspoň zapsat a zaplatit a dál uvidíme, jak noha  na střízlivost se těšíma zároveň se bojím, však mě znáš už.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka napsal:
Den 3.
pít s kontrolou (pivko na žížu) mi šlo skoro celou dobu, až na poslední víkend, ten se zvrhnul...
.... Psychicky je mi dobře už, fyzicky moc ne, mám 3 týdny nohu v ortéze a berle (moje vetché koleno nezvládlo letní nápor, povolily vazy), takže skoro nic nemůžu .
jo-jo takže budou další pokusy o kontrolované pití občas "zpestřené" mimořádnými pády....  ....
já sám, ještě před léčebnou, jsem šel do terapie s tím, že se třeba naučím kontrolovaně pít, což prostě nebylo možné, terapeut navrhoval abstinenci, ale já jsem se taky nechtěl vzdát toho píva (samozdřejmě na žížu na co jinýho...  ) vyměnil jsem terapeuta a...a...a skončil na psychině = www.pastsklapla.cz
možná se ti může i podařit to kontrolované pití...pozor na to aby se perioda mezi těmi mimořádnými pády stále nezkracovala....
ty vazy v koleni povolily sportovním nebo pivním náporem? nebo kombinací obojího, jak to tak většinou bývá...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[b]Ja napsal:[/b
[i] Šantalka,
najprv si domodeluj kolienko → potom oživ dušu cez *súrja namaskár* a aj Hélios sa k Tebe pridá.
Abstinovať aj triezvieť môžeš pritom súčasne a naraz.
Si šikuľka a zvládneš aj (3 v 1), tri činnosti aj duchovno-duševné pochody naraz a v jednom dni.
Duch obýva dušu v hmotnom tele a spolu dokážu mnoho.
(Dokonca aj vyrovnane stabilizovať psychiku a v celibáte od drogy/alkoholu bez absťákov pokojne a v mieri celkom (vy)triezvieť.)  [/i][/quote]
Neuvěřitelné....co jiného na to říct
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Snad jen...tohle udělá z člověka dlouhodobé nadužívání alkoholu...ani leta abstinence nepomohla
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Dee napsal:
Snad jen...tohle udělá z člověka dlouhodobé nadužívání alkoholu...ani leta abstinence nepomohla
Ede/Dee,
"proč se pořád jízlivě koušeš do ocasu jak vzteklej hafan?" 
Jednou za čas taky použij myslivnu, zejména tu dutinu uvnitř a zbytečně tady netapetuj! Prosím!
Vím, že to sic neumíš, alespoň to zkoušej! Přeji mnoho zdaru!
Omez abusus v pití nebo se uchlastáš ještě před důchodem.
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 3 měsíce
|
|
|
JA....výborně. Vidíš, že umíš psát normálně.
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Šantal, ořešák uschl jak Tvoje střízlivost, škoda ho/jí, ale krůček po krůčku modeluj a netlač moc na pilu, přílišná snaha to kolkrát víc ještě dodrbe, pracuj jemně, opatrně a hodně sil a trpělivosti Ti přeju
A vy dva, že vás to furt baví, jak "okolo červenéj pančošky" pravila sousedka, krásný slovní obrat... takže hoši asi přesun volnější pokec a poďme zabít večer... beze mně, mně už dochází slova a balím, snad někdy jindy
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 3 měsíce
|
|