Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...18192021222324...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
šantalko..máme to jinak.Já piju doma,tajně I když žiju sama,pořád schovávám flašky. Ó jak rozumím Davidovi, kterej se potřebuje nakopnout, kdykoli je před ním něco.. Taky to tak dělám..jen jsem na čas vyměnila panáky za Neurol.. ale tvl.. šupnout si celej, jen abych vyřídíla novej trvalej pobyt.. To nejsem já, já prostě chci zpět tu bezproblémovou ženskou..bez panáků a Neurolu...Já vím, bude to jen cca tejden psycho..už to mám vyzkoušený..pak je fajn celkem..ale může mi teda někdo objasnit,proč se k tomu zasranýmu chlastu furt vracím? Když to mám tak zmáklý psychicky,fyzicky... Nestojím za nic.. ale zas, aspoň se snažím..i když to je každýmu fuk (pro Ladislava) Jsme tu každej ZA SEBE LÁĎO!!!
JanaK
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

JanaK - proč se k chlastu vracíš? Sice nechceš pít, ale ještě jsi nepřesvědčila to nejhlubší svoje já, který si furt myslí, že to furt nějak zvládáš.

Až dostaneš ten správnej strach o sebe sama, tak to půjde samo.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

No, to by me taky zajimalo, proc se k tomu chlastu debilnimu furt vracime
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

JanoK,

kamaradka to mela taky kombinaci Neurolu a alkoholu - nejcasteji vodky.

No uz ma lecbu za sebou.

Je neskutecne, jak ten neurol na ni pusobil, spala pravidelne, jak ji bylo doporuceno lekarem - podarilo se ji to tak max. dvakrat tydne, zkratka pravidelne , v utery a v patek.
Mam v zive pameti, co s ni ty prasky delaly, chvilema nabuzena, aktivni asle vetsinou opuchnuta , potacejici se a dat si aspon trochu vodky, nez bude zase na Neurol - a sup spolknout platicko......takhle prece nechces skonci - videl jsem co to s clůovekem provadi
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Nene, já mám ten Neurol jen .. na nerváky v práci. Sic jsem alkoholik,ale nikoli sebevrah. Pokud si šupnu Neurol,nepiju.Páč jsem to jednou zkusila.. není to bůhvíco.
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Tak jo, budu sem psát každý den své ..pocity a tak. Pravdu,jo? Momentálně se mi ten jeden panák zvrhl .Důvod není podstatný,my alkáči si vždy něco najdem. Neváhala jsem odběhnout do blízké Billy pro flašku vodky,maskujíc to nákupem věcí, který nepotřebuju. Z flašky vodky půllitrové jsem vypila tak deci, abych se přestala klepat a zbytek vylila, abych se nevožrala. Jde to docela do peněz Jsem cvok? Mám to zapotřebí?
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

JanaK.Nie si cvok...si LEN zavisla poznam to velmi dobre.Ak abstinujem som OK,no ak si dam len jedno pivo...pre nas alkačov jedno pivo je straašne moc, no 20 piv je malo..
Občas beriem lexaurin, pri uzkosti.Nikdy!!nekombinujem s chlastom.A pritom naš problem sa da riešit abstinenciou..jednoduche ale pritom tak tažke.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Piš piš, a pravdu, jinak to nemá smysl. To už jsem pochopila, šidili bychom sami sebe... Tak zítra na sebe budem myslet a držet palce, abychom si večer mohli napsat, že je to ok.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Nechápu, proč by sem měl vůbec někdo mít potřebu psát pohádky o tom jak abstinuje, přitom by pil. Proč si to tu zaneřádit lží?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Je to jak pise Včelař. I recidiva a pravdive informace o ni muzou na mnohe pusobit motivacne aby se taky nestali obeti recidivy.

Zvlastni zacatek jara, na diskuzi gambleru podobna situace jako tady, nekolik recidiv, odmlceni se - uvedomeni si situace , navrat na diskuzi a opetovny start abstinence - bohuzel jen nekterych. Nekteri se rozjedou a jakmile se ten gamblersky vlak da do pohybu, je velmi tezke zatahnout za zachranou brzdu.

Je to velmi podobne s alkoholem, jak tady ctu ty pribehy, - v nekterych zamenit slovo alkohol za gambl a obsah muze zustat stejny.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...18192021222324...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter