Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...203204205206207208209...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Dee napsal:
Krtko s tím mým pitím, které tak dráždí JA, je to asi tak, že opilý jsem nebyl od PL, nikdy, dám si radlera a připiju si vínem. Naposled před 3 týdny tak deci....JA údajně nepije 12 let a pořàd ještě triezvie

Edko,
triezvenie je dlhodobý, trvalý a celoživotný proces.

Od doby kedy si vykročil preliečený za bránu liečebne (PL) sa neustále doliečuješ a kontinuálne nadväzuješ na ústavnú abstinenciu bez prerušenia. Je to totiž najlepšia prevencia recidívy.

Tomuto vyššiemu levelu zvyknem hovoriť triezvenie.

Zapíš si to niekam, pretože si svojím rozhodnutím zbabral svoju vlastnú liečbu a zbabelo emigroval.

Vieš, nestačí iba detoxikovať fyzis/telo; liečba nadväzne pokračuje úzdravou emócií (afektov, vášní aj nálad), citov aj vzťahov cez konverziu mysle a zásadných postojov a prechádza tak do triezvej paradigmy náhľadu/nazerania do života.

Práve táto konverzia je ten "klik" - "to prepnutie" uvažovania do triezva a iba Ty sám dokážeš takúto výhybku bezpečne prehodiť na triezvu koľaj.
Tomuto hovorím aktívne túžiť a chcieť - nie čakaniu na zázrak.

Ty 5 (päť) rokov neabstinuješ, pretože si "iba" konzument. Iba si namýšľaš, že si plnohodnotný abstinent a možno si iba Ty jediný namyslený zo 7 (siedmych) miliárd - "hossana!"

"Prepáč mi, ale ja sa Ti za TO klaňať nebudem!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Pěkné úterý všem
mě začlo trošku nervíkama, nějak to an mě zase všechno padalo, ale už je dobře. Počsí spíš podzimní, ale neva, stejně s tou nohou nic moc nemůžu...
Jinak mě moc neba to handrkování Ja a Dee, ale je to asi baví . Jak se máte vy ostatní??
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj vsem: dnes 359. den bez gamblu

Santalko,

Ja a Dee to urcite bavi, oba svoji abstinenci mají srovnanou po svem, Ja pise svým stylem, Dee si sem tam da decku.
Ti co se v těchto dnes snazi znovu nastartovat abstinenci, ti musí byt stylem handrkovani vyse uvedenych přinejmenším rozladeni.
Skoda ze i ty jiz dnes nejsi v době abstinence na tom podobne jako Vcelar, Sochar a jini, kteří jste tady na forum zacali chodit zhruba ve stejnou dobu.....nekteri se vytratili - co je s Novi? neozyva se - byla to tvoje partacka v začátcích.

Nezbyva nez se pokusit znovu a nevnímat postuchovani tech, kteří se zde chodi pobavit.

Hodne stesti
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Lemogu ,
Novi si myslím je v pohodě, občas sem asi jukne, ale už nepíše (mimochodem, Novi, mohla by ses ozvat!).
Pošťuchování mi nevadí, jen mě někdy nebaví to luštit atd.
Jojo, to by bylo lepší, kdybych byla tam, kde je Sochař a včelař atd, ale nejsem . Zpátky už se ale nedívám, koukám dopředu a tam vidím jasno (bezchlastí). Netrápí mě to, o to totiž nejde, spíš jsem asi musela ještě něčím projít, než mi "to" došlo, asi to k tomu holt patřilo. A Tebe zdravím, klobou dolů
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

No co se mě týče jsem střízlivý. Ty to máš evidentně jinak...celoživotní střízlivění....no nezávidím ti. Taky si myslím, že život bez alkoholu není náboženství nebo věda. Z mého pohledu to je snadné. JAromíre, máš ty vůbec jinou životní náplň než triezvenie? Já jsem tedy konzument, jak si napsal....ale to znamená, že jsem vyléčený, neboť jsem z alkoholika konzumentem, to je sen všech alkáčů. No radovat se nicméně nebudu, neboť v kontextu s tvými ostatními příspěvky se jedná zase o výron tvého triezvujucého tedy ne střízlivého mozku. Ty plnohodnotný abstinente!!!!
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Smazáno administrátorem
Dee
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 06/09/2016 17:23 Provedl: Stopka.

Stopko, nemůžeš s tím něco udělat? Nemůžeš je nechat na pár dní vychladnout? To se fakt nedá.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ajo....takže tohle není volnější pokec....sorry
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

V tom případě Stopko blokni mě a JA.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
toto tu už bylo. Tu už bylo i to , že Dee žádal o zrušení registrace.
Pak tu bylo, že si to nemáte kde vyříkat a to ve vší slušnosti i něco navíc.
Tak jsem Vám vyhověla a na to uvolnila volnější "pokec" v tomto vláknu.
Jenomže Vy dva ho nadužíváte .
Ne, není důvod k blokaci. Oba dva nenadáváte, vyříkávate si to ve volném vláknu, ale už to začíná být stylem tapetování a to je na mazání , pořád dokola.

!Budu Vám nějakou dobu mazat Vaše vzájemné negativní reakce i zde v tomto vlákně i mimo toto vlákno.
Nereagujte negativně na sebe, a nebudu to mazat.!

Co se týče ostatních diskutujících, tak není důvod již se k tomu vracet a rozebírat tady toto zpětně.

Nechala jsem schválně Vás to dost dlouho řešit , aby byla šance si to vyříkat a i dala zde k tomu prostor.

Můj osobní názor na toto celé nenapíši, řeším to jenom a pouze z pohledu admina a chci to vyřešit alespoň trošku spravedlivě.
Stopka
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 06/09/2016 17:48 Provedl: Stopka.

Stránka: 1...203204205206207208209...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter