Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...206207208209210211212...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Včelař vystihol a napisal vsetky moje myslienky a pocity.
myslim si,ze by sme si tu mali vsetci pomahat navzajom a nie delit sa na uradnych alkoholikov a alkoholikov samoliecitelov.
alkoholizmus je choroba, ktora sa s nami vlecie cely zivot a treba sa mat pred nou na pozore lebo neviem kedy znova udrie. Preto ako pise Včelař a aj Kira, treba o tomto probleme sa vzdelavat a hladat informacie. Myslim si,ze na nete je ich dost.
prajem vsetkym pekny den
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj všem: dnes 360. den bez gamblu

Je zcela evidentni, ze Smazáno administrátorem a po svých provokativních prispevcich ocekava reakce a v koutku svého pokojicku se ukaji nad rozhorcenim reagujících diskuteru.
Doporucoval bych ne nej nereagovat a je po problemu. Bez reakce nebude akce a pokud ve svých pro toto forum kontraproduktivních výjevech bude pokracovat, Stopka jiste bude konat dle svých pravomoci.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 07/09/2016 10:05 Provedl: Stopka.

Zdravím,
takže znovu a opět , (na tu nařážku s tou Šaratici)já jsem to s tou Šaratici, neboli Zaječickou minerálkou psala jak jsem to měla já, ne že to fest doporučuji. Psala jsem, že někdo si dá v začátcích abstinence depres léky, někdo studenou sprchu, aby zvládl v záčátcích návaly bažení, já toto. Individuální.
Taky jsem ji nepila furt a taky to bylo pouze v začátcích a rovněž jsem psala, že to byla praktická záležitost , pouze okrajová.
Tady toto nebylo řešení pro alkoholika. Jenom kousek mého abstinování a ta praktická část.
Lituji, že jsem to zde uvedla.

Ode dneška budu pouze plnit funkci admina a být zde pouze po této stránce k dispozici.
Myslím a cítím, že tak to bude nejlepší.

Lemogu,
ano zasáhnu.
Jenom , když to nebude hned, tak třeba spím, když to bude pozdě večer, nebo zrovna jsem na té dovolené, co jsem již vzpomínala. Manžel mmch bývalý workoholik, i toto se u nás doma muselo změnit, má dovču a už brzo pojedeme.

Prostě nejsem zde 24h, děkuji za posečkání a poprosím Vás pak v tom případě do té doby, než zasáhnu, na dotyčnou provokaci nereagovat.
Děkuji

Přeji Vám všem krásný den

Stopka
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 07/09/2016 07:24 Provedl: Stopka.

Ať se Vám to líbí nebo nelíbí tak má Dee hodně pravdu a myslím, že taková osobnost je tu potřeba. Sice občas to trochu přežene a bývá netaktní až hrubý, ale jak jinak na alkoholiky? Ťuťuňuňu? Nad osobností JA se má povznést a ne do něj pořád šťourat, nemá to smysl a jestli ho to baví a ukájí se nevím, spíš mu leze na nervy. Jeden telefonát s Dee a za dvě minuty bych si udělal větší obrázek než z tohoto psaní. Chodí tu, aby nezapomněl, takže mu to taky pomáhá, jako všem. No a věc toho “občas deci“ bych neřešil, pokud těch deci ve větším časovém horizontu není mraky. Je to jeho věc, já osobně to pokoušet nebudu, někde na oslavě je to zase moje věc a ostatním je po tom prd, jestli si nedám ani přípitek, tak aby se neřeklo smočím rty a problém s tím pak nemám. S nealkem pivem to taky pokoušet nebudu, našel jsem si jiné zdroje pití s nulou a nepotřebuju to. Ale mám sprej a kapky s alkoholem, zobnu si pralinek nebo dortu s rumem, ale s tím jsem začal snad po dvou letech, do té doby jsem nebyl usazen tam kde jsem teď.

Zapsali jste toho hodně za těch pár dní co jsem Vás nečetl, s větší úlevou a chutí do života, čeká nás nadprůměrně teplé počasí a za takový měsíc a něco znovu sadit třeba ořešáky, pořád je na co se těšit. Jen nezůstávat na jednom místě, z mé zkušenosti to táhne na opačnou stranu, do deprese, letargie, strachy se prohlubují a celkově pocit ze života je mdlý, jen přežívání, ubíjející stereotyp.

Jo Stopko, kdesi psalas, že máš oskeruši a jak se jí daří, jak vyrostla a jak je stará? Dceři na dvou čtyřletých skoro dva a půl metru vysokých se udělaly takové fleky na kmínku a listy začly černat, tak má strach, že bude po nich a nemá chuť zkoušet sadit je případně znovu, přitom by to byla škoda, jsou to nakonec krásné stromy... sorry za odbočku
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím Perte,
jako admin,
co se týče Dee, tak ano, proto jsem ani nezablokovala jeho účet, není důvod. Jak už jsem uvedla výše.
Ačkoliv on sám psal :"...tak zablokuj mě a Ja. " Není k tomu prozatím žádný důvod.
V minulosti taky žádal on sám o zrušení své registrace, tam jsem nemohla vyhovět, jsem mu to zde do tohoto vlákna i zdůvodnila.

V začátcích , kdy se zavedla registrace a jeho opakované apely: " Zrušte registraci"... nebo jde to tu ...jsem se mu taky z pozice admina snažila vysvětlit, že prostě to tak bude, s tou registraci a musí se s tím smířit.

Taky jsem uvolnila toto vlákno, protože jsem vycítila, že je potřeba i toto volnějsí vlákno.
Jenomže to jak se začalo využívat již budu korigovat, jestli tu najdu osočování. Nelze jinak, vidím to tak.

Jako první tady začal překrucovat jména práve Dee, (viz. u Lemoga) takže se mu prostě zpětně dostalo, to co sám zde činil.
Nicméně dále to takhle nelze tolerovat.
Když to bude nad rámec, osočování, podpichování, budu to mazat. Jak mi zde psal Včelař, nechat je vychladnout.
Času a prostoru už bylo dost si to urovnat.
Takže trvám na to mém prvotním příspěvku, kde píši jak to budu korigovat.

Stopka admin
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke napsal:
Dee:Jen pro zajimavost – kolik mesicu musi takovy samolecitel abstinovat aby jsi ho prestal povazovat za rozdavace falesnych nadeji a bral ho vazne?

no, teda já osobně si myslím, že to je asi dva roky = to už začne klesat frekvence doléčování
a bude to platit pro všechny, jak samoléčitele tak pro nás "pacoše"
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

pavel napsal:

no, teda já osobně si myslím, že to je asi dva roky = to už začne klesat frekvence doléčování
a bude to platit pro všechny, jak samoléčitele tak pro nás "pacoše"

Diky za info, tak nejak jsem si to myslel. Je to kus cesty ale ja jsem pripravenej jit dlouho. Uvidime se tam .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, to vono. Taky mě zajímá cíl a cesta k němu. Kde jsou lidi, tam jsou handrky. A to je fajn, že jsme pořád živý, že jo. Nepiju, nebudu, o jde. Tak zdar!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Perte! Ahoj
To jsem rada, ze jsi zpet. Tak snad i zdráv...
Jinak to handrkovani k nam lidem patri aspon se vycisti vzduch.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

No nechtěl jsem tu už rušit, ale Stopko, tohle je těžce nefér. Nikoho jsem nezačal přejmenovávat, je možno si dohledat, že začal Lemog tím Eduardem a přidal se k němu JA. Já pak označil Lemoga za Vlastimila, přitom se tak nejmenuje. Lemog nazval JA Jaroslavem jako první.
Pokud si přečtete moje příspěvky, nikdy jsem nezačal osobně napadat jako první. Taky pokuď člověk vysloví jiný názor než je jiný než mainstrémový samoléčitelský tak je okamžitě napaden osobně, viz Včelař naposled. Čímž se loučím....prozatím
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...206207208209210211212...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter