Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...207208209210211212213...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Kira, ještě tedy reakce k tvému příspěvku, kde mi pokládáš otázky. Neodmítl jsem po recidivě léčbu, naopak hned jak to situace umožnila jsem volal oddělení a svůj stav konzultoval. Stále si ještě pohrávám i s myšlenkou vlastní prohry a objednání se k stabilizačnímu pobytu.
K otázkám, osobně vidím problém v diagnóze F10.2. Pokud se budu např. ucházet o zaměstnání a dojde na lékařskou prohlídku, kde bude na mou diagnózu v kartě ukázáno, nebudu přijat na rozdíl od osoby stejně závislé, ale bez diagnózy (samoléčitel-ka). Stejně tak je to i s řízením motorových vozidel v ČR a podobně. Vlastně tím, že jsem problém přiznal u MuDr. jsem se de facto společensky znemožnil na rozdíl od stejně závislého samoléčitele – ky. Nespravedlnost ? podle mě ano ! ještě snad, kdo vlastně tedy u tebe určil, že jsi závislá a ne tedy jen běžný konzument ? nikdo, ty sama. Tečka konec na toto téma (snad)
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dee napsal:
No nechtěl jsem tu už rušit, ale Stopko, tohle je těžce nefér. Nikoho jsem nezačal přejmenovávat, je možno si dohledat, že začal Lemog tím Eduardem a přidal se k němu JA. Já pak označil Lemoga za Vlastimila, přitom se tak nejmenuje. Lemog nazval JA Jaroslavem jako první.
Pokud si přečtete moje příspěvky, nikdy jsem nezačal osobně napadat jako první. Taky pokuď člověk vysloví jiný názor než je jiný než mainstrémový samoléčitelský tak je okamžitě napaden osobně, viz Včelař naposled. Čímž se loučím....prozatím

Zdravím,
ok, beru na vědomí. Na podstatě věci to,ale nic nemění, prostě byla zde možnost si to vzájemně vyříkat, byl tu prostor a jak to dopadlo...
....Vzájemné osočování, dětinské vzájemné handrkování.
Pořád dokola na sebe navzájem ataky.
Takže pro příště, to co jsem psala již v první reakci.
Budu to rovnou smazávat.

Stopka admin
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav,

ta stigmatizace oficialně léčených je špatná a odrazující, také mohu očekávat nějaké problémy (obnova ŘP s prohlídkou, zaměstnání jako ostraha, policajt, profi řidič. atd). Ale v životě by mě nenapdlo vyčítat lidem, kteří to dokáží ustát sami a posvém, to že nebudou mít problémy a já jo.

(V PL jsem byl měsíc - ve stejné jako ty)
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr N napsal:
Ladislav,

Ale v životě by mě nenapdlo vyčítat lidem, kteří to dokáží ustát sami a posvém, to že nebudou mít problémy a já jo.

Petře, nikomu nic nevyčítám, každý má svůj rozum. Odpovídal jsem na reakci
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav, o tom, ze som alkoholik nepochybujem a nepotrebujem na to peciatku od doktora. Myslim si, ze toto dokaze pochopit kazdy alkoholik aj sam a prave vtedy ked si to prizna, moze nastat u neho ten prielom. Ty si nevedel, ze si alkoholik? Az ked si si zasiel k doktorovi?

Bola by som stastna, keby som len konzument a myslism si, ze kazdy jeden z nas, a nemala by som dovod alkohol riesit a ozbacovat sa alkoholikom, keby tomu naozaj tak nebolo
.
Ale u mna to prebiehalo citankovo, neustale skracovanie doby medzu tahmi. Akonahle som si neico dala, nebolo mozne zastavit sa, potom to uz boli pravidelne niekolkodnove tahy len pitia a obcas spania a to bez jedla. Akonahle som alkohol vysadila, tak velmi tazke abstaky uz aj s halucinaciami a zhorsujuci sa psychicky stav so zvysenou frekvenciou mysienok na sevebvrazdu.

Pocas dlhsej abstinencie caste alkohlicke sny, velmi silne cravingy..Takze na zaklade tohto a aj mnoheho dalsieho nemam pochybnosti o tom, ze som alkohlicka a ze jedina sanca pre mna je abstinencia. Alebo si myslis, ze som sa zmylila a ze som len obycajny konzument? ze si mozem teraz vino alebo pivo a nic s nebude diat a budem moct pokojne pit ako ostatni konzumenti?
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Já mám nějakou přirozenou úctu a vlastně i náklonnost ke každému, kdo sem píše.
I když je možný, že v reálu bychom se porafali do pár minut.
Lidi tady mi připadaj spojený zkušeností alkoholu, alkoholismu a to je pro ostatní vlastně nesdělitelný a neuvěřitelný.
Je mi fuk, jestli je někdo pacient s papírama nebo to zkouší jinak a po svém, v léčebně, se zelím nebo třeba meditací na rogale, urputně si vyzobávám, co potřebuju a stále mi to velmi, velmi pomáhá.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:
Já mám nějakou přirozenou úctu a vlastně i náklonnost ke každému, kdo sem píše.

I když je možný, že v reálu bychom se porafali do pár minut.

..."urputně si vyzobávám, co potřebuju"...

Sochár,

...priam mi "vyzobávaš" myšlienky.
[...Používam obdobný postup.]

..."Lego si už zložím vždy sám a svoje!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Šantal díky, absolvoval jsem pár dnů pobytu a vyšetření a není to tak hrozné jak sem si myslel, popravdě chytlo mně takové juchuchů jak mi to sdělili, že MUDr. se sestrou z toho byli total v šoku
No a pak jsem doma kontroloval účet a vlastně zjistil, že mi přidali na příspěvku na péči, dvojnásobná radost a první myšlenka- pudu to zapííít!! Alkomozek čaruje, jako já jsem finančně úplně zajištěn a ty peníze dávám stejně všecky mým pomahačům, prosím Tě tentokrát to to zvládni, střízlivost je moc fajn
a už taky nebudu rušit, mějte se
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stopkaaaaaaaaa. Ja som tú šaraticu nemyslel v zlom. Mne sa to náhodou páči. Preto som to napísal. Mrzí ma, že si si to takto vysvetlila .
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Kira, ne už ne. Nejsem člověk, kterému dělá dobře dohadování. Neměl jsem včera vůbec reagovat. Omluva za své reakce všem. Pro mnoho lidí je tento web inspirací co s chlastem a na dohady nikdo v absťáku není zvědav, já už teprve ne. Jak jsem již psal, jednomu vyhovuje to, druhému ono. Všichni co s chlastem chtějí skoncovat, jsme na jedné lodi. Je moc důležité, aby tento alkohoborec plul dál.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...207208209210211212213...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter