Laďo drž se. V krizi radši někomu zavolat. Na fóru zařveš je tu někdo? a jak na sviňu tu nikoho není.
Jenže ono kolikrát není komu zavolat. V mobilu mám 267 kontaktů. Je tam někdo, komu bych v tomto případě moh zavolat? Nikdo. Skoro nevolám, nějak jsem si zvyk. A smířil se s tím. Ještě můj loňský výpis byl hafo minut, za chvíli mi končí zúčtovací období a provoval sedm. Přchozí dvě minuty od doktora. Mobil mám na jméno a vlastním ještě můj první v šuplíku s původní simkou, kterou sem nechal projít, spálené mosty.
No a ty filmy jsou takový odraz stavu duše, co s tím... poradil bych něco optimističtějšího, ale to nejde lámat přes koleno. Na neděli k rodičům nebo do jiného města, kde je AA. Na ten benzín, autobus, korunku ke korunce naskládat...
Já byl dřív párkrát v diakonii, řešil jsem něco k vůli příbuznému. Lidi tam mně překvapili, byli otevření, moh sem si s nima bez zábran promluvit. Něco sem tehdy přispěl, něco jim pomoh, dělal sem to rád. Ty časy sou už pryč a možná si na mně už ani nevzpomenou, sou stejně pár set km včudu a mně z té doby už zbyly akorát vzpomínky a to je už vlastně jedno.
Tak zase někdy