Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...223224225226227228229...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
Prudence? napsal:

Krtku, jsi úžasný člověk,...

Vďaka. Z klubov poznám ľudí, ktorí v živote zažili horšie veci a abstinujú. Tak prečo nie aj ja. Mala by si ma ale poznať aj z minulého života. Možno by si tiež voči mne cítila nenávisť, zlosť a podobné pocity. Ale to sa už bohužiaľ nedá zmeniť. K minulosti sa nerad vraciam. Je to zbytočné. Dôležité je, čo je teraz. Tým nechcem povedať to, že mi je ľahostajné ako som kedysi ubližoval. Ale spravím čokoľvek, aby sa minulosť neopakovala.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

U mně dobrý...som späť...mal som recidívu...omg.Ten chlast ma zabije..kurňa...Závislosť je niečo strašné...Absolútne som.nevedel aký je deň..koĺko je hodín...kde som.Nesmejte sa mi.pls.No už sa konsolidujem..budem ok.snad.môj bio rytmus je v chaose..teraz nezaspim...ach..dám si diazepam..dobrú noc priatelia...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, přiznání, je vlastně očista. Zde na fóru ti to nikdo nemá za zlé. Jsi veliký bojovník, cítím to z tvého psaní. Podívej, asi nemá cenu znovu ti psát co by jsi měl. Zkus sem chodit a radovat se z maličkostí, z toho že umyješ nádobí, že koupíš mamince kytičku ... číst příspěvky, nebo můžeš taky sednout do vlaku a vydat se na výlet do Čech ke mě na návštěvu. Moc rád tě poznám a ukážu ti zajímavosti v okolí. Dáš jen za lístek na vlak, pohostím tě rád a budu mít společnost. Chci ti napsat jen, že ten tvůj boj vyhraješ, jen nesmíš přestat chtít
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo..ďik...nie je problém...prisť..na pokec a kavčo..Česko a Slovensko milujem..vážne...navždy.Len to zmanažovať...a je to.Pat a Mat:-) neviem spať...chlast ma narušil..teda..môj rytmus..myslím.STOPKA...robiš to skvele...si na to udĕlaná.myslim manažovať fórum...dobre...končim...už mi to kecá...dozvuky....tak napíšem zajtra...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Dobre ranko vsem
Ceka nas asi uplakana nedele, aspon tady teda lije jak z konve a ohloha je takrka cerna.
Ale pratele, me to nevadi! Uz mam kaficko a rozectenou dalsi knizku, Kabul jsem v noxi docetla. A mam vas, takze mi smutno nebude;-)
Zdendo, ja jsem to nejak tusila... Ty ses jako ja. No tentokrat zo dame
Prudence, Tobe uz je urcite taky lip, co? Musis na pristi tyden nacerpat sily a pozitivni energii. Tak si hezky udelej cokoladku a na dusi se taky necim potes, at jsi v klidu .
Lado, taky se Ti tak hezky vstava do uklizenyho bytu?
Krtecku, Tobe uz aso zacina sichta, pojedes trasu SK-CZ, Zdenda jede k Ladovi na kafe
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalko,
dobré ráno, díky vám super 7 hodin spánku, s jídlem trochu horší, ale tu čokoládu jsem do sebe dostala . Kámoška mi sem ráno hodila kočku, úplně jsem zapomněla, že ji mám týden hlídat. Moc mě potěšila, ta moje kámoška, řekla mi, že vypadám jako zombie před smrtí No asi měla pravdu, když se tak koukám...ta kočka si to taky evidentně myslí. Jdu se seznamovat, aspoň přijdu na jiné myšlenky, blíží se pondělí a s ním nemocnice, achjo co mám dělat aby se mi ruce netřásly a mohla se nadechnout?
Díky a přeju příjemnou neděli s knížkou, já jsem taky velká čtenářka, ale teď se na čtení nemůžu soustředit.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Prudence,
me zabira na tres rukou Magnesium, ja mam kombinaci s dalsimi vit., B, C atd. To mi zabira, nebo si to namlouvam
Kocicka ti urcite pomuze, zvirata maji schopnost predat energii, zkus toho vyuzit.
Ale najist by ses mela, mozna se treses i z toho...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

No jestli to není absťák tak jsou to nervy, tady magnesium nepomůže. Věci, které neovlivníš. Já měl asi před 22 lety úraz a zvládnul to v pohodě, byl ve špitále pár hodin a přišla za mnou sestra a jejky, vám se tak třesou ruce! Já to vůbec nevěděl, podíval jsem se na ně a nechápal jsem, vnitřně jsem se cítil v pohodě, pak mi sestra donesla nějaký dryják a já prospal půl dne. Když jsem se probudil, byl jsem unavený a cítil se psychicky v pořádku, až na ten obrovský balvan na hrudi a nemoh jsem se nadechnout. Ten CNS je hrozná potvora, asi dva týdny jsem zobal Lexaurin a ono to pak nějak odeznělo samo.

Ty náhlé životní krizové situace jsou pro nás alkoholiky velké utrpení, mozek hned šahá po flašce, ikdyž nepijete řadu měsíců, let. Mám v mozku vycepovaný způsob jak tohle zvládnout, za poslední roky se mně stalo hodně, poprvé jak jsem obdržel špatnou zprávu tak hned jsem uvažoval o zlití, tohle k ničemu nevede, hned jsem letěl za terapeutkou, ona mi to rozmluvila ten rozhovor mi pomoh, pak jsem doma seděl v koutě na zemi a mluvil sám se sebou, přece není konec světa, pořád žiju a mám ještě tady spoustu práce!

Mně hrozně trvalo než sem začal myslet jinak, na silu nic nejde. Když to nejde samo, tak hledám pomoc. Pořád a pořád to zkoušet sám se nevyplácí, dát si metu- třeba tři pokusy a dost. Nic furt neodkládat, nekončí to dobře.

Jak se pořád dokážete usmát, tak myslím, že ještě není všechno úplně ztraceno, dá se s tím žít, ikdyž někdy ten úsměv vypadá hodně trpce a někdy v kombinaci se slzami... Půjde to, věřte si.

U nás na východě normálně vyšlo slunko, mám hned o chlup lepší náladu.

Zase někdy, držte se
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré dopoledne, já si přispal, koukal jsem na film do 02:00. Šantál, je to fajn vstát a všude pořádek, jen se mi kočka poblila na koberec, tak bylo hned co dělat Jsem nešťastný z té rozbité myčky, s nádobím mám problém, ruční mytí Petře, zdravím na východ, zde na severu skoro tma, prší a je to děs oproti minulému týdnu s tropy. Prudence, hezký den, bude lépe. Zdendo, hlavu vzhůru a dnes nepít !
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Perte!
Doufam, ze se citis jakztakz dobre, co Ti Tvuj zdravotni stav dovoli.
Ten tres muze mit spoustu duvodu, snad je Ti Prudence uz lip.
Ja varim, u toho hraju hru a ctu si, je mi celkem fajn.
Zase pocit, ze mam na vsechno cas, nepada to na me, to je uleva.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...223224225226227228229...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter