Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Ahojte. Dnes 3.deň mojej abstinencie.Citim sa mizerne,uzkosti strašne...
no som triezvy.Davam si lexaurin,magnezium a pijem vela vody a čaju.27.4.idem psychiatričke,poradim sa čo dalej.Nevedel som prestat pit .Držala ma ta hnusna zavislost pod krkom.Teraz som sam sebe panom.
...triezvy.Viem- je to boj na dlho,vlastne do konca života zavisleho.Pišem sem,je to ako dennik v liečebny...take vypisanie sa z myšlienok.Začiatky su fakt tažke..dari sa vam? Zdeno alkoholik
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdeňku, já se kolikrát bál přestat pít, protže mi bylo, že přijdou alkoholový psychozy, horko-zima, lekl jsem se i když mi spadl papír ze stolu. Lekal jsem se každý ptákoviny. Hlavně jsem pak byl schopnej tejden nespat. Jen jsem slepě čuměl na televizi, kterou jsem stejně nevnímal. Prvních deset dní je mazec. Po dvou tejdnech budeš relativně v klidu. Dej si metu dvou měsíců. Já mam za sebou tři a půl měsíce. Musím říct, že teprve teď ten načatej čtvrtej si začínám užívat tu střízlivost. Netrpěl jsem nějakýma stavama chuti, bažení. V tom je moje výhoda, že jsem toho vyžral tolik, že se mi to znechutilo. Zažil jsem bambilion pokusů, ale nikdy jsem necítil to co tentokrát. Naprostou svobodu a oproštění se od toho všeho. Nevěřím sám sobě, když o minulosti přemýšlím. To byl někdo jiný, ne ten já co teď a tady.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Den 4
Ahoj vsem, vitam Zdenka a mam radost, ze s tim pohnul. Ja jsem dnes mela jit po praci na vernisaz, ale uz dopoledne jsem potkala znamyho, je to malíř, bohém a alkáč. Stáhnul mě o dvacku na pivo s tim, ze jde vecer taky na vernisaz. S nim jsem sla minule, konec nevime ani jeden, z hospody me tahal manzel prej o pulnoci. Oba na šrot, v hospode jsme pri odchodu znicili zarizeni, prej... Takze jsem to s tou vernisazi prehodnotila, sla jsem po praci domu a pak běhat Stihla jsem vyprat pradlo a ted uz lezim s knizkou . Parada, na vystavu zajdu jindy, bude tam mesic, a bez spouštěčů. Jinak se mi styska po pocatecni euforii, ta byla fajn. Ted uz jsem skeptik. Ale neva. Mějte se, zdravim nNpvi a sochaře a včelaře a Kiru a Nesu a stopku a Ladislava a Davida a ...............
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Den 5
Boli me hlava, ale jinak celkem ok, jsem klidna a soustredena. Jen v noci vyl opet alkosen. Vim jen uryvky, slibovala jsem hory doly a pak nevedeka komu co + kocovina. Nastesti jen sen. Trochu me to desi, jak to bylo blizko... Pokud bude jeste navecer hezky, pujdu behat. Na vikend zatom zadne extraplany, ma byt seredne a zima
Tak treba sauna a virivka. Uvidime, hlavne ne hospoda.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

6 den
V noci uz celkem spím. Od rana mám psychiku spatnou je to hrozný. Po obědě jdu ven a večer zkusím taky běhat. Snad pár kiláků po měsíci ubehnu. Už at je to nejhorší za mnou ty začátky jsou hrozné. Mějte se a bojujte
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Me uz bylo docela dobre, ale ted me neco rozhodilo tak, ze jsem musela aplikovat vse hny Nesporovy navody: dychat do bricha, pockat, pripomenout vyhody nepiti atd. No je to za mnou, ale spis se to jen odplížilo a bude to vyčkávat poblíž.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Mě Nesporovi praktiky nepomáhají. Mě čeká zkouška příští týden manžel odjíždí na 6 dní pryč. To bude mazec odolávat bazeni mám z toho obavy.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Tak to Ti budu drzet palce, to chapu tve obavy. U me to dnes taky souviselo s manzelem. Ale dala jsem si dobry silny kafe se smetanou, pak pozdni obidek a bylinkovy caj a je zase dobre. Je fakt dobry pockat, nepodléhat, uz to tady nekdo psal. Uz jsem na to taky prisla....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ubehnuto 6 km a unavená ležím z knížkou a jsem ráda za den bez chlastu. U mě bazeni trva treba hodinu a je to peklo. Musim ho, ale překonat. Jinak bych byla pořád v tom začarovaném kruhu chlastu.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

6km? Tak to je slusny To na tom nejsi zas tak zle, to kazdej neda, ani nemusi chlastat. Taky lezim s knizkou, zacinam cist Prezila jsem Osvetim, sice smitby, ale dobre napsany. Co ctesTy Káťo?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...21222324252627...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter