Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...230231232233234235236...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
Šantalko, pěkné ponaučení pro Tebe, abys to nenechala dojít tak daleko, kdy člověk nad sebou nemá moc a v hlavě má jen ten chlast a promýšlení lží jak obalamutit ostatní a přesvědčit o tom jaký jsem to chudák... To neber Zdendo osobně. To platí na všechny z nás.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Šantal...neviem.v stredu idem doktorke-psychiatričke...poprosiť o pomoc.Mám strach...cítim živočíšny strach..chcem ešte žiť..nepijem od rána..ešte som dopil pivo a už len čaj pijem..ani nič nejem..nedá sa.Hanbím sa...som zlyhal..teraz nastanú úzkosti...depky.Kolotoč sa krúti.MUSÍM niečo už vymyslieť...už je mi to trápne..moje alko excesy.No je to vážna diagnóza a veľmi moc.Neviem..mal som mudr..obvodnú predtym.Upila sa na smrť..doktorka!mala okolo 50 rokov.a nešlo to..prestať.Budem sa liečiť...nič iné mi nezostáva.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelari, na me se prave ta ponauceni valej ze vsech stran, nebudu rozepisovat... Je z toho uzko. Nepijuca nebudu. Tesim se na to a z toho. Na akce seru, nestojej za to. Bavi me byt strizliva, chci zazit dlouhodobe. Uz me ani manzel netrha zily s tim svym, jeho vec. Ja nechci promarnit uz ani chvili chlastem, kratit si zivot, nicit zdravi. Muj stredobod je nyni jasny, pevny bod, na ten se upinam.Muj start a cil. Nevim, jak to lip popsat a uz si verim.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Proč nejdeš hned? Psal jsi, že budeš volat 112ku. Na co čekáš? Za tu dobu co sem píšeš jsi se už nesčetněkrát odhodlal s tím něco udělat. A furt nic. Nestyď se za to, že jsi alkoholik. Styď se za to, že s tím nic neděláš. Pláč Tě z toho nedostane. Věř mi. Mám to vyzkoušené.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Nezlob se na mě Šantalko, ale v tomhle jsi se Zdendou jak přes kopírák. Pořád dokola. A dal bych si bacha na to záludné: "tak špatně na tom ještě nejsem".
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, pokud to s tebou ta tvoje psych.mysli dobre, mela by ti poradit uz neco konkretniho. Rekni ji, ze zvracis krev, vi to? Ze uz to neni prdel??? Nechci radit, zrovna ja...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ja se nezlobim. Staci si to po sobe cist
Ale ja vam jeste ukazu, ze to dokazu
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

"Stejně i jiná pokušení. Např. pokud se opíjíme, máme na chvíli pocit uvolnění a bezstarostnosti. Nebo se pitím odbourají naše zábrany a najednou máme pocit sebejistoty. Jenže s vystřízlivěním často přichází i nepříjemné procitnutí. Výčitky, že jsme opět podlehli. Nebo stud za své chování. Opět jsme v napětí, naše starosti a problémy nikam neodešly. Problém přetrvává a my možná máme pocit, že jsme opět selhali.
A takhle se chytáme do vlastní pasti. Místo abychom hledali trvalé řešení našich problémů, uchylujeme se k rychlému „řešení“. Poškozujeme sami sebe, podkopáváme si vlastní nohy a kazíme svůj obraz o sobě. Asi nikdo si neváží sám sebe za něco takového.
Podléháme pokušení, protože nechováme lásku k sobě samému. Takové jednání nás poškozuje. Zrazujeme sebe. Naše vyšší touhy a přání, které máme, nenaplňujeme. A to právě proto, že se nerozhodujeme úplně vědomě. Nejsme upřímní sami k sobě. Podléháme zoufalství a frustraci a pak děláme zoufalé činy.
Existují totiž i jiné touhy, nadřazené touhám ega, jejichž naplnění vede k dlouhodobému pocitu štěstí a spokojenosti. Mezi takové touhy patří třeba touha po lásce, domovu, blízkosti, zdraví… K naplnění těchto potřeb často vede trnitá cesta, ale stojí za to po ní jít a nevzdávat se."
To nie je z mojej hlavy, ale páči sa mi to.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

veru Krtek trnista cesta, ja sa s tym periem uz tyzden ale nie s pocitom,ze by som sa napila, na to vobec nemyslim,ale myslim si,ze konecne som zacala mysliet na seba. ked tu citam tie pribehy, tak sa v nich vidim,ale do minulosti sa nechcem vracat snazim sa tvorit buducnost.
Zdenko nechces si radsej zavolat zachranku? ak si sam je to dost riskantne.
prajem vsetkym vela sil
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Aj me sa to paci...
Hlavne to "vědomně"
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...230231232233234235236...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter