Jak se vlastně pozná "pražák" ?

Dneska, už je to de facto o náhodě. Já koupil auto v květnu a mám plzeňskou SPZ s tím, že trvale bydlím v Praze

. Coby řidič, který jezdí s kamionem po ČR musím říct, že vyloženě nepozoruji rozdíl mezi pražským, brněnským a například ostravským řidičem. Serou mě ovšem poláci (řidiči, jinak je mám vcelku rád), to jsou fakt prasata a to, jak za volantem osobního, tak nákladního vozu. Kolikrát jsem takhle kroutil v pátek PRG - Hradec - Náchod a zpět a když vidím, jak Ti dobytkové předjíždějí a vyloženě riskují, tak si říkám, proč tam nestojí nebo není zvýšená hlídková činnost PČR? Hoši si hodí do auta CBčko a dávají si echo, jestli je trasa čistá, osobně považuji trasu z Hradce na Náchod za poměrně rizikovou. No nic, to jsem ulítnul v reakci na alegrii na pražské řidiče

. Jak píše Lemog, já bych možná doplnil, že řidiči z Prahy mají větší zkušenosti s hustým provozem, poslední dobou je Praha opravdu dopravní horor. Téměř všude se stojí a poskakuje. Včetně příjezdů od dálnic D8/D11 a to už od časného rána, například dnes od 6:30 hodin.
No a zpět k tématu, Včelaři, díky za Tvoje příspěvky, moc rád je čtu -čiší z nich zkušenost a dost mě to nabíjí a podporuje v další cestě. Protože nejen u Tebe je vidět, že i cesta je cíl. Díky za to!