Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...255256257258259260261...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Dobrú noc.Pustím si Kristínu...music..myslím tak ahoj v triezvom svete..Zdenda
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdendo dobrou, bude lip...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

ŠANTAL... zlatíčko.dobré ráno.Som vyspatý ako bábätko Veĺmi..ale veĺmi sa hanbím!Včera som.bol na šrot.Maminka ma čakala a ja nič.Som alko- hovado.Dnes to musím žehliť...aj obrazne aj naozaj:-)...viem variť,prať,žehliť..a super koláče robím...ktorá ma chce??Nieeee.Chyba je,že žijem sám.Potrebujem ženu a nebudem piť.To sú slová mojej Katky- psychiatričky.Ona je vydatá,2 deti..muž tiež mudr.Všetky super ženy sú zadané!!! do kelu
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré ráno, u nás mlha jako hrom.
Zdendovi by se hodilo svoje vlákno jako Laďovi, ono je to stejně všude všecko rozlezené a mně občas něco unikne a ztrácím se v tom, unikají mi souvislosti.

Můj názor je, když si někdo to vlákno založí ať si tam píše co chce, když mu to pomáhá, třeba i to co si navařil na oběd, je to výplň volného času a ten je moc důležitý. A pak s ním někdo komunikuje, diskuze se stáčí tímto a pak jiným směrem, člověk se necítí na to sám, je rád že s ním někdo komunikuje. Já vím, že jsou jiné diskuzní weby a chaty, ale tady nás spojuje téma závislost a jak se s tím vypořádáváme, ikdyž je každý někde jinde, jeden pije a chce přestat, druhý zjišťuje jestli je alkoholik nebo ne, třetí je doma sám, abstinuje a neví co dál atd...

Někdo vzpomenul seriál Mom - Máma, ono to vlastně běželo i u nás tuším na Smíchově a kdoví jak tu větu tam přeložili, jde to i stáhnout z uloz.to, ale mně tohle moc nezaujalo, ty vážné věci za každou cenu obracet na humornou stránku mně přijde mimo a do toho ten nucený smích, radši bych se podíval na podobný film než na sitcom... A já vlastně nevím jestli jsem to tu měl psát, je tu vlákno knihy, výlety, pak filmy a třeba téma sitcom jsem si moh asi založit...

Nedočetl jsem všechno za pár dní a možná mi něco uniklo, ale Láďu to asi zase přepadlo a navštívil svou skrýš nebo benzinu? Jak je?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

STOPKA...môžem mať svoje vlákno?Som pacient- absolútny A Láďo sa mi nezdá...sakriš..je v krizy...ste slepy??Láďo..kamarade....prezrađ čo Ťa trápi....
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Jasněže můžeš mít svoje vlákno, já taky uvažoval, že založím " U perta" - taková nálevna nealkoholických nápojů v kategorii Byl jsem alkoholik, nyní abstinuji, ikdyž jsem alkoholik doživotně, jenom pár let abstinuju a mohli byste si tam všichni plkat o čem chtěli, se mnou nebo mezi sebou, ale to by asi bylo proti smyslu tohoto webu, takže asi radši ty mojestarosti.cz
pert
Platinum Boarder
graphgraph

PERT....som alkoholik.Závislý na droge.Nikdy nebudem ok,mozog je už postihnutý.Aj Ty si alkáč...aj keđ abstinuješ.Je to vírus...ako herpes.Je v nás.Prepukne v slabosti..musíme byť silný...VERTE mi.Absolútna disciplína...mať prácu..ktorá aj napĺňa...vzťah- lásku...deti.A alkohol ide do hajzlu!!
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Je to tak jak píšeš, víš to. Zpočátku to chce naplánovat si život, den po dni, využít každou volnou minutu, pořád něco dělat, kdyby třeba jen čmrkat ružkou, jsou třeba omalovánky pro dospělé, ikdyž to nebaví, překousnout to. Nestát na místě, zabavit ruce-plést košíky, nohy-rotoped- a mozek dokud aspoň trochu funguje.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Dobre ranko
Perte, s temi vlakny mas pravdu. Vse se zde prolina a vytvari, postupuje a navazuje, je tezke se potpm drzet jednoho tematu. Je to ale asi opatreni pro ty,"nahlizejici a tapajici", kteri jsou zde poprve a asi by je nas pokec nemusel zajimat. Nebo mohl odradit. Nevim.
Jinak Te zase rada ctu
Ahoj Zdendo! Vitam Te ve strizlive sobote Dnes a zitra,snad stihnes spocitat a zacit napravovat skody. Mamku, zahradu a SEBE
A kdyby,vas to zajimalo: dam si kafe, skocim (chapej dopajdam) nakoupit a jdu varit. Co bude k obedu? Vypecky, zeli, spenat, housk.knedlik a brmb. spalicky a polivka....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

U Perta si číslo ...Prídem degustovať...pane vedoucí.Apropó...zaujal ma v TV serial...Doktor Martin...no niečo extra trieda.Dokonalé.A to mám mlsný jazyk
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...255256257258259260261...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter