Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...261262263264265266267...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Krtku, co se týče toho Láďi, tak máme pocity úplně stejné. Asi už jak se navážel do mě, že jsem sobec, který se nechce léčit, pak řešil ptákoviny ohledně DavidaN, včera se vzbudil skoro v poledne. Asi nám je to všem jasné. On to má s tím svým sebepřesvědčením taky asi všelijaké, když (podle toho co jsem pochopil) má doma ještě nabité skrýše... Každý svého štěstí strůjcem.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Včelař....ako dlho trvá...noo.myslim stav po alku?mám čakať psycho tak 2-3 tyždne alebo..porađ prosim..chcem s tym seknut...nudi ma to..obyčajny chlast.. a drogy nechcem....perník atď.daš typ?ako to prežiť..absťák..ďik...vážne to myslim...asi B-čka..med..čaje?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim, další přežitej střízlivej den. Chci se zeptat někoho zkušenýho, mam pocit, že se mi občas vrací kocovina, jako takovej flash back.. Jsem unavená, rožeraná, nic se mi nechce, bolí mě hlava..taková lehčí... a popadne mě úzko, prázdnota. Přemejšim nad tim, že to pití je vlastně taková radost na dluh, že je to dluh, co se vrací a je to potřeba odžít. Ale jak dlouho se tohle může objevovat, chápu že to je individuální a záleží na stavu, ale jaká je třeba vaše zkušenost s s tim?..Díky
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Pokud nevypiješ už ani hlt, tak počítej, že první čtyři dni jsou mazec. Nevím, kolik jsi toho vypil. Nebudem si nalhávat něco o měsíci abstinence viď? Tu jsi zjevně nedržel. Pokud jsi nejel v tvrdým, tak je to lepší. Pokud ano, máš při totální abstinenci tak, tak co dělat, abys byl do 30.9. v richtiku. Já šel přírodní cestou. V lékarně jsem si nakoupil hořčík, béčka a draslík. Ty jsou všechny v kyselým zelí. Plus tam máš probiotika. Med jsem jedl, kvůli energii. Protože nevím, jestli jíš, nebo jen chlastáš, tak nedokážu poradit. Ten med (nevím už přesně) je kvůli glukóze v krevním řečišti, protože, jestli jsi nejedl, tak se může stát, že nebudeš mít glukózu a odejdeš ne na játra, ale na srdce, nebo mozkovou příhodu. Brutálně proplachovat vodou je samozřejmost. Já pil i balení Magnezie za den - tj. 9 litrů.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ráchel, ta únava a nechuť je normální. Občas s tím bojuji i teď. Dokonce jsem se začal zaobírat jestli to není způsobené něčím jiným. Zabíralo mi na to jeden čas běhání, ale ani taková normální procházka je dobrá. V pátek jsem chtěl udělat kompletní rozbory krve, ale s doktorkou nebyla moc domluva. Krev mi nabrali, ale čeká mě změna lékaře a pak si to asi budu muset zaplatit sám. Já třeba mám obavy z boreliozy. Ale únavu můžou mít na svědomí zrovna tak zhuntovaný játra - jsem se dočetl.
Ale možná je to všechno jen spoustou času s kterým nevíme co dělat, protože dříve jsme ho jednoduše prochlastali. Takže je to o okoníčcích a využívání toho času. Někde v mých začátcích jsem to tu psal, že jsem byl schopnej prospat snad i dvacet hodin denně.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim Vas vsechny zdejsi osobnosti

Je hezke, jak se tu snazite.

Ja jsem byl 2x v Bohnicich a deset let jsem se toho snazil zbavit.

Prisel jsem na toto:

alkoholismus nema co delat s alkoholem - alkohol je lek na alkoholismus - napijete se strizlivi ne?

vitamin B je velmi dulezity - pangamin ted jim ve vetsich davkach

co mi nejvic pomohlo je lneny olej a rybi olej - omega 3 - jsou na to i studie na netu v anglictine - je to vysoce ucine antidepresivum a antistresant - snizuje hkadinu cortisolu

meditace a relaxace - preci jen je to spiritualni nemoc ega - extremismus, sobectvi a sebestrednost

byl jsem 24x7 pod vlivem par let a jde to - nebyl jsem si schopen predstavit mesic bez piti a jde to - kombinace NE a AA a spravne stravy a zmeny pohledu na vec a funguje to
David
Junior Boarder
graphgraph

Ďakujem...prakticky len pivo som pil.Ale!v Lidli majú extra strong...prej..asi 7.2 alkoholu..no neviem cca.tak som nasával.Včelař mám Ťa rád..aj keď sme sa hádali...občas:-)môj cieľ: nenávidieť alkohol...už kamoši nebudeme..s chlastom...myslim. Ahoj...a včielky sú fajn.vieš o tom,že život na planéte bez včiel je zánik???naozaj
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Já mam taky ráda včely a med Včelaři díky, ta únava se dá vydržet, ale občas se mě popadne uplně hnusná úzkost a prázdno, je to chvilkový a rozhodně to neni tak hrozný jako v kocovině doufam, že to přejde
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenku, to o včelách a zániku života na planetě co prý řekl Einstein zas nebude taková pravda. A i Einstein prý nic takového nikdy neřekl. Včely tu byly, za dinosaurů, jsou tu dneska, a nevěřím, že tu jednou nebudou.

Rachel, ono to je všechno v tý hlavě. Možná je to spojené s výčitkami apod. Ono nejde ze dne na den přešaltrovat na jinou úroveň a dřívějškem se vůbec nezabývat. I já, když si vzpomínám na tu minulost, tak mě to netěší. Jen mě nepřepadá lítost a beznaděj, ale prachobyčejný vztek na sebe. Ale zase mi to pomáhá se vyvarovat takových chujových myšlenek na chlast.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

David, nečítal som už náhodou o tebe? Na inej stránke. Alebo si si požičal slová a meno.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stránka: 1...261262263264265266267...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter