Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 1 měsíc  
Den 11
Tak jsem měla radost z nových příspěvků, ale jen do doby, než jsem si je přečetla. No je vidět, že to není lehký a že není hned vyhráno, i když si člověk myslí, že už je nad věcí. Co na to napsat.... Nepotěšilo mě to, holky myslím na vás, ať máte tu chuť, odhodlání, motivaci a výdrž nepít. Já měla taky nemocný myšlenky, že se vlastně můžu napít, sama jsem se jich strašně lekla a hned je zapudila... Teď už je dobře, krize zažehnána, ale vím, že to tam furt číhá... Bohužel. Tak to neprotahujte, pití utněte a napište.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pro další pití jsem nešla. Vyjedla jsem lednici,vykouřila spousty cigaret a jdu spát. Jsem na sebe neuvěřitelně naštvaná. Musím najít jiný způsob řešení okamžitých katastrof, než do sebe nalít cokoli v dosahu. Jinak bažení nebo chutě nemám, nechybí mi to. Ale jak se něco semele,vím,co mi okamžitě zabere,chjo. Přitom vše je řešitelné i bez panáků a lépe,jen to chce vydržet,než pomine ten první šok. Vím to ..a stejně jsem se prolila. Ale v tu chvíli jsem měla pocit, že jinak zkolabuju .. blbě se to popisuje .. nebyla to opravdu jen záminka. Tak zpátky na hrušku a od zítra zas od 1.dne. Všem držím palce..
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Katko, já moc dobře vím co chlast s psychikou udělá. Já to dotáhl tak daleko, že pro mě přestal existovat okolní svět. Zavřel jsem se do cimry a během čtrnácti dnů tam vypil 25 flašek whisky. To už nešlo psychycky klesnout níž, tak jsem nakoupil dalších 25 flašek a zalezl do lesa, kde jsem měl v plánu se upít. Někde to tu popisuju jak to probíhalo jsem tu nedavno popisoval. Každopádně tenkrát se to ve mě zlomilo a od tý doby vím, že tak už ne. Měl jsem ještě dva menší tahy, ale to jsem pil z nechuti, ale přesně tak jak to tu píšete vy. Léta jsem byl zvyklý řešit všechno chlastem. Jak dobré, tak zlé. Nutno podotknout, že jsem si záminky pak i sám vytvářel, abych měl nějaký důvod to ospravedlňovat. Od ledna jsem čistej. Věř že psychika šla po měsíci strmě nahoru. Mě třeba nejvíc pomohly Usměvy smutných mužů... Všechno to hodil za hlavu a začal žít svůj život bez chlastu. Je to paráda. Dneska jsem třeba vysekával zahradu. Furt se mi mršila struna ve strunovce. Tak jsem tu cívku rozebral a znova namotal. V duchu jsem si říkal. Já blbec, minule při namotávání struny klasicky nalitej jsem ani nebyl schopnej to udělat správně... I takový uvědomění mi pomáhá v tom pokračovat a motivuje mě jít tímto směrem dál.

Nedělejme ze sebe oběti alkoholu. Udělejme z alkoholu svého nepřítele.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

omlouvám se, asi si to po sobě fakt začnu číst před tím, než to odešlu
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

To je v pohodě, my si to přebereme K užitku svému ještě k tomu Já jsem na tohle narazila minulý týden: problém???? Tak se ožeru!!! Ale naštěstí jsem to doslova prodejchala a prolila čajem akafem a ono to odeznělo... Je to rychlý a nebezpečný, nevzpomenout si hned na to své neskutečné zklamání a naštvání z minulýho napití, tak nevím nevím
Musíme si víc věřit, ve všem: ve zdolávání problémů bez chlastu, řešení komplik.situací, ve stresových příhodách, v ABSTINENCI.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Hlavně je třeba říct, že jsem nikdy nic nevyřešil chlastem. Za to, že jsem to všechno přežil relativně v pohodě, zdráv a neztratil toho zas až tak moc vděčím štěstí. Určitě ne chlastu.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Chlast jenom bere. A všechno zhoršuje. A ubližuje, i těm okolo, a ty si to nezasloužej. Dobrou noc a přeju všem střízlivý zítřek.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak jo. Od zítřka se taky přidám. Asi je načase. Od pondělka každý den láhev rumu. Sice jen půllitr, ale pořád je to láhev rumu. Polovina ráno, polovina odpoledne. Nikdo nic nepozná (možná), ale mám pocit že by to takhle dlouho nešlo.
Zajímavé je to tady pročítat a zjišťovat jak je to stejné. Schovávání flašek (plných i těch prázdných), jejich tajné vnášení a ještě tajnější vynášení.Předsevzetí, pauzy, recidivy, ostudy, další předsevzetí...
Povedl se mi i rok abstinence a další rok pití víceméně bezproblémového. Ale trvale to nějak nejde. Černý drak je prostě pořád ve střehu připraven mě zaskočit. A tenhle týden zaskočil.
Tak že od zítřka. Napíšu jak to jde a ostatním držím palce.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Tak prvni den rano. Normalne bych uz mel tak 2-3 deci rumu, starosti hozene za hlavu a hura do prace. Dneska nic. Sice vic citim tlaky vseho co se na me vali, ale mozna je to jenom zastupny duvod ktery si vymyslim k piti.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Pomalej, hned od prvního dne se snaž všímat si věcí, které se Ti daří lépe bez chlastu. Nesousetřeď se ani tak moc, že nepiješ, ale ty věci lépe provedené Ti budou pomáhat si uvědomit proč je dobré nepít. Přeji Ti pevnou vůli.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...25262728293031...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter