Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...275276277278279280281...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Podle mě by se nejdřív museli volat policajti, ty už by to vysortovali, ale to je už docela slušnej fičák se do něčeho takovýho pustit. Myslím, že by jim musel otevřít. Když by otevřel, byl by v pohodě, když ne, asi by mu mohli vyrazit dveře - to by si asi dokázali ospravedlnit, ale dál nevím. To jsou jenom takový spekulace. Genonsuke, že bysme tam zajeli spolu? Já bych dorazil do Phy a dál společně?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

katarina napsal:
ano da sa zavolat.

Ale Láďa je na druhou stranu zatím ještě svéprávný, takže dokud tu nebude volat o pomoc bych ho asi nechal svému osudu. Je to smutné, ale asi to bude nejlepší.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Je to lepsi nez detektivka. Mam to tu pusteny misto filmu.

Lada pravdepodobne neumre. Jeste neni tak starej a chlasta malo- ctyri dny jsou malo.

Je v sazce sebevrazda na dojezdech kvuli absolutnimu insulinovemu soku - ty deprese jsou z toho, ze alkohol je cukr - funguje tak. Slinivka vypali enormne insulinu a kdyz se nechlasta sezere to vsechen cukr v krvi a mozek dostane sileny sok - cili Bcka a to v enormnim mnozstvi + Ccko 10 gramu + asi ten med kvuli deoresim, horcik a zinek a med.

Jak to bude pokracovat? Mam k tomuhle bijaku tycinky a zakysanou smetanu. Jsem vdecny bohu, ze dneska to nejsem ja, kdo je v pekle.

Pratele spiritualita je pro lidi, co uz v pekle byli narozdil od nabozenstvi, ktere je pro ty, co se pekla boji.

David
Junior Boarder
graphgraph

Včelař napsal:Genonsuke, že bysme tam zajeli spolu? Já bych dorazil do Phy a dál společně?[/quote]

Pockame s cim se ozve. Jezdit tam na slepo nema smysl. Presne jak pises - je svepravnej a hlavne uz tohle vsechno driv zazil. Jestli je na tom tak ze se nemuze ozvat tady nebo zavolat zachranku tak nam stejne neotevre a vyrazet dvere se mi fakt nechce. A jestli se ozve a bude potrebovat pomoc tak muzeme vyrazit.

Mimochodem pro ostatni tady - byl by nekdo schopen se postarat o kocku? Ja ji odvezu do utulku a zaplatim jim treba na mesic dopredu "ubytovani" ale jestli je zvykla na to zit s clovekem tak by to asi nebylo ono.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Môže zomrieť...mám pocit,že Ĺáďo je psychicky na tom veľmi zle.Pije rum...fuj tajbl.Ja cucám pivo Desítku....Viem...tiež na figu...noo predsa pivo je pivo.Trápi ho samota.ako mňa...tam je pes zakopaný...myslím
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Trápi ho samota.ako mňa...tam je pes zakopaný...myslím
A tým chlastaním ste teraz akože vyriešili čo? Samota zmizla lebo vidíte dvojmo?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Trapi ho alkoholismus jako tebe

Pivo je prej horsi nez vodka, protoze z tebe vyplavi tim mnozstvim vody vic vitaminu.

Ale ty taky nechces pomoct mozgu.

Proto umre 95 procent lidi na alkoholismus.
David
Junior Boarder
graphgraph

Prosim...nesmejte sa.Chcem plnohodnotný život.Zatiaľ ma alkohol.devastuje.Mám silu to otočiť?neviem
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelari, volala jsem mu na cislo 605274273, je to spatne cislo, omyl. Ale psal mi ho kdyz uz byl trochu pod vlivem.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Byl bych to býval věděl, včera, mohl jsem si udělat výlet do Šluknovského výběžku, ale kdybych tam teď vyjel a zdržel se jen hodinu, tak přijedu v jednu. No a ve čtyři pádím do práce, protože někdo ten kapitalismus musí budovat. Láďa mi s tím zítra asi nepomůže a Zdeno ten kope za jinčí oddíl. Tak Vám přeji hezký zbytek víkendu. Já jdu do lesa - ke včelám.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...275276277278279280281...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter