Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Den 12
Je konecne zase hezky, slunicko, i me je hezky, fyzicky i psychicky, jsem celkem vyrovnaná a mám dobrou naladu. Dnes jdeme na oslavu synovcovych 2. narozenin, ale tam strach nemam, dam si dortik, chlebicek a kafco a treba limcu. Zitra nakonec planujem vylet na kolech a vecer budu radsi doma, drak nikdy nespi a neni treba ho pokouset. Pomalu preju hezky zacatek strizlivosti a holkam taky, drzte se, vsichni!!!!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ono si tím fakt musí projít každý sám, jsou vyjímky, ale když tady někdo nechce a lije a lije dál až doletí na to dno a náraz bývá drsný, tak nezmůžeme vůbec nic

Šantalko držím pěsti, další fajn víkend jde i bez pití, si už poučená z krizového vývoje a taky si dělám radosti úplně z maličkostí a svět je hned barevnější...

Taky sem dostal chuť na ty chlebíčky, nechám si jich donést plnou krabku
pert
Platinum Boarder
graphgraph

...nezmůžeme nic ... ten úsměv byl překlep, to je asi jasné
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Diky Perte. Chlebicky jsou v lednici, vajickovy a sunkovy Dort je prej slehackovrj
Ja mam dnes takovy pozitivni vlny jako tenkrat na zacatku, je to euforie z normalnosti, radost z nepití, z toho, ze se nebojim potkat lidi, naopak s nimi i prohodim par slov, o tohle se nechci pripravit. Taky hlava uz me neboli a nehuci a je takova lehka, cista. Jestli to neni ale tim, ze je prazdna, chichic;-)
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Větší krize přijdou, ale jdeš dobrým směrem, optimismus, chuť do života, to předáváš i zde ostatním... a máš asi fajn dceru a muže, to je velká výhoda.

A kdoví jak Novi to zvládla s tou flaškou...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zvladla, pred chvilkou psala v jinem vlakne Timto zdravim Novi, ma pravdu, musime si zvyknout, ze nezmizi, je kolem nas....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

V noci sen, že jsem se - nějak omylem - ale prostě zlil. Hnusný pocity i po probuzení, pár minut - dokonce náraz strašlivý kocoviny.
Příjdu k sobě a to už vím, že to byl jen sen.
Tralalala!
No jo, chudák navyklej mozek si to takhle "dělá" sám.
A včera večer s dcerkou školní úkol do drama kroužku. Mají Šejskpíra.
V těch starých textech najdu tenhle vzkaz: "KDO V SOBĚ PŘIPUSTIL NADVLÁDU TEMNOT, JE ODSOUZEN ZEMŘÍT."
Je to chlastu, že jo?
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Jo sny, to bývá dlouho od poslední flašky, asi to nikdy nezmizí, ale nedávno se mi zdálo jak sem vytahoval ze sklepa ven bedny s vodkou a vždycky sem s tím švih a všecko se rozbilo, tady máš potvoro! Namakaný za tu noc jak prase... a ráno otevřu oči a první myšlenka- co chlapče, dáme si panáka? Ne, necháme to na jindy, nadopujem se kofeinem...

Je to zajmavé co člověk pak všecko kolem sebe vidí, ten vzkaz nebo jak já pokaždé když juknu z okna tak ten soused zapřísáhlý abstinent co mi dával kdysi po tahu školení, plný energie, nohu v háji a maká, směje se až na hory a spokojenost sama...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Je to všetko na kopyto rovnake.Baženie..pitie..vyčitky.Som bol v stredu u psychiatričky.Ona nema recept na moju chorobu.Je to len a len! ma mne. Rozhodnut sa abstinovat...definitivne.Inej cesty niet.Zavislost je svinstvo...viem čo hovorim.X krat som chcel prestat..od zajtra..od 1- veho v mesiaci,od noveho roku..hm teraz som rozhodnuty definitivne abstinovat.Už nemam na vyber.Delirium mi nehrozi,ale psychozy mam riadne.Tie uzkosti a sebalutost ma ničia.Len vydržat nepit.Musim stale niečo robit,čokolvek..ani chvilu mat čas na premyšlanie o alkohole.Tie myslienky mi chodia po rozume furt a stale.Teraz som pan sam sebe.No ak si dam len jedno pivo...adios.Je to tak.Liek na našu chorobu je len jeden: abstinencia.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Jak si nás dovede ten chlast zotročit.Nejdřív pijeme,abychom byli veselí,pak proto,že jsme v háji,a pak už prostě musíme,i když nechceme.Moje poslední pití byla zoufalost.Nebyla už žádná veselost,jen lítost,bezradnost,arogance zloba,nadutost,hádavost,zvýšené sebevědomí= někoho urazit.Vždycky mi na sobě záleželo,chodit upravená byla moje priorita a pak mi bylo všechno šumafuk.Byla jsem ráda,že jsem padla do postele,neumytá,nečistila jsem si zuby,ráno to samý,když jsem nešla do práce,ani jsem se nečesala,nosila špinavý trika,věčně zarudlý oči.Nemohla jsem se na sebe do zrcadla ani podívat.Nenáviděla jsem se.
Věděla jsem,že mám velký problém,ale šlo to pořád dokola.Pak jsem se rozhodla a samozřejmě mi to nevyšlo.Důležité je se nevzdat a vytrvat.Když máte to štěstí,že jsou kolem vás lidi,kteří vás podporují,je to úleva i závazek.Já narazila na AA a tam byli ti nejlepší lidi,co jsem při touze nepít mohla najít.Prostě jsem měla kliku.Kdo vás může asi tak nejlíp pochopit,nežli ten,co má stejný problém.Nebýt v tom sám.Vím,že se to tady různě řešilo,uznávám,že třeba AA nejsou pro všechny,ale zkusit by se mělo všechno.A začít dnes,ne zítra.

Pro Sochaře: Krásnej citát,na nás jako ušitej
Nesa
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...26272829303132...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter