Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...282283284285286287288...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
diky DavidN hadam to bude len tak pokracovat dalej myslim si,ze u mna ten skoro rok je uplne ze super tesim sa zo zivota naposledy som bola taka v pohode len ked som bola tehotna:)
Ladislav Krtek je doma na Slovensku ty si kde?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To máš tak Katka.Recidíva, akú mal Láďa po takmer dvoch rokoch nepríde len tak z ničoho nič. V podstate to pivo už bolo len vyvrcholením celého procesu, ktorý sa v ňom odohrával. Ono je to trochu komplikovanejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Že sa bol najesť a dal si pivo a bolo to. Aj vzhľadom na to, aké to malo pokračovanie, tak som presvedčený, že to v ňom muselo dozrievať dlhšie.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek ale co v nom vrelo. to akoze moze asi prist taka situacia aj u mna?ja napriklad som sa dnes rano zobudila s pocitom,ze by som si dala panaka a trvalo to dost dlho kym to preslo teda kym som to nejak upratala v hlave. asi to moje silnejsie ja vyhralo. takyto stav som teda nemala skoro cely ten rok co nepijem. ja neviem ci to nejak ciha na nas alebo este nie som dostatocne silna a odolna voci tomu alebo ma ten mozog skusa ako zareagujem no neviem dnes som vyhrala a som ovela pokojnejsia ako predtym
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Katarínka...som troska.Cítim sa tak...bol som si pre to hnusné pivo..mali Gambrinus..mám ich 18.Do rána prežijem...spať nebudem...to sa nebude dať.A diazepam mám,ale na pivo ee.Možno ma uspí to pivo..možno.Pomaly si balím tašku ...do nemocnice.Potrebujem detox..akútne.Doktorka mi povedala..obvodná,že mám ihneđ!prísť ak to nebudem zvládať.Tá situácia nastala!Neviem si rady sám so sebou.Už mám psychózy...pocit,že ma susedia sledujú...no paranoidné úlety.Zbalím si veci ,zamknem byt..a ráno o 8:00 som u doktorky.Uvidím,čo ďalej..no som ako troska...Dobre,že ma nevidíte...No fyzicky budem o 5 dní 0k.Bojím sa psychiky..a veľmi.Jedine lieky musím brať..začas.Vidíte..to je život alkoholika..no možno....o 3 mesiace budem sa tomu len smiať.Je to len a len na MÑE!!Ďakujem za pozornosť...nechcem byť otravný...ozvem sa....že nepijem a liečim sa.ahooojte :-)čau čau..Láďo sme dvaja blázni!!!
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Kazda recidiva je planovana mnoho tydnu dopredu.

Alkohol je lek na alkoholismus. A kdyz se alkoholismus neleci jinak mozek se musi lecit alkoholem a podvedome naplanuje recidivu.
David
Junior Boarder
graphgraph

katarina napsal:
diky DavidN hadam to bude len tak pokracovat dalej myslim si,ze u mna ten skoro rok je uplne ze super tesim sa zo zivota naposledy som bola taka v pohode len ked som bola tehotna:)

To je přesně důvod, proč na sobě makám, taky nechci spichnout. Je třeba vyplnit každou hodinu, chce to jen makat, nedřepět doma na zadku a v krizi zahnat ty špatné myšlenky sportem, prací nebo jinou aktivitou.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

zdenek napsal:
Pomaly si balím tašku ...do nemocnice.Potrebujem detox..akútne.Doktorka mi povedala..obvodná,že mám ihneđ!prísť ak to nebudem zvládať.Tá situácia nastala!Neviem si rady sám so sebou.Už mám psychózy...pocit,že ma susedia sledujú...no paranoidné úlety.Zbalím si veci ,zamknem byt..a ráno o 8:00 som u doktorky.Uvidím,čo ďalej..no som ako troska...

Zdenku, neznám Tě, ale upřímně bych si přál, aby to, cos napsal byla pravda a opravdu jsi nastoupil, pak bys mohl být o Vánocích opravdu vysmátý. Držím pěsti a měj pevnou vůli.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Môže sa to stať komukoľvek. Aj Tebe aj mne.
Ja neviem ako Ti to mám presne napísať. Ale sú to napríklad také debilné myšlienky ako mali Láďa a Zdeno, že prečo iný môžu a oni nie. Oni by chceli abstinovať, ale občas si aj vypiť. A tak dlho Ti to nahlodáva mozog až...veď vieš. Proste ak sa začneš v hlave z nejakého dôvodu zaoberať myšlienkami na alkohol, tak je možne, že raz Ťa tie myšlienky prevalcujú a vypiješ si.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Kataríno to je normální, občas to přijde jako zlý alkosen. Vzpomínám taky víc jak po roce jsem se vrátil z města, vše vyřízeno, byl úplně v klidu a pohodě, převlekl se a úplně to na mně zničehonic padlo, taková chuť se napít, málem jsem se oblékl zpátky. To trvalo skoro půl hodky, přešlapoval sem u dveří a nikam nakonec nešel. Ono je to v nás zakořeněné, zkouší to, útok v nejméně očekávanou chvilku. Zvládlas to, zvládneš i příště. Nenech se zviklat, něco sis za ten rok vybudovala, ber to jako takový test svých základů.

A je to i tak jak píše Krteček
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke, napiš mi prosím na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript kvůli Láďovi.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...282283284285286287288...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter