Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...283284285286287288289...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Prudence ahoj sa bojis o Ladislava vsak? to vsetci. mam dojem,ze to zaslo prilis daleko. Tu je priklad ako je kazda recidiva horsia a horsia.
Vsetkym dakujem za rady a podporu bola som z toho dost mimo pretoze to trvalo dost dlho a tie myslienky neviem ci ste ich niekedy mali. ved si daj len jeden zajtra budes soferovat, pojdes do prace budes fit. to trvalo odkedy som sa zobudila az do obeda a potom ako mavnutim prutika to zmizlo a bola velka pohoda. v takej som sa uz dlho necitila
Zdenek tak to mas dobry arzenal, sem tam nam napis nez vieme,ze si ok a hlavne,ze si v bezpeci bielych plastov.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Také podobné myšlienky sme mali asi všetci. Musíš sa to naučiť zvládať, nepodľahnúť tomu. A bude dobre.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

dakujem som rada,ze to normalne teda v nasich kruhoch. verim,ze sa to tak casto opakovat nebude a toto bola taka super prilezitost to hovoril moj mozog. mensie vymeny nazorov v rodine, manzel na sluzobne tak co ti brani to je ale zakerak esteze som nepodlahla.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek....ako dlho si pil?celkovo?Tvoja alko kariera....hm..ako myslím fest...pitie..závislosť mal si delirko?ja chvala bohu nie...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Tak tedy dobře, napíšu to sem, i pro tebe Láďo.
Myslím, že jsi to nepochopil. Nikdo k tobě zatím nejede, protože jsi neprojevil o pomoc zájem odpoledne, když se to tady řešilo.
Volala jsem na krizové centrum a pak přímo na centrálu do Bohnic. Opilého tě pravděpodobně nevezmou. Poslali by tě na záchytku. Takže pokud chceš něco dělat, zbývá teď jedině záchranka nebo čekat až trochu vystřízlivíš, pak až ti bude blbě, zavolat záchranku nebo zkusit ty Bohnice. Doprčic s tímhle já nemám vůbec zkušenosti, víc už udělat fakt nemůžu. Je to v tvých rukách. Znovu opakuji - pokud se rozhodneš, o kočku se postarám.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Prudence? napsal:
Gennosuke, napiš mi prosím na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript kvůli Láďovi.

Ahoj, mas maila.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Prudence:Aha... predbehla jsi me. Nahanel jsem kamaradku doktorku a vicemene mi rekla presne to co Ty tady ted Ladovi pises .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

katarina napsal:
Krtek bude mat detox tela a duse.
Myslim si,ze to je zbytocne teda viem to a teraz ma tu prepada uvaha, v akych s......ch musime byt,aby sme nasli tu silu a povedali dost a prezili ten obstak. ten stav je fakt kvalitny hlavne tie halucinacie

To je otázka dne Katarina,

ono i já si pamatuju sebe, kdy jsem se rozhodl, že už musím nepít a začal jsem tím, že jsem šel do krámu pro víno, abych, když to na mě přijde to něčím utišil. A oni na potvoru to víno měli v úrovni hlavy a já nebyl schopnej zkoordinovat ruce, abych byl schopnej ho z toho regálu sundat. Šel jsem před krám a čekal, než se přestanu tak klepat. Ale ono to nebylo jen o tom. Člověk jen zavadí rukávem o vedlejší flašku, což by normálně nepostřehl, ale v tomhle stavu má pocit, že tu flašku schodil. Musel být asi zajímavý pohled jak tam stojím a nejsem schopnej si podat tu flašku. Ani nevím jak jsem to dokázal, ale pamatuju si, že jsem skončil v autě a na louce s dvěma flaškama vína a pár pivama a rval je do sebe...

Ale k věci. Jaká to musí být síla? Kurevská asi, proto já tvrdím, že nejlepší je, když dojdou prachy. Ale též si pamatuju stav, kdy jsem přemýšlel, že bych někomu za tisícovku dvě prodal auto, jen aby bylo za co bránit se abstinenčním příznakům. Ono, totiž to je to nejhorší, když člověk pije jen kvůli tomu, že se bojí toho co přijde až pít nebude...

Jáká to musí být síla... O to víc jsem rád, že se mi to podařilo loni v létě utnutnout i s prachama na účtě. To už musí být člověk fakt hýn, aby hodil karty na stůl. Vím, že tenkrát mě držela myšlenka, že tu ještě musím být pro dceru. Ta mě asi zachránila. A ne poprvé.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Tak Vám kluci držim palce at tohle zvládnete. Kdybych to šlo, ráda bych pomohla, ale v tuhle chvíli se za vás můžu tak akorát hodně modlit...Kéž by si každej uvědomil, že at je jakejkoli alkáč, jakkoli starej a jakkoli opuštěnej, může se z toho probrat a stát se tím, o čem sní...
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, stále si nič nepochopil...
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stránka: 1...283284285286287288289...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter