Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...294295296297298299300...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Krtek dakujem za odpoved. ja si to len tak rekapitulujem lebo dnes som isla s detmi z kruzkua len tak som si spomenula co som robila pred rokom a to presne viem, zacinala som svoj tah, ten trval dost dlho. len tak rekaputulujem,ze najvacsi abstak som mala z tvrdeho a plus kombinacia lieky tak to som vystrelila ako sipka.to je jasne,ze abstak pride a je jedno co pijes len som niekde citala,ze najvacsie abstaky su z tvrdeho.
Zdendo zmazat sa to neda, ale ty mozes zmazat vsetko zle a zacat odznova.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Panáčku..a to je košér?urážky..no nic..blevajs...celý web.Každý sme jedinečné bytosti..aj Ty včelař.No nenávidim stupiditu.Nedávam to..ok.!alkač som..no nie dement.Kašlime na to...VŠAK - závislosť je kolotoč!!!pre boha...nie angína
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím všechny, včetně Lemoga (asi tu taky nemám co dělat, jako závislák na benzácích .

Včelař: nezkoušel jsi znovu kontaktovat toho Ladislava? Případně přes FB? Já facebook nemám, tak nevím, jak to tam funguje, ale třeba je tam aktivní.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

4 Zdenek:

Zdenku, zklamals mě, já Ti opravdu a zcela upřímně věřil, že jdeš dnes ráno do té léčebny, ale zase akorát trepeš k*k*tiny. Když je Ti tak blbě, proč s tím něco neděláš??? Proč nevyhledáš pomoc???
DavidN
Expert Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
alkač som..no nie dement

Ne, nejsi dement. Ale jestli nezacnes rychle neco delat tak budes. Videl jsi nekdy jak vypada alkoholova demence?

Bez urazky ale chovas se jako hysterka... jednou Te tady urazi, pak Ti ublizuji, pak odchazis aby jsi se za hodinu dozadoval pozornosti.

Proc nezacit treba timhle: klidne sem pis... vypis se, pomuze Ti to, ale PRESTAN LHAT! A je uplne jedno jestli se snazis obelhavat sam sebe nebo ostatni. Proste od ted pravdu jakkoliv se Ti treba nelibi. Vzdyt jsou tady vetsina lidi alkoholici jako Ty ! Myslis ze nevime o cem pises a co zazivas? Ja jsem tam taky byl, taky jsem strhanej a vycerpanej kropil jen proto ze jsem mel hruzu z abstaku a prdel stazenou strachy z toho co bude druhy den.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

DavidN napsal:
4 Zdenek:

Zdenku, zklamals mě, já Ti opravdu a zcela upřímně věřil, že jdeš dnes ráno do té léčebny, ale zase akorát trepeš k*k*tiny. Když je Ti tak blbě, proč s tím něco neděláš??? Proč nevyhledáš pomoc???

No tak ses zklamal...copak on ti něco slíbil?...alkoholikovi nikdy nevěř. Zdenek bojuje, ale ještě neuzrál, jeho čas přijde, ví že musí...kdyby to bylo tak jednoduché, tak není o čem psát. Na tvoje otázky proč je jen jedna odpověď...proto...a kotiny třepeš ty
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Dee: pokusím se bejt slušnej na rozdíl od Tebe, když si to přečteš zpětně, tak Zdenek tady slibuje a píše, jak balí tašky a jde do léčebny, pak zase nic ... pak zase dno, pak zase končí s chlastem ... do toho se tady naváží do ostatních, kolikrát mu nikdo nic špatně nenapsal. Já sem vlezu a čtu jeho urážky, kecy a sliby ... Pokud s tím něco chce dělat, měl by se tomu postavit, jak psal včera a ne, že je ráno všechno jinak.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph

No je fakt,že si nepamatuju, že by tu někdo psával takhle pod vlivem mimo Zdenka a Ladislava....ale je sympatické, že si svůj problém uvědomují...oni spíš slibujou sobě než ostatním....
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Presne tak. Ja som nemal ťahy preto, že som chcel piť. Ale preto, že som sa bál vytriezvieť pri predstave toho, čo ma čaká. Keby som vedel, že nebude absťak, tak to na druhý deň utnem. Ale vedel som, že príde. Keby som sa dnes opil, tak viem, že zajtra ho tiež budem na 100% mať. Ja viem, ako je Zdenovi. Ale raz to bude musieť zastaviť. Buď sám alebo ho odvezú. Ide len o to kam. Či do nemocnice alebo do márnice. Rozhodnutie je na ňom. Zbalený je už od včera.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

DavidN, Já jsem tady včera dal jasně najevo, že nabízím pomocnou ruku. Ale to si o ní dotyčný musí říct. Já se nemůžu vnucovat. Přes FB v kontaktu nejsem. Nicméně mám informace od jedné dobré Duše tady z fóra, která se snažila navázat nějaký kontakt, a byla i úspěšná, ale s neurčitými výsledky. Na základě zjišťování info v různých léčebnách a poradách s erudovanými odborníky nám všem bylo doporučeno vyčkat na to až se Láďa rozhodne co a jak a hlavně až si o pomoc řekne sám. Vnucovat se nebudu ani já, ani dobrá Duše ani třetí též z tohoto fóra(za třetího tedy nevím osobně, ale předpokládám, že je s tím přes dobrou Duši srozuměn). Je to na Láďovi.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...294295296297298299300...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter