Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...301302303304305306307...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Davide, tak daleko jsem nebyla,(jen jednou, psala jsem o tom, bylo to v Praze a fakt jsem myslela, ze umru,respektive chtela umrit). To bych nechtela zazit uz.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bol som v krajine za zrkadlom...Ako Alenka v ríši divov.A videl som sa..droga urobí fatálne veci.Alkohol je droga.HNUSNÁ droga...zobrala mi osobnosť...všetko.No ešte som nerezignoval...ešte nie. Aj Jack London varoval pred alkom...dávno..keď frčal absint....asi tak
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Lada se neukazuje - pravdepodobne ho to raflo znova.

Den potom je to fakt takove peklo jako malo co.

Mozna abi neznam vetsi utrpeni nez den po vysazeni tydeniho nonstop piti.
David
Junior Boarder
graphgraph

Šantalko bud rada ze si to nezazila.ten prvy hlt ked ti ide nosom, ustami. co sa tyka zasob, tak tie som pravidelne doplnala
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Davide, z vlastní zkušenosti bych Ti mohl snadno vyvrátit, že jde prolejt i čtrnáct dní v kuse jen na pivu. Jsou toho pak strašný spousty, protože se Ti hromadí bedny někde v jeskyni. Já přešel na tvrdý z logistických důvodů. Protože v rámci utajení před světem je snadnější koupit dvě sedmičky Jamesona, který vystačí na 24 hodin stejně tak jako dvě basy Budvara dvanáctky. Pak se Ti snadno stane, že místo půl palety prázdných beden máš doma najednou šedesát flašek. Akorát, když jsi začínal pít, tak byl začátek července a když se kvůli flaškám nevejdeš do cimry, tak byla půlka srpna... Ale celkem jsi to vystihl, byly to strašný stavy.

Mimochodem přátelé. Asi před hodinou jsem prodělal neuvěřitelnou zkoušku ohněm. Přijela mladá s malou, že malá říkala v hudebce učitelovi, že jsem jí řekl, že akordeon může tahat jak chce, protože se na to stejně nikdo nedívá. Lež. Tutéž lež opakovala i doma, když jsem se ještě po dobrém ptal, jestli jsem něco takového říkal. |Prý ano. Koukala na mě a tvrdila pořád to samý. Takže mě postupně dostala do módu totální nasranosti, k tomu na mě začala hejkat mladá. Rudej vzteky, totálně, ale opravdu totálně nasranej jsem práskl s dveřma. Cestou barákem vzteky rozkopal koš na prádlo o kterej jsem zakopl, venku zničil železnej květináč, protože jsem ze sebe potřeboval vybít tu zlost. Nasedl jsem do auta, a vyrazil jako tomu dřív bylo zvykem. Ale zahnul jsem do polí a pak následovala půl hodinka, kdy jsem chodil jak hodně rozzuřenej bejk kolem úlů co mám u lesa a přemejšlel, jestli se mám vybít na posedu co tam maj myslivci, nebo jestli mám namlátit půlku lesa na třísky. Takhle rozzuřenej jsem snad ani ještě nikdy nebyl... Proč to píšu. Dřív bych nezahybal k lesu, ale koupil chlast, zmrtvil se. Ráno by se vidělo jak bych na tom byl. Bud bych byl schopnej jet do práce, nebo bych odstranoval chlastem problém absence v práci... Běhaly mi hlavou myšlenky. že to udělám, ale furt se mi příčí to udělat. Drobet už jsem vychladl, ale jsou to zkoušky. Kor den po tom, co tu člověk píše, že neví, co by ho mohlo dostat zpátky k chlastu. Tyhle chvíle jsou fakt krizový a nebezpečný. Bacha na ně.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

sem tu. Bez chlastu, ale psát se mi nechce, promiňte, ale čtu
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

@Vcelar - meditace, relaxace, buddhismus, AA program, kterej je to samy - jedine to jax tax zarucuje, ze kdyz ti reknou, ze se ti rodina zabila v aute, tak si nedas - to jsou zkousky.

Ja jsem se po lecebne napil, kdyz zena malem podruhy potratila - ale vzdycjy je to pripraveny
David
Junior Boarder
graphgraph

Davide, klidni své pesimistické předtuchy ohledně Ládi. My co víme, tak jsme ohledně Ládi celkem v klidu. Ne každej se hned má tendence věšet, když se naskytne nějaká zapráskaná recidiva. Podle infa co mám já od dobré Duše, tak se sbírá z popela jak Phoenix. Jestli máš nějaké zkušenosti, tak bys měl vědět, že to nejde hned. Asi by se hodilo, kdybyste se místo na Láďu soustředili na svou abstinenci. Nemyslím to nijak zle, ale nebaví mě číst furt úvahy o tom, že někdo je na pokraji sebevraždy, nebo, že se hodlá upít. Je to mlácení prázdné slámy. Alespoň v tomto případě.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař dobre si to zvladol.Tak to su skusky ja som tiez mala jednu minuly tyzden a tuto nedelu to bolo uplne v pohode. takze bacha tie situacie sa striedaju.
Šantalko tak to som chcela aj vediet co vlastne Lada robil, co citil. ja neviem ja som uz asi sibnuta, pretoze vela citam o alkoholizme, tie pocity tych ludi, abstaky. to vieme,ze vsetci ich mame rovnake ked sme v urcitom stadiu.
Tak ja som pila vacsinou tvrde na prezite iba pivo a sem tam vino ale vacsinou tvrde z toho dovodu ako Včelař rychlejsie sa to upratalo
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelari, to znam! Najednou jsem nervak, v hlave blika jen: bez se ozrat, ulevi se ti! Pritom ja nejsem.jinak nervak... ale jsou veci (vetsinou manzel), ktery me totalka vykolejej. Ted uz nejdu na pivo,ani nehledam rum. Ale blikne to tam bohuzel vzdycky
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Stránka: 1...301302303304305306307...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter