Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...302303304305306307308...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Katarina@Santalka - tak teď nevím, jestli to je ironie , ale snažím se být po minulém týdnu (krizovce) pozitivně naladěn a hledám si aktivity, takže není čas na chmury, naštěstí, ale do 14 dnů se mi usadí AD a pak to začne naplno (konečná s Neurolem), tam je možné, že díky absťáku mě ta dobrá nálada rychle přejde. No uvidíme, to je ještě daleko .

Včelař, já jsem teda docela rapl, ale tohle by mě asi nechalo v klidu . Nevím, jak je malá - malá, ale děti hold mají někdy tendenci fabulovat a vymlouvat se, nicméně nehledal bych v tom úmysl .
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Svět patří těm, co se neposerou.

Furt je tu ten faktor utajení, kdy si myslíme, že o našem chlastání nikdo neví. Přitom si sousedi dělaj prdel z toho, kolik člověk po nocích na tajňáka natahá bas do baráku. I proto se člověk cítí líp v noci, protože má pocit, že ho nikdo nevidí. Opak je pravdou. Ani ty flašky tvrdýho neprojdou bez povšimnutí. Já třebas dnes už vím, že na mě pak už i sousedi volali policajti,když jsem vyjel na noční lov. Ale ten systém jsem měl propracovanej, že mě nikdy nedostali. A když, tak už jsem byl bez auta. Ono na polních cestách člověku moc nic nemůžou. Ale i ty cesty se musejí střídat...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko tak to sme boli na tom podobne ale ja v poslednej dobe som v klude a to som bola riadny nervak. Takze DavidN neboj to zvladnes tu dobru naladu si udrzis, apropo mozem sa ta opytat ak smiem, na co sa vlastne pouziva Neurol? mne ho dr. predpisal na ukludnenie
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

DavidN, když já fakt co nesnáším, tak když ze mě někdo dělá blbce. A ještě takovým způsobem. Mě ale stejně spíš nasrala mladá, že jí hájila a začala se chovat jak hysterka... Jinak já jsem též vyhlášenej kliďas.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré čítanie. Jeden skonsolidovaný, druhý stabilizovaný. Mňa by zaujímalo, kde sa na detox objednáva. Však keď už budem triezvy napríklad 2 týždne, tak ma tam netreba. Iná vec je liečenie. Ale možno to v Čechách funguje ináč ako na Slovensku. Ja by som bol tiež rád, keby to Láďa so Zdenom dali. Ale nemyslím, že tá samoliečba u nich bude dlhodobo fungovať. Rád sa budem mýliť.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Na akordeon jsem chtela hrat taky. Hravala jsem na klavir. Pak jsem na akord. mackala klavesy a nekdo mi musel tahat. Oboji mi neslo
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Včelaři. A možno si jej aj niečo také povedal, len inými slovami v nejakej súvislosti a malá si to vysvetlila po svojom. Ja napríklad sa nepozerám ako kto ťahá tu harmoniku a na jeho prsty, ale počúvam. A keď sa pri tom spieva, tak sa pridám.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Souhlasím se Včelařem, Davide. Spekulace o tom, jak na tom Láďa je a zaručené věštby, jak skončí- k čemu to je? Zvlášť pokud mu ještě není dobře a nemůže si k tomu říct své. Tohle forum je o předávání zkušeností a podpoře. To první ti jde dobře, to druhé vůbec. Láďa určitě moc dobře ví, jak na tom je. Až tu bude chtít svůj stav rozebírat, můžeš mu klidně napsat svůj názor.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

A to ja zas koukam, vetsinou jsou harmoniky krasny a je radost koukat, jak nekdo hraje. Teda nesmim to bejt ja
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Včelaři, já to chápu, kolikrát rozhodují principy , ale rozčílilo Tě to tedy fest .

Katarina: Jasně, já nevím k čemu přesně, to je asi v letáku, ale u mě to začalo tak, že mi by nasazen při mé vyšší pracovní aktivině a velkému spánkovému deficitu, kdy jsem velmi málo spal, do toho nějaké problémy v rodině. Prostě klasická kombinace všeho možného dohromady.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Stránka: 1...302303304305306307308...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter