Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...310311312313314315316...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Vidím Zdeno, že už si tu. No čo, ako sa darí?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sochař napsal:

Jsem poctěn a jdem to teda natřít Calverovi a všem ostatním banditům.

Ma vkus! Tak si to hezky uzijte. Pockej az po Tobe bude chtit vystrelovak jako mel Britt .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenek ako?
Sochař uzijte si to ja si tiez nieco hadam pustim a zrelaxujem sa odnmenim
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Cheche, spíš se soustředila na příběh Chica a mexické dívky!

A v jednom dialogu Chrise a Vina jsem zachytil cosi, co lze aplikovat na alkoholika, asi takhle - Letí chlap z devátého patra (a při průletu každým nižším patrem) si říká: Eště je to dobrý!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré ráno. Dopijem kávu a idem na kontrolu...ešte,že je to kúsok.Som triezvy...no totálne zdevastovaný.Nefňukám- iba popisujem realitu.Zdevastovany je to výstižné pomenovanie.Masaker.Nechápem..prečo nedokážem dlhšie abstinovať.Viem,že nemôžem ani kvapku.A...skončí to ako vždy- ťahom 1-2 týždne v kuse.Žeby sebapoškodzovanie? porucha osobnosti alebo niečo za tým musí byť.Toto nie je možné predsa...Vymením psychiatričku...už fakt nevládzem- rozmyšlal som aj nad sebevraždou.To nedokážem urobiť.Liečebne sa bojim- asi nejaká trauma.Tak idem.Doktorke poviem úplne všetko,čo sa deje...musim
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno - tohle vše dělá chlast. Podle mne a čtení tvých příspěvků zde, ale možná máš i jiný problém s psychikou, nesouvisející s pitím. Proboha ale už někam zajdi, nejlépe k psychiatrovi, a řekni mu CELOU pravdu .. zdejší forum sic pomáhá, ale ty ji na tom evidentně tak špatně, že tudy cesta nevede. Jsi mladý a život máš před sebou.. tak fakt se sebou něco udělej!!!
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
....Nechápem..prečo nedokážem dlhšie abstinovať.Viem,že nemôžem ani kvapku.A...skončí to ako vždy- ťahom 1-2 týždne v kuse.Žeby sebapoškodzovanie? porucha osobnosti alebo niečo za tým musí byť.Toto nie je možné predsa...Vymením psychiatričku...už fakt nevládzem- rozmyšlal som aj nad sebevraždou.To nedokážem urobiť.Liečebne sa bojim- asi nejaká trauma.Tak idem.Doktorke poviem úplne všetko,čo sa deje...musim

Tak se zase po ránu pěkně zdenečku polituj, to nikdo neumí tak dobře jako ty,..... vyměň třeba i tu psychiatričku a můžeš třeba ze i vzteku spáchat demonstrativní sepuku, když se léčby bojíš
no a večer si zase poleješ hlavu pivem a pojede to nanovo
jako odstrašující příklad alkoholika na konci picí kariéry funguješ ale skvěle
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

zdenek napsal:
...Nechápem..prečo nedokážem dlhšie abstinovať.Viem,že nemôžem ani kvapku.A...skončí to ako vždy- ťahom 1-2 týždne v kuse.Žeby sebapoškodzovanie? porucha osobnosti alebo niečo za tým musí byť.Toto nie je možné predsa...Vymením psychiatričku...už fakt nevladzem...
Takže si to zhrňme Zdeno. Včera som sa Ťa spýtal, čo konkrétne spravíš, aby si abstinoval. Ako vždy neodpovedáš, stále len to svoje. Ale Tvoja odpoveď je jasná z tvojho príspevku. Nič. Do nemocnice nie, na liečenie nie. Bojíš sa, asi nejaká trauma(???). Ale našiel si už vinníka, prečo sa Ti nedarí. Psychiatričku. To ona potvora stále leje do Teba to pivo a ty ho tak nechceš.
A čo za tým asi môže byť? No si alkoholik. Neveril by si, ale poruchu osobnosti má každý alkoholik, bez výnimky. Aj tí, čo už abstinujú. Ale tí pre tú abstinenciu niečo robia. Len ty si furt dokážeš zdôvodniť, prečo musíš piť. Veď máš diagnózu.
No, na to koľko máš rokov, by si mohol mať aj viac rozumu(Ja viem. Ty za to nemôžeš. Veď máš tú diagnózu). A spamätať sa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zdenda má teda výdrž. Ale ono podle toho psaní to nějak neodhadnu, co vše je pravda a co si nalhává a jak to skutečně je, musel bych se s ním znát. Asi vypadá troskovatě, ztrhaný výraz, vykulené oči. Radši si nepředstavovat.

Byl jsem v životě párkrát na takové hranici, ne jen co se týče alkoholu, myslel sem, že to dál už nepojede. Naděje umírá opravdu poslední. Bylo mně všecko líto, mám tu nevyřešené věci, spoustu práce a chtěl jsem si ještě po sobě uklidit. Moje východisko tam nebylo moc vidět, ale dopadlo to tak, že tady pořád klopu. U Zdena to východisko- naděje, možnost je. Kompletní léčba. Jenže to odmítá, pořád. Pud sebezáchovy nedostatečně vyvinutý nebo se jen evoluce takhle zbavuje slabých kusů. Chtěl by ženu, děti. To už je jen přání, nic proto zřejmě není schopen udělat. Ikdyby se na něj domluvili a násilím ho zazdili do léčebny, po měsíci s největší pravděpodobností zdrhá. Já nevím co by se muselo stát, krásná hodná žena- sestra nebo doktorka, která by na něj měla takový vliv, že by neutekl. Nebo to správné cvaknutí v hlavě. Rád bych se mýlil.

Zdendo, tak jak? Nemocenská prodloužena, vysypals to ze sebe všecko nebo co ses dozvěděl? A snad sis po cestě zase nenakoupil piva? Jestli máš něco málo mozkových buněk ještě zdravých a nejsi totálně zdeformovaný, běž se léčit. Nepřehlížej co ti všichni píší, zamysli se.

Kamaráde vzpamatuj se.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Perte Vítej
píšeš o pudu sebezáchovy. To je asi ten správný výraz, který mě hodně motivoval poslední dobou. ono totiž fakt jde do tuha, to zdraví je jen jedno a nelze ho do nekonečna huntovat... A pak to trvá, než se člověk dá do kupy (psychicky i fyzicky), a nikde není zaručeno, že to bude i tak potom úplně dobrý. Ale proč ztrácet čas. jak psal Sochař s tím padáním z pater...
Jdu na sluníčko na nanuka a číst si, mám pauzu. Je mi dobře, nemám kocovinu, nebojím se lidí, to je paráda!!!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Stránka: 1...310311312313314315316...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter