Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...321322323324325326327...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Zdeno Před 8 rok, 7 měsíce  
Katka napsal:
A co si vzal z vasich rad jen to, ze dal chlasta.
Katka, Zdeno má 47 rokov. Nie je to žiaden zasran. Musí začať používať aj svoju hlavu. Všetko, čo môžme na fóre spraviť je poradiť. Ostatné je už na tom človeku, ako sa k tým radám postaví. Toto je anonymné fórum, aj keď máme spoločný problém. Nemôžeš chcieť, aby sme tu behali po celom česko-slovensku jeden za druhým, keď má niekto problém. Na konkrétnu pomoc, ako spomínaš ty(zbaliť, naložiť, odviezť na detox, liečebňu), sú napríklad kluby. Tam sa ľudia navzájom poznajú, sú z blízkeho okolia a v prípade potreby si pomáhajú.
K tej psychiatričke. Jedna vec je to, čo píše Zdeno tu a druhá, čo hovorí jej. Určite mu nepovedala, že za jeho stav môže absencia ženy a detí. Na to dám krk. Skôr mu povedala, že by mu pomohol nejaký vzťah, aby mal motiváciu dlhodobo abstinovať. Skrátka, že by mu to pomohlo. Byť sám fakt nie je žiadna výhra. 95% z vás má rodinu, takže stačí to vyskúšať. Večer, čo večer sám zatvorený v blbom byte a jediný spoločník televízor a internet(kto ho má). Som zvedavý dokedy to vydržíte, aby Vám neruplo v hlave. Môžete mať tisíc priateľov. Všetci sa večer rozprchnu k rodinám a vy ste opäť sám doma, kde na Vás padajú všetky steny. A čo sa týka tých liekov. Tak ak jej hovorí, že je stále nervózny, ma depky a bohvie čo ešte, tak čo mu má napísať. Acylpirín? Veľa z Vás berie lieky od psychiatra a ste alkoholici. Tiež by Vám ich nemuseli predpísať, pretože čo ak si na nich vypijete. Tá lekárka ho zrejme už pozná roky, však už bol 2x v Pezinku, vie aký je. A to odporúča lekár. Okrem toho diazepam v takých dávkach raz za čas, je o ničom. Taký slabší oblbovák na ukľudnenie. Preto mu ho asi aj napísala.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Katka je řádně naštvaná na ten chlast a trochu mi připomíná i mně v době, kdy sem to už konečně típnul na delšo. A byl jsem i naštvaný na to, že se nemůžu napít. Mohl bych, klidně, ale ty stavy potom že. Za půl roku střízlivosti jsem prošel blázincem uvnitř své hlavy. Připadalo mi jako věčnost než jsem se dal trochu dohromady. A pak už jen spravoval to co sem všechno napáchal, ožralý nebo už abstinující. Jsem fakt šťastný, že jsem se psychicky celkem vrátil do stavu před mnoha lety, není to úplně v cajku, nic není jako dřív, ale vrátil se mi humor a dobrá nálada. Měl jsem k tomu pomocnou ruku, terapeutka věděla jak na mně a díky za přátele, z mé zkušenosti to byli ti první co sem nabíral na škole než ti co sem získával v dalších letech. U někoho se to vrátit zhruba zpět nemusí nikdy, je to individuální.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

A jak dlouho, Perte, abstinuješ ?
Alena
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Rozprávajú sa (úprimne) dvaja závisláci:

"Na čom práve fičíš?"
... "na antabuse!"
"A Ty?"
... "na sladkostiach!"

"Vieš čo?... mám nápad: "skombinujme si to!!!"

(...a zapime minerálkou!)..."Bude psina!!!"...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja - ale to by snad už mohli být z nejhoršího venku? A můžou dál to upravovat a zlepšovat.

Včera nákup na víkend. Nakoupeno a tak se tam ještě poflakuju, jako by mi něco chybělo.
Ne, kdepak, chlast to není. A pak koupím dvě koblihy, i když hlad nemám. Venku je do sebe narvu, tak, aby mě nikdo moc neviděl, je to neestetický. A sám sobě se směju, vždyť takovýhle chutě jsem měl jako desetiletej kluk!
A pak si řeknu, aha, to je určitě dojezd chlastu. Dřív bych takhle do sebe narval pivo. I dvě.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Nepiju zhruba 7,5 let, pár roků to už nepočítám. Aleno a jak Ty?

No a Zdeno je potichu, snad ho ta Katka neodradila svým drsnějším vyjadřovacím stylem vůči němu, pochybuju, že by ho to nakoplo lepším směrem, spíš si říká- než vypadat takhle v abstinenci... nic ve zlém, vypadali jsme asi všichni tady různě, někdo hůř, někdo líp... ale ten výsledek po ustalovacím procesu stojí za to, ne?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Perte,
vcera to bylo divny, no. Nevim, zda to pomohlo. Treba se budem divit
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Sochari,
To jsou presne ty dobrutky, co ted koncej v kosiku. Driv bych prepocitavala na piva atd, ted si je dopreju. Mimochodem ja dnes u mamky kobliha s vanilkovym kremem Bolestne...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Noha se uzdraví a Tvoje duše taky, poslední dobou píšeš celkem jakoby "vystřízlivěně" nebo jak bych to popsal, mění se pohled na věc alkohol. Popřemýšlej nad scénáři co podnikneš až to na na Tebe padne, jak to ustojíš, co uděláš, zavoláš dceři nebo budeš řvát z okna... a nech se všema rozmazlovat
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Vsichni se zdejchli takze se rozmazlim tak akorat sama
Po chlastu se mi vubec nestyska. Ani na nej nemyslim. Dnes mi tchyne nabidla, ze mi prinese svuj domaci liker. S dikem jsem odmitla. Ani to me nelaka.
Krizovy scenar: je to jed, bojim se nemoci, o zivot. Chci bejt zdrava. To u me ted funguje samo od,sebe. Asi ta noha....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...321322323324325326327...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter