Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Elizeee,taky jsem na zacatku chtela mailovat. Clovek se stydi atd. Postupne jsem pochopila, ze sen vladtne muzu psat temer vse, hlavne ale pravdu, coz je uleva. Vzdycky je tu pro me nekdo a funguje to i naopak. Ver mi, ze je lepsi psat sem. Tady je ta podpora mnohonasobna, kdyz jeden padne, ostatni ho zvedaji. A muzes tak treba oslovit nekoho, kdo jeste tape. Pokud ale opravdu potrebujes soukromi, muzes mi napsat, jsem taky na zacatku: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Šantalka: Moc děkuji i tobě za podporu! Je fajn vědět, že v tom nejsem sama, i když to zní zřejmě sobecky! Nikomu nepřeji nic zlého! Jen se to člověku tak nějak líp vnímá a zvládá, když ví, že jsou i jiní, kteří bojují stejnou bitvu. Jde spíš o to, že myslím, že všichni tady nejsou zrovna zvědaví na moje osobní problémy a pocity , tak jsem si říkala, že v "soukromí" to půjde asi líp, navíc s někým, kdo prožívá něco podobného. Nicméně, nechám si poradit a budu psát tady na fórum. Když mi bude hůř, napíšu na e-mail. Moc za něj děkuju, ani jsem nedoufala, že dostanu nějakou reakci. Vážím si toho, díky! Přiznám se, že jsem vždy pročítala fórum spíš "namátkou", tak jestli můžu, zeptám se, jak jste daleko vy...?
Elizeee
Fresh Boarder
graphgraph

Já si též myslím, že je lepší psát sem. Nehrozí Ti tu jednostranný pohled jedné osoby. Anonymita je tu relativně zabezpečená. Pokud bych tu zeveřejnoval svůj mejl, tak bych si vytvořil zcela nový a používal bych ho tu. Nikdy nevíš, kterej rejpal by se mohl podle mejlové adresy dočmuchat sem, nebo naopak až k Tobě.
Co se týče mě, nevylučuji, že bych se časem opustil od anonymity, ale je brzo. Chodím sem na toto forum, protože pro mě osobně je stejné, nebo spíše přínosnější než AA. Když mi bylo ouzko, ale nabýval jsem přesvědčení že bych měl někomu, kdo má problém pomoct s jeho bojem. Nechci tu nějak exhibovat. Spíše bych chtěl ukázat kam až to může zavést a svým příkladem varovat. Bohužel nabývám pocit, že alkoholik dokud si nehrábne hodně hluboko do sraček, tak to nepochopí a furt se k tomu jedu vrací a hledá a dosahuje nových hloubek... Prožil jsem si toho dost a upřímně to nikomu nepřeju. Ale zas bych ze sebe nechtěl vytvářet nějakého chudáčka. Včera jsem vedl debatu s bráchou a nedokázal jsem s určitostí říct jestli toho prochlastanýho života lituju. Pil jsem bez roku dvě dekády. Byla to celkem prča okořeněná průsery kvůli chlastu, ale kromě posledního roku a půl to bylo zvladatelný. Až poslední rok a půl vygradoval tak, že už to fakt nešlo. Ale i tak to byly celkem zážitky. Ne, že bych se s tím chtěl nějak chlubit, ale svým způsobem mě to dostalo zase jinam. Otázka je jak moc jsem zhuntoval své fyzično. O tom se tu zmiňuje strašně málo lidí. Přitom je to neodlučitelná součást naší sebedestrukce. Nejen psychické, ale dost i tý fyzické.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, mam to podobne, ovsem ty zazitky byly i opacny, vubec ne pohoda a sranda, kolikrat slo doslova o kejhaky, fuj... Zatim jsem mela(az na par horsich i lehkych zraneni a urazu) vlastne stesti. Na na fyzicke schrance se to rozhodne podepsalo!!! Nervova soustava atd.
A s tim mailem jsem to Vcelari samozrejme udelala presne tak, jak jsi psal. Slouzi mi od te doby, co jsem "zde" a jen pro "zdejsi" ucely. Tyhle veci se musej oddelit, jsou to dva svety.
Elizee, ja budu rada za Tve prispevky, moje si muzes precist. Uvidis, jak se vraci na zacatek
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Dobrý večer všem,

Elizeee vítám i tebe na fóru o závislosti na alkoholu. Možná pro začátek, by od tebe bylo milé, popsat nám jako malé komunitě tvůj osobní příběh, abychom věděli co prožíváš. Není to ale povinnost a tak je to jen na tobě. Máš mou podporu s bojem s alkoholem.
Abys věděla i kdo jsem já, bojuji s černým drakem téměř dva roky, měl jsem dlouhý čas ze sebe radost a dařilo se mi. Jenže, když si moc věříš, většinou to předchází pád. No a to se stalo před měsícem mě.
Spolubojovníci a teď něco pro vás
Po prokaleným víkendu jsem dnes nemohl do práce, zkusím to zítra, pokud to půjde. Dnes ani kapka, všechny zbytky jsem vylil do wc. Mám naprosto šílenou depresi ze selhání i s toho, že bych snad měl jít ven a někomu se podívat do očí. Tepová frekvence jede okolo 180tp. Naštěstí mám diazepam , tak jsem si dnes v posteli udělal detox a snažím se trochu spát, ale moc to nejde. Všechny prachy co jsem měl na straně jsou prochlastaný. Všechno mě bolí, játra, ledviny atd. Prostě to takhle nepůjde, zastavuji !!

Ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Lado, ahoj
To je dobre, ze sis dneska uz nedal. S tou praci to moc dobre neni, ale ted uz bude lip. Co tedy podniknes, psal jsi o lecbe, ale musis cekat atd. Plati to, nebo se neco zmenilo? Tak se drz, hezky se vyspi, nacerpej sily, taky se najez.... A napis.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
jestli chcete v rámci zachování soukromí cokoliv smáznout ze svého příspěvku, či upravit , stačí použít funkci "upozornit..." a vepsat o co jde a já Vám v rámci možnosti vyhovím.
Přeji všem krásný večer.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Kéž by to šlo takhle v životě Já bych Tě Stopičko upozornila Ty bys to "smázla" Jinak já tady osobně nic mazat nechci. Ale dík...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantál,

ozdravovnu zatím vynechám, ono by to bylo moc složité. V práci by se to už neobešlo bez vyhazovu. To máš 4 - 5 měsíců. To nejde. A pak nežiju úplně sám, mám tu paní domácí čtyřnohou a jelikož nemám známé, nebylo by jí ani kam dát. Víš a další věc, mám zaplacenou dovolenou a to taky nejde zrušit. Zítra si dojdu pro neschopnost a během 10 ti dnů se dám do kupy. Tedy alespoň doufám.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Já jsem bráchovi též říkal, že kdybych mohl jedinou věc ve svém životě změnit, tak bych chtěl, abych nikdy nezačal chlastat. Byl jsem jeden z těch, že se mohl zrubat jak carskej oficír a druhej den jsem byl ok. Možná by stačilo abych měl to štěstí a z chlastu mi bylo vždycky strašně blbě jako to maj jiní šťastlivci.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...32333435363738...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter