|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 1 měsíc
|
|
Dee napsal:
JA....ty nemáš žiadnu robotu? Alebo si dôchodkár? Invalída? Pečeň upečená do tvrda? Jsi tu ve dne v noci.
Dee,
mám jedinú a veľmi náročnú prácu - starostlivo "dohliadam" na Teba, či správne a umiernene konzumuješ! (...tú svoju *jedno(1)~decoffku*.)
Preukázateľne ju obraciaš až príliš rýchlo!!! Toľko eufórie a tak často to je už návyk! 
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Michale,
nasla jsem, ze u nas funguje nejaka dolecovaci skupina. Schazi se 1x tydne v cekarne ordinace zdejsi psychiatricky, zapremyslim.o tom. Reference jsou negativni i pozitivni. Jsme maly mesto, nevim, jak to tam chodi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dee,
pečeňou/játrama lúskam aj rozbíjam kokosové orechy. 
Chceš, naučím Ťa to! Jeden adept práve exitoval!
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Promiňte, že ruším.
Kdo mi odpoví, třeba ty Krtku, kdo zná odpověď, jak se dá žít s člověkem, kterého si sám nevážíš, kterého nemáš rád a nechceš být s ním - se sebou samým? To se nedá a přesto musím. Děkuju vám všem za podporu, hlavně v mé krizi, když mi kvůli synovi bylo nejhůř. Jdu sama a s panem Antabusem bojovat se svou neláskou a se svými smutky. Nikdo mi na mou otázku nemůže dát odpověď a teď asi dlouho nemohu sdílet s vámi ani své malé radosti. Jsem ráda, že jsem vás mohla za tak krátkou dobu, co sem občas napíšu, aspoň trochu poznat. Přeju vám hodně štěstí.
Prudence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prudence, co to ma znamenat? Co tim myslis? Co se stalo? Vzdyt uz to slo vsechno k lepsimu!!! Kdyztak napis:
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
., pokud chces osobneji. Jinak jsem tu!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perte, jsem rád, že nechlastám. Už ani nechci...ani mi to nechybí. Tu tzv. decku jsem měl někdy v červnu, jinak v létě radler někdy. Já se jen trošku snažím varovat ty, co se tu kochají střízlivostí, že to nebude vůbec jednoduché....tady nehrají roli týdny či měsíce abstinence, tady vás prověří roky....
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Prudence ono je dneska v módě mít rád sám sebe....já si jsem sám sobě ukradený. Nepanikař, to je normální, chce to čas
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
On na to každý přijde sám, euforie střídá smutek, já míval vyloženě maniodeprese... takové období... psal jsem o tom. Ale celkově to nabralo jiný směr, nebojuju s tím, je to ve mně pořád, cítím to tam, někdy víc někdy skoro vůbec... netrápím se k vůli tomu, žiju si dál... jsem jiný, musel jsem se změnit a naučit se s tím žít
Prudence napiš, neopíjej se, nestojí to za to...
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Jo. Prudence, nepij hlavne. Mysli na syna. Je ok? Mit se rad, nemit se rad....nova generace je k toku vedena, my Husakovy deti jsme vychovany jinak. Musime se to naucit. Myslim, ze prave abstinence nam v tom pomuze. Chlast vede k opaku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No já to vlastně moc nepochopil co Prudence vlastně myslela...
Nenávist k sobě, asi je v moc těžké depresi... tohle moc neznám. Nadával jsem si co jsem za magora a po čase jsem takový styl myšlení vytěsnil, občas to na mně padne co všecko jsem zvrzal a tak, ale neprohlubuje se to, je mi to líto, ale co už nadělám, nemůžu sedět a brečet nad tím, nikam to nevede...
Vzpomněl jsem si teď ještě na Reminescenci, jak se jí vede...
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|