Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...348349350351352353354...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
A co se te na tom dotklo?
To je predpokladam vynatek z AA(?)
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Myslim dotklo v tom smyslu, ze je to muj pripad. Ze musim odbourat stare vzorce chovani. Prenastavit to, nezit uz postaru. To je pak ten smutek, ze nemuzes to a to (vetsinou spojeno s alkoholem). Najit novy smysl, styl, kamarady atd.....
Je tam toho vic k zamysleni diky za tip
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Aha. Tys mela na mysli odkaz z meho minuleho prispevku. Ja mel za to, ze se bavime o te skupine, kam chces chodit.

Nevim, jestli to v tom odkazu bylo, ale 12 kroku take neni k zahozeni

www.anonymnialkoholici.cz/o-nas/dvanact-kroku.html
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Jo. 12 kroku znam, ja neco o AA mam nacteno. I jine zdroje vyuziv.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Jak dlouho si s tou nohoou vlastne uz doma?
Sis mohla nechat napsat neschopnost kvuli noze a jit na tech x tydnu do lecebny
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Aby to nevyznělo tak, že si z toho dělám jen srandu, tak já si vážím všech, kteří se přes to všechno dokázali vzchopit. Dee si taky moc vážím, skoro šest let nepije a staral- vychovává dva kluky a to je teda borec. Měl jsem něco podobného, po mém narození matka onemocněla a většinou se staral táta, nikdo v té době nevěděl co jí vlastně je, nebylo CT nebo MR. Zhoršovalo se to a mí starší sourozenci po osmnácti vzali kramle a bližší příbuzné už jsme neměli a táta to všechno zvládl a jsem mu vděčný, že nezačal pít jak učitelka co nás měla jeden rok, kdy jí chlap utek za kopečky a nechal ji se třema dětma, ona se uchlastala a děti skončily v děcáku...

Cením snahu všech, kteří chtějí s tím něco dělat, uvědomují si kam se řítí a ono kolikrát jen ta snaha nepomůže, pomoc nepřijde shůry, musí pro to něco udělat. Každý má jiné mantinely, ale opravdu, když už to viditelně nejde dál, zahodím stud a co si okolí o mně pomyslí a dám se do rukou odborníkům. Najít správnou chvíli je těžké, jedna tady napíše, že byla blbá, že do té léčebny šla, když vlastně není alkoholik a druhý tady kašle krev a málem umře a nedostanou ho do správného zařízení ani heverem.

Mně taky pomáhají lidé co mají svoje vážné problémy, dělají svou práci, nestěžují si, ale stačí si s nima jen tak promluvit a ono to někdy stačí k uvolnění napětí a vyloudění úsměvu, já mám trochu tendenci věci zlehčovat, ale kdyby měl člověk furt na to všecko neustále myslet, tak zblbne.

Uf, to jsem se zas rozepsal. Snad to dává smysl, no mějte se fajn a nejlépe s čistou hlavou
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Pert, ano, je to srozumitelne. Me od vcera z nejakeho duvodu honi mlasna na pivo. Vubec nechape, kde se to vzalo. Nastesti to neni tak silne a vlastne vnitrne nemam na to pivo chut, ale neustale mi to mozek podsouva, blb jeden )
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Michale, ja jsem doma dnes presne tyden a za tyden uz pujdu zase do peace. Uraz byl na zacatku srpna. Ale chodila jsem s tim do prace, vis. Predminuly ctvrtek mi v tom ruplo, kdyz jsem uklouzla po mokre dlazbe v koupelne a znovu povolil ten zkrizeny predni vau. Tak.mi Mudt.naridil OPRAVDU klid. Ale je to lepsi, plus ta magnetoterapie znatelne zabira.
Perte, napsal jsi to srozumitelne
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Santalka, jsem se prihlasil o vikendu na WingTsu (www.ewto.cz/). Treninky 2x tydne, tak se tesim. Uz jsem dlouho nesportoval. Diky piti a zlomene ruce s prerusenymi perifernimi nervy (ty mam jeste porad).

No, vidis, sis mela nechat napsat neschopenku a jit na mesic do PL
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

pert napsal:
Aby to nevyznělo tak, že si z toho dělám jen srandu, tak já si vážím všech, kteří se přes to všechno dokázali vzchopit. Dee si taky moc vážím, skoro šest let nepije a staral- vychovává dva kluky a to je teda borec. Měl jsem něco podobného, po mém narození matka onemocněla a většinou se staral táta, nikdo v té době nevěděl co jí vlastně je, nebylo CT nebo MR. Zhoršovalo se to a mí starší sourozenci po osmnácti vzali kramle a bližší příbuzné už jsme neměli a táta to všechno zvládl a jsem mu vděčný, že nezačal pít jak učitelka co nás měla jeden rok, kdy jí chlap utek za kopečky a nechal ji se třema dětma, ona se uchlastala a děti skončily v děcáku...

Cením snahu všech, kteří chtějí s tím něco dělat, uvědomují si kam se řítí a ono kolikrát jen ta snaha nepomůže, pomoc nepřijde shůry, musí pro to něco udělat. Každý má jiné mantinely, ale opravdu, když už to viditelně nejde dál, zahodím stud a co si okolí o mně pomyslí a dám se do rukou odborníkům. Najít správnou chvíli je těžké, jedna tady napíše, že byla blbá, že do té léčebny šla, když vlastně není alkoholik a druhý tady kašle krev a málem umře a nedostanou ho do správného zařízení ani heverem.

Petře je to srozumitelné, díky. Vracím se od MuDr. výsledky už se pomalu normalizují, tak jsme dohodnuti, že doberu některé léky a v pondělí už bych si přál nastoupit zpět ke stroji. Co se týká léčebny, např. já osobně bych neměl problém nastoupit, jenže bych tím přišel o jedinečnou možnost oddlužení, kterou mám na dobré cestě, kdy mě do měsíce čeká soud. Kdybych byl v ústavu, neměl bych příjem a možná by mě ani nepustili, další problém by byl měsíc bez telefonu, kdy teď spoustu věcí řeším s advokátkou a teď přibude ins. správce. Takže to musím zvládnout sám. Ještě dodám a zopakuji, že po posledním tahu, nemám ani pomyšlení se jen podívat na něco, co vypadá jako chlast. Byla to pro mně opravdu pecka a asi jsem jí potřeboval, abych se probral s těch mích her a pokusů o kontrolu. Pro mně je to nemožné a jsem smířen.

PS: Petře máš mejl

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...348349350351352353354...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter